Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οταν ο Αρης Γιαννακίδης συνάντησε ...τον Τσιτσιολίνο του!!!!


30 χρόνια μέσα στην πιάτσα, στα μέσα και στα έξω, ο Αρης μας, ο Αρης της καρδιάς μας κουράστηκε πχια!!

Ηταν επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί κάποιος που θα κάνει όλη την δύσκολη δουλειά ώστε να ξεκουράσει τον Αρη!! Ενας άνθρωπος έμπιστος, αξιόπιστος και με το επικοινωνιακό ταλέντο του Αρη που κλέβει καρδιές και γοητεύει συνειδήσεις!!

Με τόσες στρατιές ατάλαντων και ανεπαρκών πασόκων, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2014 ώστε ο Αρης μας, ο Αρης της καρδιάς μας να συναντήσει το alter ego του, τον αληθινό αδελφό του, τον...


Παναγιώτη Τσιτσιολίνο!!


Kαι τι δεν κάνει ο πολυτάλαντος και ανερχόμενος πολιτικός Παναγιώτης:

  • Παίρνει σβάρνα πόλεις και χωριά, βουνά και λαγκάδια, χωράφια και στάνες - είναι ακούραστος, είναι Σούπερμαν!!
  • Γράφει λόγους, βγαίνει selfie σα τον Αδωνι, κάνει σχόλια και επαφές στο Facebook και στα blogs, όχι σαν τον Τσοχλιά που με μισό δελτίο τύπου την ημέρα το παίζει Νικολάκης στην θέση του Νικολάκη!! (και έχει και δικό του πάρκιν στην Περιφέρεια!!)
  • Κάνει 56 χαιρετούρες και χειραψίες το δευτερόλεπτο ενώ ταυτόχρονα χαζεύει στις βιτρίνες για καμία προσφορά και στέλνει SMS από το tablet αλλά και μιλά με τα 2 κινητά του - χτυπά στα ίσα το ρεκόρ Γκίνες του Αρη!!
  • Είναι διαιτητής - δίνει μπέναλτι στο 92΄ ενώ ο σέντερ μπακ δένει τα κορδόνια του στην σέντρα και ζητά και τα ρέστα - είναι λαοπρόβλητος παράγοντας!!
  • Γνωρίζει απ έξω κι ανακατωτά κάθε τουρκοπανήγυρι, κεμαλομάζωξη και προξενοφιέστα, έχει πρώτο τραπέζι πίστα - είναι διαπολιτισμικός σούπερ σταρ!!
  • Είναι φίλος με Γκρίζους Λύκους και κάνουν μαζί και ταξιδάκια στην Τουρκιά, στην γειτονική χώρα μάλιστα τον μπερδεύουν με άλλες ντόπιες πολιτικές προσωπικότητες και τον χαιρετούν "γεια σου Αλή Τσαβούζ" - κάνει διεθνή καριέρα!!
  • Είναι συνταξιούχος από κρατικοδίαιτο οργανισμό (ΟΤΕ) με κόρη που ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα (επίσης οτετζού και όλη μέρα Facebook-ατζού) - πατροπαράδοτη οικογένεια με σεβασμό στα ήθη και έθιμα!!
  • Λέει πολλά χωρίς να εννοεί τίποτα όμως στο τέλος σου μένει ένα θετικό συναίσθημα και ένα χαμόγελο στα χείλη και θέλεις να τον ψηφίσεις - είναι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ !!
  • Είναι δεξιός και αριστερός και κεντρώος και παραδοσιακός και μοντέρνος και απ όλα μαζί ταυτόχρονα - είναι πανταχού παρών, παντός καιρού και εδάφους, 4χ4, έχει ερπύστριες, έχει φτερά από F16!!

Και για να μη τα πολυλογούμε, με λίγα λόγια ο Παναγιώτης Τσιτσιος είναι ολόιδιος, φτυστός, ένας...

νέος Αρης Γιαννακίδης!!

Μάταια κάποιοι κακεντρεχείς προσπαθούν να τον σπιλώσουν με κακόβουλα δημοσιεύματα τα οποία πέφτουν στο κενό:





Και φυσικά, όπου δεν πιάνει ο λόγος πίπτει ....Ντόροθυ Τσίτσιου (η οτετζού και 24 ώρες facebook-ατζού θυγάτηρ) που βάζει τους πάντες στην θέση τους!!


  • Ο Παναγιώτης είναι ο άξιος συνεχιστής του έργου του Αρη!!
  • Ο Παναγιώτης έχει αμέτρητους ψηφοφόρους σε Ελλάδα και Τουρκία!!
  • Ο Παναγιώτης είχε χιλιάδες ψηφοφόρους ακόμη και πριν εφευρεθούν οι κάλπες!!
  • Ο Παναγιώτης έχει φτιαχτεί για τον Αρη και ο Αρης για τον Παναγιώτη!!
  • Τέλος στις ιδεολογικές αγκυλώσεις που ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια και τους δύο. Ο θείος Ευριπίδης ετοίμασε ένα λαμπρό μέλλον και για τους δύο!!


Α και να μη ξεχνάμε...

Αρης + Παναγιώτης = Love fore Ever .........και στο βάθος ανατέλλει ένα νέο πολιτικό άστρο με το όνομα Ντόροθυ!!!!


3 σχόλια:

  1. ψηφίστε τους για να μας σώσουν...ο τσίτσιος από φανατικός νεοδημοκράτης,συνεχίζει τον αγώνα του με τον γιαννακίδη.ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημιουργημα του χαλβα-ατζη ειναι και ο Τσιτσιολινος,
    Το χαλβα-ατζη τ λεει για την καταρευση του κομματος της ΝΔ.
    Ως μεγας επιστημονικος συμβουλος τι εχει προβλεψει ?
    Σε λιγο θα κατεβει αθηνα για να ετοιμαστει κσι για γραμματεας της ΝΔ στην θεση του παπαμιμικου.
    Ερε δοξες το χαλβα-ατζη το μεγα επιστημονικο συμβουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγράμματος συνδικαλιστής - οτετζής που βόλεψε και την κορούλα του για να το ξύνει όλη μέρα στο ιντερνετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.