Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών στα Νο1 blog της Κομοτηνής - Τα Ροδοπάκια!!!

Λίγο τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, λίγο οι ανύπαρκτοι της Νέας Δημοκρατίας, λίγο οι τραλαλά Συριζαίοι, λίγο τα ζαλισμένα χρυσαύγουλα, λίγο οι φαντασιοπληξίες του ψεκασμένου Νικολάκη στο Πόπολο, λίγο η ασχετοσύνη των κομματόπαιδων σε τοπικά πολιτικά γραφεία, με αυτά και με αυτά τα Ροδοπάκια πλέον έφτασαν να είναι το Νο1 blog της Κομοτηνής!!!! Είπαμε λοιπόν να το γιορτάσουμε κάπως και αφού δεν έχουμε γραφεία στην πόλη για να σας κεράσουμε σοκολατάκι (προς το παρόν γιατί σχεδιάζουμε να κάνουμε στο άμεσο μέλλον) λέμε να "κεράσουμε" κάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο σε καταναλωτές και επιχειρήσεις: παρουσίαση της τοπικής μας αγοράς!!!!


Ετσι λοιπόν, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας διεύθυνση η οποία βρίσκεται στα δεξιά μπορείτε να μας ενημερώνετε για προϊόντα και υπηρεσίες της δικής σας ή κάποιας άλλης επιχείρησης ή αν είστε καταναλωτής για κάποιο προϊόν ή επιχείρηση που έτυχε να δοκιμάσετε και μείνατε ευχαριστημένοι. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα και βεβαίως ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Οσο λοιπόν στηρίζετε τα Ροδοπάκια τόσο κερδίζετε. Γιατί αν περιμένατε από ορισμένα τοπικά ΜΜΕ να αφήσουν το (άσπρο ή μαύρο) χρήμα και να ασχοληθούν με τα αληθινά θέματα που ενδιαφέρουν τον πολίτη ....καήκατε!!!!


2 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ρε ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ!! Με αυτή την κίνησή σας θα μπείτε ακόμη περισσότερο στο μάτι ΚΑΠΟΙΩΝ ντόπιων "διαφημιστών" αλλά στην ουσία θα προωθήσετε με τον τρόπο σας τον τόπο μας...Άξιο και το όνομά σας ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα θα με διαφημίσετε;;; Ξεφτιλισμένη κομματική προπαγάνδα για πολιτικάντηδες χαμηλής νοημοσύνης και γεμάτης τσέπης. Πληροφορίες: Νικολάκης, ενταύθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.