Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Βαβατσικλής του επιτέθηκε και ο Μπουζάρας έβρισε τα θεία και συνέχισε να τρώει!!!!!


Ενα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Κομοτηνής!!

Σε γνωστό μπουγατσατζίδικο της πόλης ο γνωστός και μη εξαιρεταίος διαχειριστής του RodopiNews.gr Σωτήρης Μπουζάρας έριχνε τις πρωινές του μάσες όταν από έξω έκανε την εμφάνισή του ο διαχειριστής του Piazzadelpopolo.blogspot.gr και συνεργάτης του περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη Νίκος Βαβατσικλής. Χωρίς κανείς να το περιμένει ο Βαβατσικλής, με μαλλί - γυαλί και παντελόνι λη (από το "ταμείο ανεργίας" που λέει πως παίρνει) επιτέθηκε στον πρώτο με απειλές και ύβρεις του στυλ "έλα έξω να λογαριαστούμε, θα γαμηθ****με" και άλλα ...ερωτικής φύσης γαλλικά!!

Ο Μπουζάρας γύρισε από την άλλη και συνέχιζε να τρώει τον αγλέορα αλλά ο Βαβατσικλής συνέχιζε επί ώρα μέχρι που μαζεύτηκαν περαστικοί να δούνε τι γίνεται!! Τότε, μάλλον ενοχλημένος από τον κόσμο ο Μπουζάρας γυρνά και λέει στον συνεργάτη του περιφερειάρχη "δε γαμ****σε πρωί - πρωί ρε μαλάκα εσύ και ο Αρης" και έφυγε για να πάει στο διπλανό μπουγατσατζίδικο, όπου και συνέχισε τις μάσες!! Το ζήτημα αποκτά άλλη διάσταση αν αναλογιστούμε πως ο Μπουζάρας είναι γνωστός αρχαιολάτρης και, σύμφωνα με το αρχαιοελληνικό τελετουργικό, αποτελεί μέγιστη ύβρη να βωμολοχεί εναντίον του θεού Αρη!! Εκτός κι αν δεν εννοούσε τον θεό Αρη αλλά την ποδοσφαιρική ομάδα Αρης, γιατί κάποιον άλλον Αρη δεν ξέρουμε...

Οι απίστευτες αυτές πασοκικές γελοιότητες των τοπικών πασοκοχοντρών μπλόγκερ έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές την δημοσιότητα ενώ οι δύο γραφικοί εύσωμοι δημοσιοπασόκοι βρίσκονται αντιμέτωποι ως γνωστόν και στα δικαστήρια όπου ο Βαβατσικλής κατατρέχει μαζί με συνεργάτες του τον Μπουζάρα ως συκοφάντη εξαιτίας δημοσιευμάτων που έκανε. Αν η χώρα δεν βρισκόταν σε αυτό το χάλι ολες αυτές οι γελοιότητες θα ήταν αφορμή για πολύ γέλιο...


34 σχόλια:

  1. shmera poy o aris ths paparias mas kai ths klanias mas paretitai ap thn ypocifiothta toy paei me to komma ths kardias to TSYRIZA!!allaxe kana braki xameno partali axaireyte!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τον κέρασε ο τσιγκουρλεμές ο μπουζάρας μια λουκανικόπιτα να τελειώνει η ιστορία.σαν άνεργος ο άλλος,θα ψόφαγε για ένα πρωινό κέρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα, το κείμενό σας περιέχει πολλές φιλολογικές υπερβολές. Βρείτε καλύτερους πληροφοριοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ίσως η μπουγάτσα να μην ήταν με τυρί αλλά με σπανάκι.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΠΟΥΖΑΡΑ,ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ,ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    3. Εγινα δημόσιο πρόσωπο μαλάκα μου, σε λίγο Γιαννακίδης - Στυλιανίδης και τα δημοσιογραφικά κατοικίδιά τους θα με βγάλουν και βουλευτή!!

      Διαγραφή
  4. re ton vavatsikliiiiii, pali kala na lei o allos o xontros poy den ton eklase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως ετοιμαζόμουν να τον κλάσω αλλά πρόλαβε και έφυγε..

