Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε Ελληνικη Αυγή, για εμάς, τα παιδιά μας, τους προγόνους μας, τη Θράκη μας!!!

Την Κυριακή θα κληθούμε να εκλέξουμε για την επόμενη 5ετία την περιφερειακή διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είδαμε όλους τους συνδυασμούς μέσα απο τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, είδαμε τις αφίσες τους, μαζέψαμε κάρτες γνωστών και αγνώστων υποψηφίων και ακούσαμε αρκετές φορές τον κάθε προβεβλημένο ανεξάρτητο η και εξαρτημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη. Λιγότερη προβολή, υπήρχε αναμφισβήτητα, για τους υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής, του επίσημου συνδυασμού της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που τα καραβάνια απο την Ανατολή έρχονται για να ψηφίσουν στην Ελλάδα και τους περιμένουν οι του Σύριζα και του DEB, με ανοιχτές αγκάλες, αυτοί αθόρυβα τόσο καιρό κάνουν δράσεις, ενημέρωνουν και έρχονται σε άμεση επαφή με όλους τους Ροδοπίτες και στέκονται μπροστά στο Προξενείο προμηνύοντας πως δεν θα αργήσει ο καιρός που θα το ξεριζώσουν απο την Θρακική, την Ελληνική γή. Δεν έβγαλαν κάρτες, δεν μοίρασαν έντυπα,δεν κόλλησαν αφίσες. Πήγαν μόνοι τους παντού, έδωσαν ψηφοδέλτια και εφημερίδες χέρι με χέρι και σίγουρα την επομένη των εκλογών, θα τους υπολογίζουν αλλιώς... Έτσι πιστεύουμε... Άνθρωποι αγνοί, άφθαρτοι και κυρίως εργαζόμενοι και όχι πολιτικάντηδες επαγγελματίες. Ας τους δούμε λοιπόν μέσα απο ένα φωτορεπορτάζ...




Καθ'όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όργωσαν κυριολεκτικά όλη τη Ροδόπη και θα σας παραθέσουμε όλες τις φωτογραφίες όπως αυτές δημοσιέυτηκαν απο την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αυγής.


Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη Ροδόπη με την Ελληνική Αυγή. Προσιτοί, απλοί άνθρωποι με αγνά αισθήματα και ανιδιοτελείς. Κανείς εξ αυτών δεν οφείλει τίποτα και σε κανένα, απλά αγωνίζονται και φωνάζουν για τις αδικίες και την ασυδοσία που ταλανίζει την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. Σας καλώ λοιπόν να τιμήσετε αυτόν τον αγώνα και να προτιμήσετε το ψηφοδέλτιο της Νίκης και της Ανατροπής!!!
Καλή επιτυχία Ελληνόψυχοι!!!

                                                Σε θέση μάχης
                                                                      Άντερς Σβένσον

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντερς μπορεί να μην ξέρουμε ποιός είσαι αλλά μάλλον καταλάβαμε τι είσαι.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και είσαι αυτό που είσαι.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ αλλά ΛΙΓΟΙ το δηλώνουμε.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και σε λίγο θα σας ακολουθούμε ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ οι περισσότεροι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιολαμόγια του συστήματος, άπαξ και πήγατε για συνέντευξη στο ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ μαύρο σε όλους σας, ψήφο μόνο στον Αρη της Καρδιάς μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.