Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! Ακόμα και με βροχή, γέμισαν τα διόδια με Χρυσή Αυγή!!!

 Όπως και πέρσι, Μεγάλη Παρασκεύη, έτσι και φέτος η Χρυσή Αυγή έκανε ενημερωτική δράση σε όλη την Ελλάδα, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς απο τα διόδια. Έτσι και στα διόδια Ροδόπης, όπως γράψαμε και εχθές.

 Περίπου 50 άτομα, συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί και για 2 ώρες μοίραζαν στους οδηγούς ενημερωτικά φυλλάδια του κινήματος μέσα σε άριστο κλίμα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως μας ενημέρωσαν αργότερα οι υπάλληλοι των διοδίων. Ακόμα με τη βροχή να πέφτει ασταμάτητα και σε κάποια διαστήματα καταρρακτωδώς, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν της δράση τους.
 Την ίδια ώρα που τα άλλα απο-κόμματα πίνουν καφέ, βρίσκονται σε κοσμικές συγκεντρώσεις ή κερνάνε ψηφοφόρους, αυτοί ήταν κυριολεκτικά στο δρόμο και μοίραζαν τις θέσεις τους. Αυτό ο κόσμος το βλέπει, το εκτιμά και θα το ανταποδώσει. Η παρουσία της αστυνομίας διακριτική, μιας και δεν σημειώθηκε κάποια αντίδραση άσχημη ενώ μετά το πέρας της δράσης, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν.
Το κλιμάκιο απο Ξάνθη

 Η ενημέρωση αφορούσε τις πολιτικές εξελίξεις, τις διώξεις των μελών και στελεχών, τα νέα διόδια που έχουν σκοπό να κάνουν στο ύψος του Λίσσου πηγαίνοντας για Αλεξανδρούπολη καθώς επίσης έντυπο για πολιτικές θέσεις και ευχετήριο του Πάσχα.


 Ενώ οι άλλοι εκδίδουν κάρτες, διαφημιστικά και κερνάνε τους λιγούρηδες, η Χρυσή Αυγή μοιράζει τρόφιμα και βοηθάει Έλληνες... Ενώ οι άλλοι κάνουν κοσμικές εμφανήσεις και επικοινωνιακές δηλώσεις, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο δρόμο ενημερώνοντας τον κόσμο και πιάνοντας τον παλμό της κοινωνίας...

                                                                                                Σε θέση μάχης
                                                                                                          Άντερς Σβένσον

4 σχόλια:

  1. φάγανε και κάτι αυγά στη μάπα που εσκουζαν μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν κι εσύ μαζί τους και το ξέρεις?

      Διαγραφή
    2. δεν ηταν αυγά,ήταν τα @@@@δια μου που έμπαιναν στον κώλο σου...πάνε κάπνισε κανένα χόρτο να τη βρείς

      Διαγραφή
    3. Να καείτε πουστάρες παλιό φασίστες, να βρείτε καμιά δουλεία, όποιον μαλακα άνεργο και ζώων, τζαμπατζή, χαραμοφάγο και δήθεν άνθρωπο γενικά έναν άχρηστο τα κοινωνίας βλέπεις στη Κομοτηνή έχει γίνει χρυσαυ…..μπλιαχ ουστ από εδω

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.