      Διαγραφή
  5. ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ΦΙΡΜΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ σε μιά κοινωνία που προσπαθεί να ορθοποδήσει.Η κατάντια και η κατινιά σε όλο της το μεγαλείο.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.Νέοι με όλη την ζωή μπροστά τους,μαλώνουν σαν κυρα κατίνες,προφανώς για τα συμφέροντα των αφεντικών τους που στην προκειμένη περίπτωση είναι πολιτικάντηδες οι οποίοι καταρέουν...

      Διαγραφή
    2. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Ειναι αληθεια οτι ο Αρης ρωτούσε,το ΕΣΠΑ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαννακίδης και απολυμένοι πρώην ΕΡΑ Κομοτηνής πίσω από τις φασιστικές επιθέσεις που δέχομαι


    Είδα το δημοσίευμα που κάνατε σχετικά με την "επίθεση" που δέχτηκα στο κέντρο της πόλης από ένα μαλλιαρό αρκουδόπαιδο. Το κάνατε καλό χαβαλέ, ευχαριστώ για την δημοσιοτητα (αν και δε μου χρειάζεται και ούτε καν το ήθελα για τέτοιες προσωπικές υποθέσεις) αλλά πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους για να μην αιωρούνται ανακρίβιες και να βρίσκομαι εδώ και ημέρες να απολογούμαι παντού για πράγματα που ποτέ δεν έγιναν.

    Το αστείο και ασήμαντο αυτό γεγονός συνέβη όπως γράψατε το πρωί του Σαββάτου. Δυστυχώς όμως η πλήρης ταύτιση με τα αληθινά γεγονότα σταματά κάπου εκεί καθώς αυτοί που σας τα μετέφεραν (μερικές δεκάδες περαστικοί που σταμάτησαν να δουν το σόου) δεν σας τα περιέγραψαν σωστά.

    Σταμάτησα λοιπόν σε έναν κεντρικότατο δρόμο της πόλης όπως πολλές φορές συνηθίζω για να φάω κάτι. Δεν νομίζω αυτό να είναι και παράνομο για να απολογηθώ. Διότι με σχολιάσατε πως τρώω τον αγλέορα κλπ και άλλα κακόβουλα. Εκεί παρατήρησα πως σε μία γωνία περίμενε πάνω στο μηχανάκι του το εν λόγω πασοκοβολεμένο τρολ. Δεν έδωσα σημασία καθότι πολλά αργόσχολα παιδιά του κομματικού σωλήνα της Κομοτηνής είναι λίγο ζαβά, γυρνάνε όλη μέρα με το μηχανάκι εδώ κι εκεί κάνοντας πασοκιές και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους.

    Μόλις όμως πήγα να κάνω ένα βήμα, το εν λόγω αρκουδόπαιδο γκάζωσε το μηχανάκι και παραλίγο να πέσει πάνω μου, δείχνοντας πως με περίμενε έχοντας στήσει καρτέρι για να μου επιτεθεί. Σταματά λοιπόν το μηχανάκι σχεδόν επάνω μου και με καλεί σε ...μονομαχία: "έλα ρε μάγκα να μονομαχήσουμε οι δύο μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή εγώ τώρα να ούμε εσοκαρίσθην!! Μα μόνο οι δύο μας; Δεν θα είχε ενδιαφέρον!! Ούτε κάμερες, ούτε πασαλειμένοι στις λάσπες ή στις μουστάρδες, ούτε ο Γιαννακίδης και ο Ευριπίδης να παρακολουθούν από κάποια εξέδρα και να βάζουν στοιχήματα; Ούτε καν ο Χαλβατζής να πουλάει ποπ κορν; Σκέτη απογοήτευση ο μικρός, καθόλου φαντασία. Τζάμπα τα λεφτά μας τόσο καιρό. Οπότε απέρριψα την πρόταση και κατευθύνθηκα προς τις μπουγάτσες.

