Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο αρχηγός των αναρχικών Κομοτηνής ξυλοκοπείται από γεροντάκια στην Καβάλα


Ο γνωστός ψηλός αναρχικός τρώει ξύλο από ηλικιωμένο, με ζωστήρα μάλιστα, σε επεισόδια που γίναν στην Καβάλα το 2011.

Με το εμφυλιοπολεμικό κλίμα των ημερών, μήπως κάποιοι οδηγούν τον κόσμο σε σημείο ώστε η ιστορία να επαναληφθεί ;;

56 σχόλια:

  1. Πήρατε ένα μάθημα προχθές ρε χρυσαύγουλα, θέλετε κι άλλο;;; Αμα ξαναμοιράσετε φυλλάδια στα σπίτια για πίτσα θα ξαναπέσει ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερωτικα σημερα πηραμε τα καινουργια φυλλαδια. Οποτε να μας περιμενεις κατω απο το σπιτι σου να σου δωσουμε και εσενα ενα.

      Διαγραφή
    2. Για κανονικές επιδερμίδες ΠΙΤΣΑ ΡΟΜΑ. Για λιπαρές - άπλυτες: ΠΙΤΣΑ ΒΡΩΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Άπλυτοι δε πιστεύω να σας ενοχλεί που η τσούνα μου είναι καθαρή και πλυμμένη.Να μου φέρετε εκείνη την κοκκινομάλλα όμως αλλά να την έχετε ξυρισμένη και αν είστε καλά παιδιά,θα σας αφήσω να πάρετε και μάτι,όμως πάνω στην κορύφωση θα φωνάζω: ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να γουστάρουμε καλύτερα.Γαμάτα τα καινούργια φυλλάδια,θα κάνουν πάταγο!!!

      Διαγραφή
    4. Οχι, οχι δε μας ενοχλει που ειναι πλυμμενη, κανε δουλεια σου.
      Και ο καημενος ο εγκεφαλος σου αλλωστε μερικες πλυσεις τις εφαγε. Καπου θα παρασυρθηκες... Οσο για την ''τσουνα'' σου ρε συ καθαρογαμικουλα, δε τη βαζεις μια και στον κωλο σου; Δε νομιζω να μην ειναι πλυμμενος κι αυτος ε..αντε καντο να ξεχαρμανιασεις λιγο ρε αντρακλα και δε θα το πουμε πουθενα..Μην εκτεθεις και στο κομμα σου μωρε..Μη γινομαστε κι αδιακριτοι...
      Τελος, αφου θες τοοοσο πολυ να πηδηξεις , μπορεις να πηδηξεις απτο μπαλκονι σου αμα εχεις και τα αρχ...α οπως τοσο περιτρανα μας παρουσιαζεις, δηλαδη. Η΄μαλλον απτο μπαλκονι των γραφειων σας! Αντε παλιιι..τσακαλε..θα σε βγαλουν και ηρωα μετα.. η καλυτερη σου. Για το καλο της Ελλαδας θα ειναι. Καντο μη το σκεφτεσαι! Αιντε γιατι περασε και η ωρα...
      Α, τα επομενα φυλλαδια (που τζαμπα θα σας τυπωσουν) θα λενε τιποτα για τον πατερα σας τον χιτλερ; Αντε μη κρυβεστε αλλο. Πειτε τις..αποψεις σας. Να δουμε και τι εστι πατριωτης για σας δηλαδη..

      Διαγραφή
    5. ο παππουλης που λετε μαλακισμενα ειναι ο κυριακος ο ασφαλητης με μπραβους και αλλους ασφαλητες της καβαλας! ενημερωτικα!

      Διαγραφή
    6. Καταρχας ανιδεα πλασματα στην ανρχια δεν υπαρχουν αρχηγοι! 2ον τα γεροντια που λετε ειναι ασφαλητες ( αυτος με την ζωνη ειναι ο Κυριακος διωξης ναρκωτικων) και γυρω του υπολοιποι και μαζι επισης κ μπραβοι μαγαζιων κ μελη τησ χ.α. και πατριωτικης κινησης!

      Διαγραφή
    7. ο παππουλης που λετε μαλακισμενα ειναι ο κυριακος ο ασφαλητης με μπραβους και αλλους ασφαλητες της καβαλας! ενημερωτικα!

      Διαγραφή
  2. Συντροφος Μπακουνιν14 Ιουνίου 2013 στις 7:45 μ.μ.

