Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής μέσω του γραμματέα της, Νικολάου Τσουμαρέλη

Σε απάντηση της έγκριτης εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής της 21ης Ιανουαρίου 2014 και σε ό,τι αφορά δημοσίευμα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ως Τ.Ο. Κομοτηνής έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης φέρει τον τίτλο του Απόστρατου Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι του Συνταξιούχου. Ο τίτλος Συνταξιούχος αποδίδεται σε υπαλλήλους του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και όχι στους Αξιωματικούς των Ε.Δ. 
Όσο για την “εκτίναξη” της φήμης του όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ανυπόγραφο άρθρο, αυτή έγινε από τα “αντικείμενα” περισσότερο για τα οποία κατηγορήθηκε για οπλοφορία, μιας και αυτά ήταν ενταγμένα στην πρώτη “χρυσαυγειάδα”, την οποία έζησε όλη η χώρα. Τα “αντικείμενα” αυτά να υπενθυμίσουμε στον αρθρογράφο πως ήταν μία Ελληνική Σημαία με το κοντάρι της και ένα ακόμη κοντάρι χωρίς σημαία. Ο ενημερωμένος κατά τα άλλα αρθρογράφος, παραλείπει τυχαία(;) να παραθέσει φωτογραφίες του πολυπληθέστατου ακροατηρίου της εκδήλωσης, γεγονός για το οποίο ο καθένας εξάγει τα συμπεράσματά του. Δεν παραλείπει όμως να αναφέρει πως κάποιες “ομάδες” (ποίες άραγε; Ολυμπιακός; Παναθηναϊκός;) πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης.
 

Στην συνέχεια και με περισσή σπουδή και βιασύνη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης (εικονιζόμενος) “αντιδρώντας” στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής, καλεί τους πολίτες να “μαυρίσουν” την Χρυσή Αυγή και να “κόψουν τον αέρα” στους “εχθρούς της δημοκρατίας”. Δηλώσεις και παραινέσεις από κάποιον φερόμενο ως δημοκράτη, που ομιλεί για ένα Λαϊκό Κίνημα όπως είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, το οποίο εκπροσωπεί 500000 Έλληνες στο κοινοβούλιο. Ανερυθρίαστα χαρακτηρίζει ναζιστικό το Εθνικιστικό κίνημα των Ελλήνων, το οποίο είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και δηλώνει ξεκάθαρα τις πατριωτικές του θέσεις. Όσο για το ποιος πολιτικός χώρος είναι ενταγμένος στο σύστημα, αυτό φάνηκε από τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φυλακίσεις του Γενικού Γραμματέα, Βουλευτών και στελεχών του, για τους οποίους ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία κατηγορίας παρά ΜΟΝΟ ... “λάθος ιδεολογία”. Στην οποία ιδεολογία ΟΛΟΙ οι Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουν, σε αντίθεση με τις συνιστώσες του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες ξεκάθαρα δηλώνουν πως ο καθένας πιστεύει σε διαφορετική, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πιστεύουν στην παγκοσμιοποίηση, την τουρκοποίηση της Θράκης, την σλαβοποίηση της Μακεδονίας και λοιπά γλαφυρά που στον Έλληνα μόνο οργή δημιουργούν. Οργή, διότι κανείς πραγματικός Έλληνας δεν απεμπολεί τις αρχές με τις οποίες ανατράφηκε, όπως Πατρίδα και Οικογένεια, για τις οποίες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του χώρου του ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΕΧΟΥΝ. 
Η “δημοκρατική” παραίνεση για το “κόψιμο του αέρα”, προφανώς προέρχεται από παλιές μεθόδους του πατερούλη Στάλιν, του ανθρωπόμορφου αυτού παρανοϊκού, από τον οποίο αντλεί ιδεολογία ο συγκεκριμένος χώρος.
Τέλος, όσον αφορά τις θέσεις για την οικονομία που αναφέρονται στo “αντιδραστικό μανιφέστο” θα παραπέμψουμε όποιον ενδιαφερόμενο στις ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ Πολιτικές Θέσεις της Χρυσής Αυγής στην κεντρική ιστοσελίδα του κινήματος για να λύσει οποιαδήποτε απορία και όχι στο εβραϊκό ινστιτούτο LEVY, του οποίου την πόρτα πρόσφατα πέρασε για ιδεολογική-οικονομική κατάρτιση ο αμερικανοκομμουνιστής mister Αλέξης.
 
                                                                                                                                              Νίκος Τσουμαρέλης
                                                                                                                                                    Τ. Ο. Κομοτηνής

9 σχόλια:

  1. Κάτω τα χέρια από τον σύντροφο Παπαρίων ακροδεξιέ γεροντάκι συνταξιούχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι τσουτσέκι παριστάνεις;Αυτός που του δίνει καπνό για την πίπα;

      Διαγραφή
  2. Πάρτε το απόφαση "προοδευτικοί" πως οι Εθνικιστές θα διεκδικήσουν τα πάντα σε όλη την επικράτεια.Εξάλλου δικαιωματικά αν το σκεφτούμε,με τα ποσοστά που καταγράφουν οι χρυσαυγίτες τώρα πλέον και μετά το κυνήγι που έχουν υποστεί,τίποτα δεν είναι περίεργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ!!!!!ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ;;;ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΠΟΥΡΑΚΙ... ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ,ΓΛΕΙΦΤΗΣ,ΚΟΠΡΙΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ.ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο σχολείο έλεγε πολλές μαλακίες στα παιδιά περί πολιτικής αν και τον είχαν πάρει χαμπάρι και τον κορόιδευαν.αφήστε τον στη μαλακία που τον δέρνει

      Διαγραφή
  4. ti milate re zoa?sas eftaikse se tipota o stamatis?afiste ton na piei tin pipa toy!pire kai poza.ayto ton marane.sigoura kapou tha einai tora kai tha fternizetai eno kanei pipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοκρατία επιβάλει να γράφεται επώνυμα. Αν έχετε αρ----α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσύ επώνυμα να στέλνεις τα μπάσταρδα που πληρώνεις,για πέσιμο...αλλά φυσικά δεν έχεις αρ----α και στέλνεις άλλους.ξέρεις εσύ...πιές καμιά πίπα τώρα

      Διαγραφή
  6. panta apospasmenos kai diorismenos!!loyfa kai paralagh.......eynohmenos me to pasok sto foyl...kai to kathgoreis twra papariwn.......pali tha glyfeis katoyrhmenes podies..kala sta lene oi X.A!MONO GIA PIPA einai fysika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.