Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σας αποκαλύπτουμε ποιοί κρύβονται πίσω από τα Ροδοπάκια (φωτό).....

Αντέχετε τέτοιες φοβερές αποκαλύψεις;;;;;


Τα Ροδοπάκια  είστε  ΕΣΕΙΣ!!!!!


Και όλα όσα συζητάτε χαμηλόφωνα γιά να μην σας ακούσουν και δεν τολμούν να σας πούνε τα τοπικά ΜΜΕ θα τα βρίσκετε γραμμένα εδώ. ΠΑΝΤΑ με στοιχεία!!!!

Και σε αντίθεση με τα άλλα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ και μπλογκς της συμφοράς, της αρπαγής και της ρεμούλας σας εγγυώμαστε πως εμείς δεν κοστίζουμε στα δημόσια ταμεία ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!!!!

Χέρι - χέρι λοιπόν με εσάς, τους αναγνώστες μας και όπου βγάλει....


6 σχόλια:

  1. Με την ευκαιρία καλωσορίζουμε στο δυναμικό των Ροδοπακίων τους 2 νέους συνεργάτες μας (ξέρουν αυτοί) και ευχόμαστε καλά κείμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λευτέρη λευτέρη λευτέρη σεχω σταμπάρει στο παλιό μου το παπέρι........!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΡΕ ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ!!! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά!Σας διαβάζουμε και σας διαφημίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε επιτέλους θα μας "φανερωθείτε" ρε Ροδοπάκια? Κάποιοι-ες εδώ στη Νομαρχία Ροδόπης αλλά και στην Περιφέρεια αδημονούν να σας γνωρίσουν! Αν και η ανωνυμία σας μας εξάπτει την περιέργεια περισσότερο.Πάντως με ορισμένους εκ των αρθρογράφων κάποιοι-ες έχουν εμμονές.Και όχι αρνητικές εμμονές απαραιτήτως....Συνεχίστε να ξεμπροστιάζετε κόσμο πάντως γιατί ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ τους χρειάζεται το ξεμπρόστιασμα! Οι περισσότεροι πάντως που ακούω και σας διαβάζουν και σας επαινούν για αυτά που βγάζετε στη φόρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή ΕΥΤΕΡΠΗ πως ψάχνουμε για έδρα. Θέλαμε από την πρώτη στιγμή να έχουμε γραφεία στην Κομοτηνή ώστε να έρχονται όλοι και όλοι και να τους κερνάμε σοκολατάκι. Ας όψετε όμως η οικονομική κριση. Ομως θα γίνει σύντομα!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.