Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δύο Χρυσαυγίτες, στις φυλακές Κομοτηνής!!!

 Επίσκεψη δέχθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κατάστημα κράτησης της Κομοτηνής απο τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Νικόλαο Τσουμαρέλη και τον υπεύθυνο οργανωτικού, Χρήστο Γεωργίου.

 Ο λόγω της επίσκεψης ήταν να επιδοθεί αντίγραφο της κατατεθειμένης ερώτησης για το εν λόγω κατάστημα, απο τον βουλευτή του Λαικού Συνδέσμου, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, στους υπαλλήλους αλλά και τον διευθυντή του καταστήματος. Εν συνεχεία συζήτησαν με τους παρόντες υπαλλήλους για τα προβλήματα στελέχωσης και υποδομής που αντιμετωπίζουν και όπως διαβάζουμε υπήρχε ζεστή αντιμετώπιση απο το σύνολο του προσωπικού.


 Να σημειώσουμε εδώ, πως πρίν απο λίγες ημέρες, η πολιτευτής του Σύριζα, Ελένη Λαφτσή επισκέφθηκε τις φυλακές για να ενημερωθεί για την παρούσα κατάσταση και φυσικά όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, έσπευσαν να το παρουσιάσουν στην τοπική κοινωνία. Φυσικά ουδεμία λέξη για την επίσκεψη των Χρυσαυγιτών καιρό πρίν, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη και μάλιστα οι μόνοι που ασχολήθηκαν ενεργά ήταν ο Λαικός Σύνδεσμος, καθώς μέχρι στιγμής είναι ο μόνος πολιτικός χώρος που έφερε το πρόβλημα μέσω βουλευτή εντός Βουλής...


                                        Σε θέση μάχης
                                                            Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.