Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση Νίκου Τζανίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης!



 Με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών και την ετυμηγορία των δημοτών της Αλεξανδρούπολης, οφείλω να ευχηθώ στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη καλή δύναμη, καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα στη νέα θητεία. Η κριτική που ασκήσαμε κατά την προεκλογική περίοδο, βασιζόταν σε πραγματικά δεδομένα που καταγράφηκαν κατά την πρώτη θητεία του. Εύχομαι να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, στη δική του προσωπική στάση κατά την άσκηση των καθηκόντων του και στον καλύτερο έλεγχο συνεργατών του, οι οποίοι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίθηκαν κατά την τρέχουσα θητεία στις απαιτήσεις για διαφάνεια και σεμνότητα. 
Είτε εντός είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια νέα εποχή, για νέα νοοτροπία και νέα αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς που μας ψήφισαν, όλους τους συνεργάτες, μέλη, υποστηρικτές και υποψηφίους συμβούλους της κίνησης «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα». 
Αγωνιστήκαμε καθαρά, παρά τη λάσπη και τις συκοφαντίες, καλύψαμε τα ελάχιστα έξοδα για τον προεκλογικό αγώνα από το υστέρημά μας και καταθέσαμε την ψυχή μας και την αγωνία μας για το αύριο. 
Την αναγκαιότητα να πούμε όλοι μαζί «αλλάΖΟΥΜΕ τώρα», ελπίζουμε να την αντιληφθούν και να την αποδεχθούν όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης.
Εμείς θα συνεχίσουμε. Για τη γενιά μας, για την επόμενη γενιά, για τα όνειρά μας. 
Σας ευχαριστούμε όλους.

Νίκος Τζανίδης
αλλάΖΟΥΜΕ τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.