Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Δαμιανίδης και Κατσιμίγας: Πόσο κοστίζουν τα ταξίδια με τις "ιδιαιτέρες" στο εξωτερικό;;;

Γίναμε δέκτες σχολίων που εντελώς συκοφαντικά αναφέρουν πως στο άρθρο μας για τις δαπάνες μετακινήσεων των συνεργατών πολιτικών προσώπων Δαμιανίδη και Κατσιμίγα κάναμε απρεπή σχόλια για τις δύο κυρίες υπαλλήλους των πιο πάνω αυτοδιοικητικών μας αρχόντων.

Απαντάμε πως όποιος διαδίδει αυτές τις ανοησίες είναι είτε αφελής, είτε κακόβουλος καθώς όπως μπορεί ο καθένας να διαβάσει στο κείμενο του άρθρου ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρουμε κάτι το αρνητικό για τις δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας. Μόνο κάναμε αυτονόητα ερωτήματα για το ύψος των αποζημιώσεων και για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ αρνητική δεν γράψαμε και καταγγέλουμε όποιον λέει το αντίθετο ως εγκάθετο.

Λεπτομέρειες σε νέο άρθρο σε λίγες ώρες... 

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την απάντηση της Περιφέρειας

Παυλάκης: Ρε Νικολάκη, τράβα μου μία ...για ενθύμιο!!
Κατσιμίγας: Παύλε κάτσε καλά, πήρες φόρα, σε βλέπω!!

Μία παράμετρος της Δημόσιας Διοίκησης είναι και η διαχείριση του ταμείου. Στην ουσία αυτή είναι μάλλον η μοναδική παράμετρος. Η κάθε δημόσια υπηρεσία έχει ένα μικρό ή μεγάλο "πορτοφόλι" και αυτοί που διοικούν κάθε φορά απλώνουν το χέρι και παίρνουν από αυτό το "πορτοφόλι" όσα χρήματα χρειάζονται για να κάνουν την δουλειά τους. Βεβαίως όλα αυτά ελέγχονται, γίνονται με τυπικότητα κ.ο.κ. αλλά όσο νά ΄ναι κι εμείς πολίτες είμαστε και έχουμε πολλές φορές την περιέργεια να μάθουμε τι κάνουν κάποιοι με τα λεφτά μας. Στην προκειμένη περίπτωση η απάντηση είναι απλή: ταξίδια!! Ταξίδια όμως όχι μόνοι τους αφού η μοναξιά είναι κακό πράγμα. Ετσι για να είναι ένα υπηρεσιακό ταξίδι πετυχημένο ως προς τα αποτελέσματά του, πρέπει οι μεγάλοι άνδρες να συνοδεύονται και από κάποιον βοηθό - συνεργάτη τους. Στην προκειμένη περίπτωση γένους θηλυκού...


Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ένα ταξίδι - συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην γενική συνέλευση της διαμεσογειακής επιτροπής της διάσκεψης των παράκτιων περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου 2013. Την Περιφέρειά μας εκπροσώπησε άξια ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης ο οποίος επίσης είναι και αντιπρόεδρος της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR)!! Ο Παύλος όμως δεν πήγε εκεί μόνος για να δώσει μάχες για τα συμφέροντα της πατρίδας με ...αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα αλλά συνοδευόταν και από την συνεργάτιδά του κα Δέσποινα Παναγιωτοπούλου, υπάλληλο της Περιφέρειας ΑΜΘ και υπεύθυνη του γραφείου του. Ποτέ κανείς δεν μας είπε τι έκαναν στην  Βαρκελώνη Παύλος και Δέσποινα αυτές τις 3 ημέρες, ποια ήταν η σημασία αυτού του ταξιδιού όχι για τους ίδιους αλλά για τα συμφέροντα της Περιφέρειάς μας και τέλος πάντων τι προσφέρει αυτή η συνδιασκεψη σε όλες τις Περιφέρειες που συμμετέχουν. Το μόνο που βρήκαμε ψάχνοντας για στοιχεία ήταν μία κατάσταση εξόδων η οποία αφορά στα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της "ιδιαιτέρας" του Παύλου Δαμιανίδη. Φανταζόμαστε πως η κυρία θα κρατούσε πρακτικά και θα προσέφερε γραμματειακή υποστήριξη. Τα έξοδα λοιπόν της κας Δέσποινας Παναγιωτοπούλου όπως φαίνεται και στην κατάσταση που δημοσιεύουμε ήταν 4.227 + 600 = 4.827 κολλαριστά ευρώπουλα.


Πάμε τώρα στον άλλον ισχυρό άνδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ που δεν είναι άλλος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα, στην ουσία είναι ο αληθινός "περιφερειάρχης", Κώστα Κατσιμίγα. Στενή συνεργάτιδα του συμπαθεστάτου κου Γραμματέα είναι η ειδική συνεργάτιδα - ειδική σύμβουλος κα Σοφία Κιοστεκλίδου η οποία και κατοικοεδρεύει 2 γραφεία παραδίπλα από τον ίδιο. Η κα Σοφία Κιοστεκλίδου όμως δεν είναι μόνο υπάλληλος γραφείου αφού σύμφωνα με την παρακάτω κατάσταση για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2013 έλαβε στο χέρι 1.842 ζεστά ευρώπουλα. Δηλαδή 3 βασικούς μισθούς ενός εργαζομένου αλλά ΜΟΝΟ για τις μετακινήσεις!!!!