    Ρε χρυσαυγουλα εδω σας την πεσανε 35 σε 6 και τις εφαγαν και κλαιγονταν μετα στους τσεους να σας κανουν ψαχτυρι, απο τα περηφανα γηρατεια της Καβαλας δεν θα μαζευε ο παντελακος μαπες?
    υ.γ κριμα παντως που οι συντροφοι δεν σας ξεπαστρεψαν μια και καλη μπας και απαλλαγουμε εδω στην γκιουμουλτζινα απο την βρωμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περήφανα ελληνικά γηρατιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ...ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ..........Ε ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ......ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΔΕΙΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.....ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ????ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ....ΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ...ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κριμα στο λαιμο σου ανωνυμο αυγο..ή μαλλον στο μυαλο σου..
      Λες να του ηταν πολυ δυσκολο ε;
      Παντως γενικως, μας εντυπωσιασατε παλι γραψτε και κανα μυθιστορημα αμα λαχει, ετσι με πολυ αιμα μεσα, για να νομιζετε οτι περνιεστε και για τσαμπουκαδες..(με την ορθογραφια την χρυσαυγιτικη ομως ε! τι 'ναι αυτα εδω, πως γραφετε ετσι, θα σας την πουν οι ανοταιροι, χαλαται τοιν πειατσα σας)

      Διαγραφή
    2. Ασφαλητες ειναι κυριακος το ονομα του! γυρω κ αλλοι κ μπραβοι επισης! μπραβο στα "γηρατεια ε;" ποσο προβατα!... μαλλον ξεχασατε πως φυγατε ασπονδυλα απο κει ματωμενοι κ σακατεμενοι απο τους συντροφους!

      Διαγραφή
  5. Τετοια λετε ρε μπουρζουαδες βρωμοκομοτηνηναιοι και θα την φατε καλα την φοιτητικη @@@@....... μας!!!!!! ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σύντροφε!! Σκατά στους φασίστες Κομοτηναίους!!! Εμείς είμαστε δημοκράτες και μόνο!!! Με την βοήθεια του Χριστού ...θα τους γ@@@@@με την Παναγία!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ????ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ FAST FOOD????ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΒΛΑΧΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το κάτω οι στρατοί και ζητω ή αναρχία πες το στους Γκριζους Λυκους και στους φανατικούς Κεμαλοφασιστες στην Τουρκία.Δε θα βγεις ζωντανός!! Ή Χρυση Αυγή μετα σ ενοχλεί.Ε καημένε ξύπνα!!!

      Διαγραφή
  6. Βρε παντελακι και στην καβαλα. εφτασε η χαρη σου. ντροπη παντος 4 γεροντια. και ο παντελης μονος του που ηταν οι συντροφοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δες λίγο καλύτερα ρε πουτανας γιε την φωτογραφία. ο μακρυμάλλης που λέτε φοράει χειροπέδες και πάνε τα μπαρμπάδια και τον χτυπάμε. τόσο άντρες είστε. εμείς τουλάχιστον δεν κρυβόμαστε μέσα στα ασφαλίτικα για να μην φάμε ξυλο

      Διαγραφή
  7. Σπουδαιος αρχηγος,σκατα εχει μεσα στο κεφαλι του αντι για μυαλο αυτο το παρασιτο και μολεμα της κοινωνιας?Εμ θα μου πεις με το τοσο τσιγαριλικι εχουν καει τα εγκεφαλικα κυτταρα.Καλα ρε κοπροσκυλα 30 προς 6 και παλι πουτσα???τοσο αντριλικι πια?στις 8/12/12 τρεχατε ομως να γλυτωσετε απο τα ''φασιστικα'' χερια και παλουκια,κωλοφλωροι του κερατα.Μολις σας ενημερωσαν οτι 6 χρυσαυγητες μοιραζουν φυλλαδια,καπνισατε ενα τσιγαρακι και ειπατε να δειξετε το αντριλικι σας μαζευοντας 30 υπανθρωπα φοιτητακια και μια πουτανα κοκκινομαλλα.Ε ρε νιατα,υπερηφανα της Ελλαδας.Την επομενη φορα να σας βαλουν τα καδρονια στο κωλαρακι σας το πουστικο.Αντε γεια συντροφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αλλη φορα παρτε και το στρατο μαζι.(ες ες κατα προτιμηση)
      για να ειστε ασφαλεις..ποταποι χρυσαυγιτες.
      μαθατε και οτι ειναι αρχηγος... κουνια που σας κουναγε
      αντε τραβατε σουζα στο δικο σας αρχηγο νταβατζη να σας πει τι θα κανετε.
      και μαζεψτε λιγο τη κουραδομαγκια σας επισης, θα παθουν τιποτα το πληκτρολογια σας

      Διαγραφή
  8. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΟΥ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....ΓΑΤΑΚΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ14 Ιουνίου 2013 στις 10:24 μ.μ.

