Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Ο Σεμπαιδήν Καραχότζα στο πλευρό της Ελληνίδας Σαμπιχά Σουλειμάν!!!Η κυρία Σαμπιχά Σουλεϊμάν αυτοπροσδιορίζεται ως Ελληνίδα Μουσουλμάνα Ρομά και βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο των ανθρώπων του τουρκικού Προξενείου, καθώς προσπαθεί να εξανθρωπίσει τον οικισμό των Ρομά στη Θράκη, να προβάλει τα δικαιώματα των μουσουλμάνων Ρομά και κυρίως να βάλει φραγμό στην προσπάθεια ελέγχου των μουσουλμάνων Ρομά από αυτούς.


 Έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες και έχει δώσει σκληρούς αγώνες στη δημιουργία ελληνικού σχολείου και παιδικού σταθμού στο Δροσερό παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του τουρκικού Προξενείου να τα σταματήσει. Οι τουρκογενείς μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης με τη βοήθεια της Αγκυρας και του Προξενείου της Κομοτηνής προσπαθούν λυσσαλέα να εκτουρκίσουν όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης, Πομάκους και Ρομά, οι οποίοι αντιστέκονται σθεναρά παρά την έλλειψη οποιασδήποτε βοήθειας της ελληνικής Πολιτείας, η οποία για κάποιον ανεξήγητο λόγο, διαπράττοντας εθνικό έγκλημα δεκαετίες τώρα, θεωρεί όλους τους μουσουλμάνους της ελληνικής Επικράτειας, Τούρκους.
 Η κυρία λοιπόν, Σουλεϊμάν,  έχει εμφανιστεί σε πολλες επιτροπές του ΟΗΕ, που συνήθως μονοπωλούν με την ανοχή του ελληνικού κράτους οι τουρκογενείς μουσουλμάνοι, για να καταγγείλει την προσπάθεια εκτουρκισμού της φυλής της, και για τη δράση της αυτή έχει τιμηθεί από το Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια. Η υποψηφιότητά της λοιπόν, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επιβράδευσή της, ενάντια στην προσπάθεια τουρκοποίησης της Δυτικής Θράκης υπό τα βλέμματα της ελληνικής Πολιτείας και το άνοιγμα ενός παραθύρου στη δημοσιοποίηση των προβλημάτων των Ρομά αλλά και των πιέσεων που δέχονται στη ιδιαίτερη αυτή περιοχή της Ελλάδας οι μη τουρκογενείς μουσουλμάνοι. Αλλά αλοίμονο καθώς οι πιέσεις προς την Κουμουνδούρου του βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και του πρώην βουλευτή του Συνασπισμού Μουσταφά Μουσταφά, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες απείλησαν ότι αν δεν αποσύρει ο ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν, θα υπάρξει πλήρης ρήξη με την μειονότητα, με απλά λόγια δεν θα τον ψηφίσουν, έπιασαν τόπο. Και συνεχίζοντας την ίδια πολιτική με τις άλλες παρατάξεις που κυβέρνησαν αυτό τον τόπο μετά τη δικτατορία, υποκύπτοντας στις διαθέσεις της Αγκυρας και του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής για χειραγώγηση των Ελλήνων Μουσουλμάνων, με μια λιτή ανακοίνωση αργά το βράδυ της Δευτέραςτου Πάσχα απέσυρε την κυρία Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιό του και την αντικαθιστά με τον τουρκογενή Ουμίτ Οσμάν Μεστά.
 Οι ελπίδες όλων των μη τουρκογενών ελλήνων μουσουλμάνων για μια καλύτερη και φιλικότερη πολιτική της Ελληνικής Πολιτείας απέναντί τους, εξανεμίστηκαν στο βωμό μερικών χιλιάδων ψήφων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαπράττει ένα τεράστιο εθνικό λάθος, ενδίδοντας στις απαιτήσεις των τουρκογενών μουσουλμάνων και εγκαταλείποντας την προσπάθεια προάσπισης των δικαιωμάτων των μειονοτήτων για τις οποίες υποτίθεται κόπτεται, το οποίο θα το πληρώσει πολύ ακριβά ανεξάρτητα αν καταφέρει να γίνει ή όχι κυβέρνηση. Το λάθος αυτό σε συνάρτηση με την κάθοδο στις ευρωεκλογές, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, του ακραίου μειονοτικού κόμματος των κληρονόμων του Σαδίκ, δημιουργούν νέα δεδομένα στη Δυτική Θράκη, που δεν μπορούν να εκτιμηθούν σήμερα σε όλο τους το εύρος.
Οι υποχωρήσεις όμως της Αριστεράς στις απαιτήσεις της Αγκυρας και του τουρκικού Προξενείου συνιστούν ένα πισωγύρισμα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτής της χώρας, ανεξάρτητα πολιτικών παρατάξεων και δίνουν βάση στις ακραίες φωνασκίες προσφέροντας βορά στο πιάτο της Ακροδεξιάς τους Ρομά και τους Πομάκους. Κρίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την ελληνική Αριστερά στο σύνολό της αν δεν αλλάξει έστω και την τελευταία στιγμή η απόφαση αυτή. Οι δικαιολογίες που πρόβαλαν οι εκπρόσωποι  του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για ροπή προς τον εθνικισμό της κυρίας Σουλεϊμάν, μόνο ως αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν. Γιατί τότε τι είναι οι απαιτήσεις των τουρκογενών;