Καταλαβαίνουν όλοι πως όσα άτομα βρίσκονται κοντά στην εξουσία, πολύ κοντά όμως σε απόσταση αναπνοής, δεν είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι και πολλές φορές δεν λαμβάνουν μόνο τον μισθό τους. Τέτοια έξοδα σε υπηρεσίες όπως η Περιφέρεια γίνονται και είναι τεράστια και στις περισσότερες περιπτώσεις κανείς δεν τα μαθαίνει. Οπως και στην περίπτωση των δύο κυριών που φαίνεται πως είναι τόσο απαραίτητες στους προϊσταμένους τους που οι ίδιοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς αυτές. Για να είναι όμως όλα υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας θα θέλαμε οι κύριοι Δαμιανίδης και Κατσιμίγας να πληροφορήσουν τον πολίτη και ψηφοφόρο της ΑΜΘ για ποιον λόγο πρέπει να πληρώνει σχεδόν 5 χιλιάδες ευρώ για να μεταβεί στην Βαρκελώνη η κα Παναγιωτοπούλου και τι είδους επείγουσες μετακινήσεις έκανε η κα Κιοστεκλίδου για χάρη του κου Κατσιμίγα ώστε να αποζημιωθεί με έξτρα 1.800 ευρώ σε δύο μόλις μήνες!!!! Τόσο απαραίτητες είναι αυτές οι δύο κυρίες και οι υπηρεσίες τους;;; Και εν τέλει τι είδους υπηρεσίες προσφέρουν στους προϊσταμένους τους;;; Φανταζόμαστε σημαντικές και επείγουσες για να τις πληρώνουμε τοσο ακριβά...Και στον αντίποδα όλων αυτών έχουμε εκείνον τον αδικημένο υπάλληλο της Περιφέρειας, που καμία σχέση δεν έχει με την εξουσία και τα δημόσια ταμεία αλλά είναι "αναρχικός" και "αντι-εξουσιαστής", τον δημοσιογράφο και προπαγανδιστή του περιφερειάρχη Νίκο Βαβατσικλή ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως η αμοιβή του είναι τόσο χαμηλή που αν αφαιρέσει τα έξοδα, τα τέβε κλπ του μένουν μόνο 400 ευρω τον μήνα!!!

Γιατί βρε αχάριστοι Δαμιανίδηδες και Κατσιμίγες δεν παίρνετε μαζί σας έναν καθόλα άξιο συνεργάτη, έναν άξιο δημοσιογράφο όπως ο Νίκος Βαβατσικλής και τον αφήνετε με τόσα λίγα χρήματα να πεινάει;;; Την ίδια δουλειά με τις κυρίες δεν θα έκανε;;; Η μήπως όχι;;;; Πως θα πληρώσει τα χαράτσια για την οικοδομή που έχτισε πριν λίγα χρόνια;;;;

Με τέτοιες αδικίες που περνά ο δύσμοιρος, είναι μετα να μη γίνει κομμουνιστής;;;;Γίναμε δέκτες σχολίων που εντελώς συκοφαντικά αναφέρουν πως στο άρθρο μας για τις δαπάνες μετακινήσεων των συνεργατών πολιτικών προσώπων Δαμιανίδη και Κατσιμίγα κάναμε απρεπή σχόλια για τις δύο κυρίες υπαλλήλους των πιο πάνω αυτοδιοικητικών μας αρχόντων.

Απαντάμε πως όποιος διαδίδει αυτές τις ανοησίες είναι είτε αφελής, είτε κακόβουλος καθώς όπως μπορεί ο καθένας να διαβάσει στο κείμενο του άρθρου ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρουμε κάτι το αρνητικό για τις δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας. Μόνο κάναμε αυτονόητα ερωτήματα για το ύψος των αποζημιώσεων και για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ αρνητική δεν γράψαμε και καταγγέλουμε όποιον λέει το αντίθετο ως εγκάθετο.

Λεπτομέρειες σε νέο άρθρο σε λίγες ώρες...

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την απάντηση της Περιφέρειας

 

8 σχόλια:

 1. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΪ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Σ ΕΧΩ ΠΛΑΪ ΜΟΥ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμπαινε Παυλάκη έμπαινε!!!!!! Και τον Νικολάκη μαζί σου μέρα - νύχτα, εεε;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι πιο ασήμαντοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη κλίση να χλευάζουν τους άλλους. Η μικρή ελπίδα που έχουν, για να εξυψωθούν οι ίδιοι, είναι να μειώσουν τους διπλανούς τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μερικές φορές προτιμάμε την σιωπή εμέις οι μάνες, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν τα λόγια μας, τον οίκτο μας και...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνούμε μαζί σας κυρία μου. Για εσάς τις μάνες πρέπει να βγαίνουν τέτοιες αποκαλύψεις. Για να βλέπετε για ποιον λόγο είναι σήμερα άνεργα τα παιδιά σας. Γιατί κάποιοι σαν τους αποπάνω τόσες δεκαετίες διαχειρίζονται με αυτό τον τρόπο το δημόσιο χρήμα...

   Διαγραφή
 5. Το ζητούμενο όμως είναι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ επιτέλους και ΜΑΝΕΣ και ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ γιατί με αυτά τα τερτίπια των ολίγων φτάσαμε στην κατάντια που είμαστε τώρα και οι ολίγοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποιόν αγράμματο περί το δημόσιο λογιστικό έχετε σύμβουλο;
  Βασικός κανόνας στην πρόσθεση, δεν προσθέτουμε πορτοκάλια και τραίνα μαζί.
  Ή πως η δαπάνη για την μία υπάλληλο από 1.092,16€ εμφανίζεται 4.827€ και για την άλλη από 165€ εμφανίζεται 1842€.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.