    ΝΑΤΑΣΣΑ μήπως τρέφεις τρυφερά αισθήματα για τον ψηλό της φωτογραφίας που τον ευλογάνε οι παπούδες στην Καβάλα? Άπλυτοι και πονόψυχοι! Τι ωραίος τίτλος για ένα μαστουρωμένο μπούγιο υπανθρώπων χωρίς όνειρα ,ιδανικά και αξίες.Όταν μετά από τα "όμορφα" φοιτητικά χρόνια που περνάς τώρα με το χαρτζηλίκι από τον έρμο τον πατέρα σου,βγείς στην πραγματική ζωή,θα ψάχνεις τον πανίβλακα ψηλό "καθοδηγητή" (ο οποίος κάθεται μακρυά όταν πέφτει ξύλο) για να "σου εξηγήσει το όνειρο".Αυτά που σας διδάσκει ο "χαρισματικός" παντελής,υλοποιούνται μόνο στη ζούγκλα ή στα μαστουρωμένα όνειρα του.Ξυπνήστε όσο είναι καιρός γιατί ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ σας είδαν και σας ΞΕΡΟΥΝ.Εσείς δεν ξέρετε και δεν θα μάθετε ποτέ αυτούς που σας στέλνουν στο "στόμα του λύκου"....γατάκια κοκκινομάλικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοψτε τα σχολια χρυσαυγουλα γιατι το κωλοχωρι σας την ροδοπη θα το καψουμε απο ακρη σε ακρη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε σύντροφε;; Οταν θα κάνετε ανεξάρτητη τουρκοδυτική θράκη;; Να μη ξεχάσετε να βάλετε και την Σιμπέλ πρύτανη στο τουρκοΔΠΘ.

      Διαγραφή
    2. Άπλυτο σκουπίδι,μη φας πολλά φασόλια για να μας κλάσεις τα αρχίδια,γιατί θα κάνεις ανάφλεξη...Είσαι τόσο ζορισμένος,που απο τη βιασύνη σου να γράψεις,ούτε τόνους βάζεις...Άντε τράβα να διαβάσεις τουλάχιστον,έχεις εξεταστική και η δασκάλα θα σε μαλώσει!!!

      Διαγραφή
    3. αλλα δε φταιει το ''κωλοχωρι'', αν εχει κατι λιγους (και σε δυναμη και σε μυαλο) μπετοβλακες εθνικιστες μεσα. Και η βλακεια ειναι χειροτερη απτην κακια μερικες φορες...

      Διαγραφή
  12. ναζιστακια το νου σας..... δεν σας ψαχνουμε, σας ξερουμε!!!!!! και εσας και τις ρωσοποντιους μαλακες που εχετε για παρεα σας.... Τις κοτες και εσεις και αυτοι!!!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί έχετε τέτοιο μίσος για τη Ροδόπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ειστε εκμεταλευτες μπουρζουαδες, γνησια παιδια της καπιταλιστικης κοινωνιας, με ναζιστικο παρελθον και παρον και ποτε δεν θα ξεχασουμε αυτα που κανατε στους Τουρκους αδελφους μας και την καταπιεση που αυτοι γνωριζουν μεχρι και σημερα βρωμοκομοτηνηναιοι απο εσας!
      ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ! ΘΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΩΡΑ!
      τα ομορφα ελληνοχωρια ομορφα καιγονται.....

      Διαγραφή
    2. Απάντηση δεν ήθελες κομμωτή μου;; Φάτην λοιπόν!!!

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή συμφωνείτε με τον Σόρος...

      Διαγραφή
    4. δε τα κανουν μονο σε τουρκους (καλα δε καταπιεζονται και τοσο περισσοτερο απτον υπολοιπο κοσμο)και μεταξυ τους τα καταφερνουν... ειναι και η εθνικη ''ενοτητα'' βλεπεις χαχαχαχ και τελος, καλα ειναι να μη δινεις τροφη σε μπετοβλακες που την ειδαν και πατριωτες.

      Διαγραφή
  15. Αυτοί οι απάτριδες έχουν μίσος για οτιδήποτε Ελληνικό και Πατριωτικό.Δεν πιστεύουν σε τίποτα,έχουν κάψει το μυαλό τους από τα χασίσια και γενικά λειτουργούν όπως τους ορίσουν οι "ηγέτες" τους όπως ο παντελής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα παρακαμψω το ρητο που λεει πως οταν συνομιλεις μεναν ηλιθιο συνηθως πεφτεις στο επιπεδο του.. Αντε στο χαφιεδοτσουρμο σου λοιπον κι εσυ,οσο ειναι..
      Αποτι φαινεται απο καποιες αποψεις εδω απο βλακεια και πουστια καλα πατε ,εθνικιστακια.
      Για το.. ποιοι εκτελουν εντολες καλυτερα να το πειτε στους εαυτους σας και στα κομπλεξ σας. Θα ναι και πιο αληθοφανες τουλαχιστον.