    Πέρασα λοιπόν απέναντι μη δίνοντας σημασία όμως το μηχανόβιο τρολ επέμενε και συνέχιζε να φωνάζει σαν κυρία Λουκά μαζεύοντας κόσμο τριγύρω για να δούνε το θέαμα. Δεν ασχολήθηκα και μπήκα στο Μπουγατσατζίδικο Α για να πάρω κάτι. Βγαίνοντας η κυρία Λουκά ήταν δυστυχώς ακόμη εκεί και γκάριζε περισσότερο, οπότε έχασα λίγα δευτερόλεπτα την ψυχραιμία μου και της απηύθυνα 5 λόγια για την ίδια και το αφεντικό της. Αμέσως μετά πήγα παραδίπλα, στο Μπουγατσατζίδικο Β για να πάρω κάτι ακόμη. Εκεί το πανέξυπνο αρκουδόπαιδο μπερδεύτηκε, γκάζωσε το μηχανάκι και παραλίγο να πέσει κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Εχοντας χαρίσει λοιπόν άφθονο γέλιο στους περαστικούς, κούμπωσε την ρόμπα του και έξαφανίστηκε με το μηχανάκι του στα τριγύρω στενά.

    Το καραγκιοζιλίκι αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά. Και άλλες φορές έχω δεχτεί φραστική επίθεση από εκπροσώπους της παρακρατικής πασοκίλας, ενώ μια φορά είχαν στείλει και έναν συνεργάτη τους αστυνομικό να με απειλήσει με το όπλο του. Οι διευθυντάδες της εδώ αστυνομικής διεύθυνσης Xoirostasio Palace ενημερώθηκαν εγγράφως για το γεγονός και το αποτέλεσμα ήταν ΜΗΔΕΝ και ο εν λόγω κωλόμπατσος να βρίσκεται ακόμη στην θέση του. Οπως και το αρκουδόπαιδο που πληρώνεται από δικό μας δημόσιο χρήμα για να μολύνει με τον φασισμό του την δημόσια ζωή του τόπου.

    Φυσικά οι επιθέσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν είναι. Τέτοια άτομα εμφανίζονται στο προσκήνιο κάθε φορά που γράφω κάτι για Αρη Γιαννακίδη, Ευριπίδη Στυλιανίδη και πρώην ΕΡΑ Κομοτηνής. Ενώ κάθε φορά που έχω τακτική δικάσιμο με αντιπάλους τους συνεργάτες του Αρη Γιαννακίδη και της πρώην ΕΡΑ Κομοτηνής, βγαίνουν στο γνωστό φασιστο-μπλογκ διάφορα δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν ως χρυσαυγίτη ή εκπρόσωπο του χρυσού ή με υβρίζουν και με συκοφαντούν με άθλιο τρόπο.

    Οι γνωστές ανώνυμες φασιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από μία τοπική παρακρατική μαφία γνωστών κατσαρίδων που συχνάζουν σε πολιτικά γραφεία και ΜΜΕ. Την ημέρα παριστάνουν τους συνεργάτες πολιτικών και δήθεν δημοσιογράφους και την νύχτα επιστρέφουν στο αληθινό τους επάγγελμα που είναι οι απάτες, οι συκοφαντίες και οι εκβιασμοί αλλά και οι βίζιτες. Οι εν λόγω ανώνυμες φασιστοσελίδες χρηματοδοτούνται από γνωστούς πολιτικούς αλήτες της περιοχής μας που χρησιμοποιούν φασίστες για να επιβληθούν (με απειλές και εκφοβισμούς) στους πολιτικούς τους αντιπάλους.

    Λοιπόν έτσι έχει η πραγματικότητα και σας παρακαλώ εφόσον λέτε πως σας ενδιαφέρουν τα αληθινά γεγονότα, να επανορθώσετε δημοσιεύοντας την απάντησή μου γιατί σε όλη την πόλη έχει μείνει η εικόνα πως δήθεν με φόβισε ο αρκουδονικολάκης και εγώ έτρεξα να κρυφτώ διότι εφοβήθην και εχέσθην.

