Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ



Αυτό είναι το μυστικό. Άν αυτοί θέλουν να μας αφανίσουν,εμείς πρέπει και οφείλουμε να διπλασιαστούμε. Δηλαδή,άλλες κοινωνικές ομάδες (ρομά) πως μπορούν και συντηρούν την 10μελή (!!!!) οικογένεια τους κ δεν θα μπορέσουμε εμείς;;;; Εσείς γιατί νομίζετε ότι έχουν σταματήσει να επιδοτούν την τεκνοποίηση (στην Κίνα έχουν νόμο να τεκνοποιεί μια οικογένεια ανάλογα την περιοχή,στην Ινδία κάνουν παιδιά κ τα "αφιερώνουν" το κάθε ένα σε έναν θεό τους). Για να μας αφανίσουν. Θα τους κάνουμε την χάρη;;;; Οι γονείς μας...οι παππούδες μας πώς είχαν 4μελή οικογένεια;;; Ζούσαν από τα χωράφια,την αλιεία κ την κτηνοτροφία (πρωτογενή τομέα). Γεννούσαν στα χωράφια....κ εμείς φοβόμαστε να κάνουμε έστω κ ένα,για να μην του στερήσουμε τί;;; Τα Jumbo? Ξυπνάτε συνέλληνες.....γεμίστε Ελληνόπουλα παντού! 


 Οι Τούρκοι κοντεύουν τα 60 εκατομ. κ εμείς από 7 εκατ. (1981) φτάσαμε 10 εκατ. (1991) και πέσαμε στα 8 εκατ. (2011). Το ελληνικό στοιχείο τρέμουν οι κοσμοκράτορες και οι εθνοπροδότες πολιτικοί. Θέλουν να αφανίσουν κάθε τι ελληνικό στοιχείο. Εάν οι εθνοπροδότες μας ήταν καθαρόαιμοι Έλληνες θα δεχόντουσαν να γίνει κάτι τέτοιο;;; Τότε μιλάμε για καθαρά προδότες και ψυχικά διαταραγμένους. Θέλησαν να αφανίσουν το Ελληνικό στοιχείο και εντός της χώρας μας,κουβαλόντας ένα σωρο λαθρομετανάστες. Έκαναν το ανήθικο,ηθικό. Επιθυμούν να "μπασταρδέψουν" την φυλή μας,μέσα απο τον "αντιρατσισμό" μαθαίνοντας στα παιδιά μας να αγαπάνε αυτούς που εισέρχονται λαθραία και σε λίγα χρόνια Έλληνίδες με Ασιάτες να έχουν τεκνοποιήσει,αλλοιώνοντας έτσι το dna της προέλευσης μας. Κι άν αποφύγουμε αυτή την εκδοχή,ας πάρουμε την άλλη που είναι και χειρότερη. 


 Οι λαθροέποικοι να τεκνοποιούν με γοργούς ρυθμούς,κάνοντας έτσι σε βάθος 30-40 χρόνων τους Έλληνες να είναι μειονότητα στην ίδια τους την χώρα. Ο Χένρι Κίσσινγκερ είχε πεί πως οι Έλληνες είναι δύσκολος λαός και για να τον τιθασεύσεις θα πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο πτέρνα του. Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Έσεις πιστεύετε πως αυτά σήμερα δεν έχουν πληγεί στην ρίζα τους; Τι θέλει για να συντηρήσεις την οικογένειά σου;;;; Γάλα,κρέας (από δικά μας οικόσιτα ζώα) ,ψάρι,ψωμί (που μπορούμε να φτιάξουμε κ εμείς εάν καλλιεργούμε σιτάρι),οπορολαχανικά (να έχουμε δικούς μας λαχανόκηπους-ελαιώνες-θερμοκήπια). Παλιά όλοι δούλευαν την γή και συνεργαζόντουσαν. 
 Ο ένας έδινε μέρος της παραγωγής του στον φίλο του,ο οποίος με την σειρά του έδινε κ αυτός το ανάλογο. (Αυτό που λέμε "σε είδος"). Παλιά ο κτηνοτρόφος άρμεγε το γάλα απο τις αγελάδες και το μοίραζε στις γειτονιές με ένα μικρό αντίτιμο. Σήμερα πρέπει να το αγοράσεις σε διπλό κόστος και εντελώς επεξεργασμένο. Όμως ο σύγχρονος Έλληνας έμαθε στην σύγχρονη ζωή και δεν θέλει να ρίξει την υπόσταση του και να πιάσει την τσάπα,τα δύχτια και να τα'ί'ζει αγελάδες και κοτούλες. Δεν θέλει να αφήσει το γραφείο,το εύκολο χρήμα,το iphone και το clubing. Φοβάται την φτώχεια. Δεν θέλει να γυρίσει στα χρόνια του παππού του...του μπαμπά του. Φτωχός ηταν πάντα....το χρήμα το έρεαν άλλοι και του δώσανε να γλείψει κι αυτός λίγο από το κοκκαλάκι....και τώρα ξαφνικά του το πήραν πίσω. Λές και η σύγχρονη ζωή δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους άκρως φυσιολογικούς τρόπους που αναφέρω παραπάνω. Γιατί νομίζει πως είναι σύγχρονος Έλληνας και ανεξάρτητος πλέον. Γιατί; Γιατί μας έμαθαν να είμαστε καταναλωτικοί και όχι παραγωγικοί. Συγκρίνετε και κρίνετε. 


                                Κωνσταντίνος Γιαλοψός

1 σχόλιο:

  1. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το άρθρο σου Κώστα Γιαλοψέ,αλλά "φωνή βοώντος...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.