      Διαγραφή
  16. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ16 Ιουνίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

    Σήμερα Κυριακή που βγήκαν παγανιά τα χρυσαύγουλα,ξεβρώμισε η πόλη της Κομοτηνής.Αυτός ο ΑΠΛΥΤΟΣ και ΑΜΥΑΛΟΣ ψηλός που τον δέρνουν οι παππούδες στην Καβάλα,μόλις κατάλαβε τι γίνεται,έβαλε νεύτι στον πισινό του για να εξαφανιστεί μιά ώρα νωρίτερα.Ούτε "στέκια" ούτε πουθενά αλλού και παράτησε τα πιτσιρίκια να τα βάλουν με τα οργισμένα χρυσαύγουλα.Ωραίος "καθοδηγητής" και "μπροστάρης".Να τον χαίρεσται κοκκινομάλικα γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθοδηγησε λοιπον τιποτα στο δικο σου πισινο,
      (αλλωστε οτι λες και οτι νομιζεις απο κει βγαινουν.)
      Γιατι κατα τα αλλα ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ αποτι φαινεται...

      Διαγραφή
  17. παλι νικησαν οι χρυσαυγιτες στο ιντερνετ. 7 καρμιρηδες κριμενοι στα γραφεια. απο αυριο που θα ειστε 3 και ο κουκος παλι μπατσες θα τρωτε. αλατζεικα και λοιπα χοντρομπιφτεκα την 3η φορα που θα φατε ξυλο δεν θα φυγετε ορθιοι. στην κομοτηνη δεν χωρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν ειναι αρχηγος βρε ζωα , αρχηγους χρειαζονται μονο τα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΒΑΤΑ είστε και δυστυχώς πλανεμένα κιόλας.Χωρίς ιδεολογία,κενοί και συνήθως μαστουρωμένοι....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ PRO...

      Διαγραφή
    2. Παλι για τους παραπλανημενους εθνικιστες μιλας; Για πες μας την ''ιδεολογια'' σας κιολας να γελασουμε λιγο... τι να γελασουμε δηλαδη που αποσκοπει σε φονους ,γενοκτονιες και προσκυναει απανθρωπους.
      Ισως καποτε καλαβετε ποιοι ειναι τα προβατα για σφαγη, αλλα θα ειναι αργα παλι. Οπως με τοσα κομματοσκυλα και ψηφοφορους που ειχε και εχει η χωρα που στηριζαν αυτους που μας κατακλεβουν. Καθηστε κι αλλο να σας εκμεταλλευονται...
      Νταξει; μπαφους και pro; Το βγαλες το πορισμα; αντε τωρα παρτε τα ψυχοφαρμακα σας. Αν αυτοι ειναι κενοι καποιοι αλλοι ειναι τιγκα στο ψεμα και τα κομπλεξ. Για κοιταχτε λιγο στους καθρεφτες σας...
      Κι ο καθενας ας αναλαβει τις ευθυνες του...