    Μη χέσω δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το δημοσιεύσετε διότι με κάνατε ρόμπα με τις σαχλαμάρες που γράψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mpouzaras grafei to arthro, mouzaras sxoliazei...
    o kompleksikos pou mexri protinos den ypegrafe me to onoma tou pouthena kai den borouse na antikrisei kanenan offline, tora (epitelous) orimase sta 40 tou kai thelei me tetoia ftina kolpa na ftiaksei eikona paragonta.
    kali epitixia, exeis xari pou zeis stin komotini kai exeis elpides me tetoies methodous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε με ξεσκέπασες!! Μόνος μου τα έκανα όλα!! Μόνος μου με βρίζω, με απειλώ και με εκβιάζω μέσα από κυπατζίδικα πασοκικά τσοντο-μπλογκ όπως το Πόπολο, μόνος μου συκοφαντώ τον εαυτό μου μέσα από επίσημα κρατικά έγγραφα όπως αυτά της επιτέλους κλειστής πρώην ΕΡΑ Κομοτηνής, μόνος μου ...με συνάντησα και με έβρισα στον δρόμο επειδή κάποιο πολιτικό πασοκο-αφεντικό μου είπε να το κάνω!! Οσο για τα παραγοντιλίκια, κρατησέ τα εσύ και τα αγράμματα πασοκο-τσοντόπαιδα που διορίζετε εδώ κι εκεί. Εχετε χάρη που ζείτε στον βόθρο της Κομοτηνής και με τέτοιες μεθόδους τα καταφέρνετε καλά τόσα και τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  12. Μπουζάρα μη ασχολείσε άλλο με το παιδί μου γιατί δεν ξέρω και εγώ πως θα φερθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολούμαι εγώ;; Να υποθέσω πως κάποιος χαπακωμένος τρολάρει ασύστολα με σχόλια σαν το παραπάνω;;

      Διαγραφή
  13. Διχασμό προσωπικότητας έχεις . Άλλοτε εμφανίζεσαι ως Μπουζάρας, άλλοτε ως Ροδοπάκια. . Και η βωμολοχία πάει σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ άλλες φορές εμφανίζομαι ως νικολάκης και Πίτσα δελ Πόπολο ενώ (το ξέχασες ρε μπούφε!) προχθές εμφανίστηκα ως Θεοδωράκης και ανακοίνωσα το "Ποτάμι"!! Σαχλεπίσαχλε πασοκογελοίε, πόσες θέσεις σε ρουσφέτια και κομπίνες έχεις;; Αντε στην σπηλιά σου με καμία αρκούδα...

      Διαγραφή
  14. Taso, taso, san ta moutra sou to ekanes to paidaki sou, otan sou ta legame tote den akouges..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 7:24π.μ. το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Και βέβαια σαν τα μούτρα του είναι, δεν τον έκανε. Αμφιβάλεις για την μεγάλη προσωπικότητα του ΤΑΣΟΥ; Μιλάτε εσείς βρε γελοίοι που δεν ξέρετε από που κατουράει η κότα; Πασόκια, χαμαιλέοντες του κερατά. Πάτε να ξεκοκαλίσετε το κόκκαλο που σας δίνουν τα αφεντικά σας και αφήστε κατά μέρος ΤΑΣΟ και οικογένεια που δεν ασχολούνται καθόλου μα καθόλου με την αφεντιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alimono Nikola mou, megali prosopikotita o babakas sou. Omos esy agori mou den eisai o Tasos, eisai o gios tou Tasou kai Tasos den tha gineis pote. Kai ton kaimo tou patera den ton kserei kaneis, oute o gios. An nomizeis pos me ola afta ton voithas kaneis megalo lathos. Min aploneis ta podia sou pio makria apo to paploma, palia tourkiki parimia.

      Διαγραφή
  16. Ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Ευτυχώς εμείς τον κερδίσαμε. Εσείς;!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O pateras sou bori na exei sevasmo se kapio klisto kyklo, esy paidi mou pou ton ides ton sevasmo? Gia rikse mia matia stin koinonia. To piaza del popolo den einai i koinonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακαλώ και μετά από τα σημερινά γεγονότα, το εν λόγω άρθρο να αποσυρθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι ειναι η ζωή! Οι διαμάχες και οι ύβρεις είναι για τους εν ζωή! Ηρεμία παιδιά και όπως καταλάβατε μια κακία μένει σε αυτή τη ζωή ! Καλό ταξίδι Νικόλα και αν δεξιός ομολογώ ότι σε πήγαινα πολύ ρε REBEL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.