Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Απαράδεκτη διαστρέβλωση για το άρθρο με τις "ιδιαιτέρες" Δαμιανίδη - Κατσιμίγα


Γίναμε δέκτες σχολίων που εντελώς συκοφαντικά αναφέρουν πως στο άρθρο μας για τις δαπάνες μετακινήσεων των συνεργατών πολιτικών προσώπων Δαμιανίδη και Κατσιμίγα κάναμε απρεπή σχόλια για τις δύο κυρίες υπαλλήλους των πιο πάνω αυτοδιοικητικών μας αρχόντων.

Απαντάμε πως όποιος διαδίδει αυτές τις ανοησίες είναι είτε αφελής, είτε κακόβουλος καθώς όπως μπορεί ο καθένας να διαβάσει στο κείμενο του άρθρου ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρουμε κάτι το αρνητικό για τις δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας. Μόνο κάναμε αυτονόητα ερωτήματα για το ύψος των αποζημιώσεων και για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ αρνητική δεν γράψαμε και καταγγέλουμε όποιον λέει το αντίθετο ως εγκάθετο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο...

Τα Ροδοπάκια

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιος γράφει αυτά που γράφηκαν φαντάζομαι ότι έχει και στοιχεία για να τα υποστηρίξει στο δικαστήριο.Αλλιώς εμπίπτουν στην κατηγορία των κακόβουλων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσίευμά μας ήταν ξεκάθαρη πολιτική κριτική και τίποτε περισσότερο. Πόσο μάλιστα όταν δημοσιεύσαμε και τα ανάλογα δημόσια έγγραφα. Οποιος θέλει μπορεί άνετα να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές φίλε μας κύριε Κ. Να είναι όμως έτοιμος να ακουστούν πολλά στις αίθουσες των δικαστηρίων. Θεωρούμε πως το σχόλιό σας είναι ατυχές. Προφανώς μας μπερδεύετε με τον κατ επάγγελμα συκοφάντη και παραπληροφορητή συνεργάτη της υπηρεσίας σας, που πληρώνεται με τα δημοσια χρήματα για να κάνει όλες αυτές τις αλητείες για το πολιτικό αφεντικό σας. Το έχει μάθει όλη η πιάτσα, το συζητά όλο το πόπολο αγαπητέ μας κύριε Κ.

      Διαγραφή
  3. Τα σκέφτεσαι πριν γράψεις όλα αυτά που γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.