      Διαγραφή
  19. Μερικά στοιχεία για την Φώτο από όσους δεν γνωρίζουν και αναπαράγουν ότι να'ναι. Το περήφανο γηραιό όπως αποκαλείται είναι άνδρας της ασφάλειας καβάλας. Την ζώνη την κρατεί καθώς την είχε ο εν λόγο αντιεξουσιαστης για άμυνα. Η Φώτο αυτή τραβήχτηκε (Ίμια 2011) όταν είχε ξεκινήσει η συμπλοκή των αντιεξουσιαστων με τα ματ (και όχι με τις πατριωτικές κινήσεις), καθώς στεκόντουσαν πίσω από τα ματ και περίμεναν καποιον συλληφθέν για να πάνε να τον βαρέσουν με ασφάλεια. Έτσι και στην Φώτο, ο εν λόγο διαδηλωτής τον έχουν συλλάβει και του έχουν περάσει χειροπέδες. Το περήφανο γηραιό τον οδηγεί στην κλούβα παρέα με κάτι άνδρες των Δ.Ι.Α.Σ. ενώ εκείνη την ώρα βρίσκουν την ευκαιρία και την ανδρεία οι περήφανοι έλληνες της πατριωτικής κίνησης καβάλας (και οι 3 που τον κτυπάνε, οι δυο έχουν φύγει πλέον), εκ τους ασφαλούς τον αλυσοδεμένο διαδηλωτή. Το ίδιο επαναλήφτηκε και σε έναν ακόμα αντιεξουσιαστη διαδηλωτή. Από εκεί που πήρατε τις Φώτο όμως δείξτε και τους άλλους 4 αιμόφυρτους πατριωταρες που είναι ξάπλα, και τον μπράβο (όπου ξεκίνησε την όλη συμπλοκή) που φεύγει με σπασμένο σαγόνι. αα επίσης ο εν λόγο μπράβος μέσα στα πλαίσια του παραδειγματισμού για μια Ελλάδα ηθική, πατριωτική, με αρχές και σεβασμό στους έλληνες "μόνο", είναι αυτή την στιγμή στην φυλακή ως από τα αρχηγικά μελή των ληστών με τα καλασνικοφ που πιάστηκαν στην Καβάλα. Όμοιος και ακόμη 2-3 μέλη της πατριωτικής κίνησης Καβάλας.
    Αυτά για την αποκατάσταση του λόγου του αληθές και της παραπληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ΛΥΠΗΡΑ φαινόμενα όπως αυτο της φωτογραφίας μόνο για κακό παράδειγμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Την ευθύνη φέρουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όσοι πολίτες και πολιτικές δυνάμεις σπέρνουν το μίσος στην ελληνική κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ18 Ιουνίου 2013 στις 12:31 π.μ.

      vasos απ'ότι φαίνεται είσαι διαβασμένος για το συμβάν.Δεν διευκρινίζεις όμως γιατί κουβαλήθηκαν ένα τσούρμο αντεξουσιαστές(σαν αγέλη όπως κάνουν πάντα) στην Καβάλα? Τους ενόχλησε που κάποιοι "Ελληναράδες" τιμούσαν νεκρούς αξιωματικούς? Αυτοί (οι αντιεξουσιαστές) δεν έχουν τίποτα να τιμήσουν και αυτό τους "χαλάει"? Αντίθετα ξέρουν μόνο να χαλάνε τα πάντα που είναι Ελληνικά και Πατριωτικά.Πιστά σκυλιά της παγκοσμοιοποίησης του Σόρος και των λοιπών οι κατά τα άλλα ΑΝΤΙ...Πλανεμένοι και μονίμως υπάνθρωποι,χωρίς αρχές,ιδεολογία,ιδανικά.Γιατί ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν άλλα λένε για Αναρχία και όχι αυτά που πρεσβεύουν οι τωρινοί δήθεν ΑΝΤΙ.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ=ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΕΛΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ,ΥΠΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΥΣΙΩΝ

      Διαγραφή
    4. στην καβαλα την ημερα των ιμιων,τα σκουπιδια ειχανε εννια τραυματιες με ραματα.οι δε πατριωτες ο ενας χτυπησε στο κεφαλι την ωρα που αναρχικος ετρεχε σαν τον λαγο και πεταξε το ξυλο και βρηκε τον ανθρωπο στο κεφαλι.ο αλλος στο σαγωνι που χτυπησε ειναι επειδη καποια αδερφη των απλυτων πεταξε ενα τουβλο μεσα απο το πληθος και τον χτυπησε.ακομη απο εκεινη την ημερα οι απλυτοι δεν εχουνε σηκωσει κεφαλι στην καβαλα.περαστικα σας.

      Διαγραφή
    5. Vaso o kairos gar eggus xairetismata se sena k ston demon apo nigrita

      Διαγραφή
  20. Η φωτο είναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ως τέτοια βεβαίως δημοσιεύτηκε στα Ροδοπάκια, ως παράδειγμα προς αποφυγή. Σιχαινόμαστε τα επεισόδια από όπου και εάν προέρχονται και καταδικάζουμε οσους χρησιμοποιούν βία για να επιβάλουν τις πολιτικές τους απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ε μια διευκρινηση μονο, ετσι μηπως και πειτε τιποτα αληθινο δηλαδη:
    ΤΑ ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ Η' ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ?

    -προσεξτε μην απαντησετε χωρις ..ανωτερα εντολη.. και σας καμπανιασουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Gamo ta spitia sas tis manes sas k ta paidia sas upmoni na vgoume demon filakia polla apo nigrita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς όλα τα ζώα εδω μέσα. Η πατριωτική κίνηση δεν είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιαυτό έκατσε να μιλήσει μαζί σας πριν σας κοπανήσει, ελπίζω να έβαλαν μυαλό τώρα. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.