Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"Μεγαλοστέλεχος" της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει πως "έχει την Χρυσή Αυγή στο τσεπάκι του"!!

Εύρης, έξω φρενών: "ξεφτίλες Ροδοπάκια, πάλι κάποια προβοκάτσια ετοιμάζετε"!!

Μπορεί το "δόγμα Σαμαρά" να έχει οδηγήσει πολλούς χρυσαυγίτες βουλευτές στην "μπουζού" (όπως την αποκάλεσε η νεοναζού αρχηγίνα τους μιλώντας για την κόρη του συριζαίου) όμως φαίνεται πως όλοι δεν είναι πιστοί στις γραμμές που χαράζει ο αρχηγός τους. Ετσι κάποιος συντοπίτης μας Κομοτηναίος ακολουθεί δική του πορεία αφού...


...όχι μόνο δεν καταδικάζει την Χρυσή Αυγή και τους νεοναζί που σε μεγάλο βαθμό έχει μέσα της αλλά, σύμφωνα με δηλώσεις του, φέρεται να έχει σταθερές επαφές μαζί τους και οι ίδιοι να απολαμβάνουν την υψηλή προστασία του!!

Ο ίδιος μάλιστα σε αρκετά διευρυμένη παρέα πολύ προσφάτως φέρεται να δήλωσε: "μην ανησυχείτε για τους χρυσαυγίτες, δεν αποτελούν απειλή, τους έχω όλους στο τσεπάκι μου" αναφερόμενος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και έτσι τελικά έγινε αφού η τοπική Χρυσή Αυγή παρόλες τις φανφάρες και τυμπανοκρουσίες δεν κατέβασε δικό της συνδυασμό!!

Κάτι ήξερε ο εν λόγω;; Κάτι συνέβη στα παρασκήνια;; Η μήπως ήταν ...απλή σύμπτωση;;

Ποιος είναι; Οχι, μη προτρέχετε, δεν είναι ο ως άνω εικονιζόμενος Εύρης αλλά ο...

Παναγιώτης Χαλβατζής!!!

Σύμβουλος διεθνών οικονομικών θεμάτων Εύρη: "Τζα! Σας την έφερα ατιμούλικα"!!

Θαυμάστε τον Παναγιώτη Χαλβατζή σε μία παλαιότερη φωτό που βρήκαμε στο διαδίκτυο και η οποία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια συμμετοχής του σε συγκέντρωση κατά του χρυσού. Ο "αριστερός" Παναγιώτης, σκιά του Ευριπίδη Στυλιανίδη από το ξεκίνημα της πολιτικής καριέρας του δεύτερου, φαίνεται πως διαφωνεί και με ακόμη μία γραμμή Σαμαρά, αυτή της στήριξης νομίμων επενδύσεων στην Ελλάδα. Ετσι ενώ ο Σαμαράς είπε πως οι επενδύσεις χρυσού εφόσον είναι νόμιμες θα στηριχτούν και θα γίνουν, ο Χαλβατζής φαίνεται να εναντιώνεται συμμετέχοντας σε συλλαλητήρια antigold μαζί με εκτός νόμου αριστεριστές και τρομοκράτες που κατέκαψαν την Χαλκιδική!! Η δε φωτογραφία μάλιστα τραβήχτηκε από τον διαχειριστή του έκνομου μπλογκ Piazza del popolo και προσφάτως αποθανόντα Νίκο Βαβατσικλή. Είδατε εσείς τον Παναγιώτη Χαλβατζή να χαμογελά με τόση χάρη σε κάποιον άλλον;; Αν μη τι άλλο, για έναν καλό συνεργάτη άξιζε να αφιερώσει το καλύτερό του χαμόγελο!! Ευτυχώς που δε φαίνεται να λαμπιρίζει από το το στόμα του κάποιο χρυσό δόντι!!

8 σχόλια:

  1. Τι διεθνών οικονομικών ρε λαμόγια;; Πολιτιστικός ακόλουθος είναι ο άνθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙ ??? Τελικά ο εικονιζόμενος δεν είναι για να σηκώνει τηλέφωνα και να διορίζει συγγενείς του στην ΑΓΡΩΓΗ Α.Ε.; Εκτελεί και άλλες υπηρεσίες πολιτιστικών και πολιτικών διεργασιών; Και που τα διδάχτηκε αυτά; Στο χωριό του;Καλά έλεγε ο παππούς Καραμανλής:"Ζούμε σε ένα απέραντο φρενοκομείο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεύθυνος κουμπαριών, πανηγυρίων, επιταφείων και λοιπών κοινωνικών εμφανίσεων σε καφέ του κέντρου, πλατείες, ταβέρνες, ουζερί, μπουγατσερί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ. ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος δεν εχει να φάει και αυτοι έκαναν σκι στην Βουλγαρία πριν 15 μέρες.
    Ξαναψηφίστε τον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΡΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ κλπ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην σκάσει ο Ευρι.
    Γιά όσους γνωρίζουν οι, Σκλίας και Λάσκαρης να είναι καλά και όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η δέσμευση ότι αν εκλεγεί θα «σηκώσει» τις μπάρες των διοδίων, ανέλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου κατά την περιοδεία της στο νομό Πιερίας.
    «Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουμε στην Περιφέρεια είναι να σηκώσουμε τις μπάρες των διοδίων. Εμείς θεωρούμε ότι η μετακίνηση των πολιτών είναι αναφαίρετο δικαίωμα και οι δρόμοι πρέπει να είναι πραγματικά δημόσιοι», είπε η κ. Χαραλαμπίδου και πρόσθεσε: «Η περιοχή της Πιερίας πλήττεται περισσότερο από τα διόδια από κάθε άλλη περιοχή. Είναι αδιανόητο, οι τσέπες των κατασκευαστικών να είναι γεμάτες, οι παρανομίες τους ουκ ολίγες και οι πολίτες να αναγκάζονται να πληρώνουν πανάκριβα διόδια για να μετακινηθούν στο εθνικό δίκτυο της χώρας. Σε όλο το εθνικό δίκτυο της χώρας πρέπει να υπάρχουν δύο δημόσιοι σταθμοί διοδίων. Αυτό θα γίνει με την κινητοποίηση των πολιτών»
    ΕΔΩ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.