  Και τέλος η Ελληνική Πολιτεία στο σύνολό της θα πρέπει εγκύψει επιτέλους, τόσες δεκαετίες μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, στα πολύ μεγάλα, διαχρονικά προβλήματα της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.
  Τουρκογενείς, Πομάκοι και Ρομά έχουν κοινά αλλά και ιδιαίτερα θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Δεν νοείται κράτος που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκό να αφήνει μια πολύ ευαίσθητη για την εθνική της κυριαρχία περιοχή στο έλεος των πρακτόρων της γείτονος.


Σήμερα ήρθε να προστεθεί και η δήλωση αγανάκτησης και συμπαράστασης προς την κυρία Σαμπιχά απο τον γνωστό και δραστήριο, Πομάκο δημοσιογράφο, Σεμπαιδήν Καραχότζα ο οποίος δήλωσε:


«Στη Θράκη υπάρχει ένα συμπαγές τουρκικό μειονοτικό πράγμα και η κυρία Σαμπιχά το διχάζει με τη δράση της»
Είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα λόγια που είπε ένας υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και μάλιστα καθηγητής
Ακούστε και τα δικά μου λόγια
Κύριε καθηγητά, με όλο το σεβασμό που σας έχω θα συμφωνήσω μαζί σας πως πράγματι υπάρχει ένα πράγμα αλλά αυτό βρίσκεται μέσα στο κεφάλι σας και θα πρέπει να το δείτε άμεσα. 
Είστε πολύ πιο μορφωμένος από μένα και θα έπρεπε να είστε υπέρμαχος του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού. 
Εσείς ένας μορφωμένος τόσο προοδευτικός άνθρωπος δε μπορείτε να αποκαλείτε χιλιάδες ανθρώπους πράγμα, άνθρωποι είμαστε και όχι πράγματα εκτός αν για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α οι άνθρωποι είναι πράγματα.
Λυπάμαι πραγματικά που η εθνική μας παιδεία έχει καθηγητές με τέτοιες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ αντιλήψεις 
Προσωπικά δεν επιτρέπω σε κανένας να βγαίνει και να αποφασίζει το τι είμαι εγώ. Το τι είμαι εγώ το ξέρω μόνος μου και δεν περιμένω να έρθουν να μου το πουν τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ, οι τζάμπα μάγκες. 
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ


                                                                                                   Σε θέση μάχης
                                                                                                              Άντερς Σβένσον

5 σχόλια:

 1. Τραγικοί καραγκιόζηδες και προπαντώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ.Κάθε μέρα και πιο πολύ καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ πως αυτοί ΔΕΝ έχουν ούτε ιερά ΟΥΤΕ όσια.Θεούσα ΔΕΝ ήμουν ποτέ αλλά κι αυτό που ισοπεδώνουν θρησκεία,εθνικότητα και οτιδήποτε μας κρατάει ως έλληνες ακόμη ενωμένους δεν μου αρέσει καθόλου.Είπαμε ούτε στο ένα άκρο αλλά αυτοί ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ακραίοι.Σκέψου να κυβερνήσουν κιόλας....ΜΑΚΡΥΑ από εμάς τέτοιοι μοντέρνοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ε πάρτε την εσείς τότε, ή δεν πάει στην χρυσή αυγή και σπάρτακο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εάν κάποιος πολιτικός αρχηγός δεν δέχεται τους όρους της συνθήκης της Λωζάνης δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να το πει ευθέως;
   Δώσε απάντηση σ'αυτό και άσε τις εξυπνάδες για το που θα πάει η Σαμπιχα!

   Διαγραφή
  2. Η Λίτσα βρε τραγικέ με παρωπίδες(ανώνυμε 2:45) μίλησε λόγω τοποθέτησης των κολλητών σου του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τάχθηκε υπέρ κανενός άλλου.Επειδή εσύ ακόμη βόσκεις στο κοπάδι που σε μεγάλωσε,θεωρείς πως όλοι μας είμαστε σαν εσένα?ΒΟ'Ι'ΔΙ Ε ΒΟ'Ι'ΔΙ....

   Διαγραφή
  3. Σε χάλασε η όλη υπόθεση με την ρομά ρε τσιπρίδιο και πας να την κάνεις πάσα σε άλλους? τόση "λεβεντιά" μόνο στον πολιτικό χώρο που ανήκεις έχουμε δει έως τώρα....

   Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.