Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συμβαίνει τώρα!!!! Φωτιά στον Ίμερο!!! (Αποκλειστικές εικόνες)

 Στις 6.30 το απόγευμα στο κέντρο του πυροσβεστικού σταθμού Κομοτηνής, υπήρξε κλήση σχετικά με πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Ιμέρου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.


 Αμέσως κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με κατεύθυνση προς τον Ίμερο για την άμεση κατέσβεση της φωτιάς η οποία ξέσπασε εντελώς ξαφνικά και κινούνταν απειλητικά και προς τον οικισμό αλλά και προς καλλιέργειες.


 Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, η φωτιά έκαψε δέντρα απο την κάτω πλευρά του μοναστηριού της Αγίας Μαρίνας, ενώ κάηκαν και κάποιες εκτάσεις απο θερισμένα σιτάρια και χέρσα ενώ ζημιές δεν σημειώθηκαν σε οικήματα. Η αιτία που προκλήθηκε, δεν έγινε γνωστή ακόμη. Ύστερα απο έντονη μάχη με τις φλόγες και περίπου μετά απο 1 ώρα, η πυρκαγιά έσβησε πλήρως χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης. Έτσι λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, αποχώρησαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.


 Ο καπνός ήταν τόσο έντονος που σε μερικά λεπτά ήταν εμφανής απο αρκετά χιλιόμετρα μακριά. Συγκεκριμένα η λήψη έγινε λίγο έξω απο Ξυλαγανή.

1 σχόλιο:

  1. Ξερει καποιος να μας πει εαν ο μεγας τοπαρχης χαλβα-ατζη ηταν παρων στην καταβεση ,μηως εδινε οδηγιες γι την κατασβεση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.