Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Άνοιξαν οι πόρτες της αυτοδιοίκησης, στην Χρυσή Αυγή!!!

 Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών. Παρόλο που το ανάχωμα του Τέρενς Κουίκ έκοψε μεγάλη δυναμική της Ελληνικής Αυγής, και αυτό βασίζεται στο γεγονός πως περισσότερα απο το μισά ψηφοδέλτια έπεσαν 'κενά' χωρίς σταυρό, καθαρά βασιζόμενα στο πρόσωπο του γνωστού δημοσιογράφου.



 Ο στόχος της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα και σε όσους δήμους συμμετείχε, ήταν να μπεί στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Όπως δήλωσε ο κύριος Τσουμαρέλης, απο σήμερα όπως και σε όλες τις περιφέρειες, έτσι και στη δική μας θα υπάρχει συνεχής παρουσία στις συνεδριάσεις της Περιφέρειας, από εκλεγμένους Χρυσαυγίτες αρθρώνοντας λόγο Ελληνικό και καταγγέλοντας δοσοληψίες και παρασπονδίες. Τέλος ευχαρίστησε τον Ροδοπίτικο λαό που τίμησε με την ψήφο του τον συνδυασμό ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει για τα σημάδια ανόδου και σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, μέσα σε 2 έτη απο την πρώτη εκλογή τη Λαικού Συνδέσμου. Να θυμίσουμε πως η Ελληνική Αυγή εκλέγει 2 περιφερειακούς συμβούλους. Ο πρώτος είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού κύριος Χρήστος Κιτσόπουλος ενώ για τον δεύτερο θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθούν οι σταυροδοσίες και σύμφωνα με το τι προβλέπει το καταστατικό των εκλογών.
 Σειρά τώρα πέρνουν οι Ευρωεκλογές όπου ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, συμμετέχει με πληρέστατο ψηφοδέλτιο απο όλα τα κοινωνικά στρώματα και σκοπό έχει να εκλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους Ευρωβουλευτές που θα ορθώσουν ανάστημα και θα μιλήσουν με λόγια καθαρά για την Ελλάδα, στην Ευρώπη. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια παρουσίαση των τοπικών υποψηφίων, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των ψηφοφόρων.


                                                                                                  Σε θέση μάχης
                                                                                                            Άντερς Σβένσον


7 σχόλια:

  1. Μέσα στην καλή χαρά οι χρυσαύγουλοι.Με ξυρισμένα κεφάλια θα πάνε στο περιφερειακό συμβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ στις Ευρωεκλογές.Δαγκωτό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρόμαστε και για την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάνε καλά στις ευρωεκλογές όπως υπολογίζουν θα στήσουν χορό τρικούβερτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nαι αλλά τώρα μας λέτε να φηφίσουμε Γιαννακίδη.Οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Τι δηλώνει ο κάθε καραγκιόζης,από όπου κι αν προέρχεται είναι δικό του θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΜΠΕΛ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.