Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Allahu Akbar!!!

Με βάση την φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, δείχνοντας τον Πρόξενο της Κομοτηνής να έχει ρόλο Χότζα στο τζαμί, θέλουμε να θυμίσουμε κάποιες εικόνες τοπικών αιρετών...


Έτσι λοιπόν, ο δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ πρίν λίγες ημέρες σε ερώτηση των δημοτών του περί διαχειρίσης οικονομικών, εκτός του ότι απαξίωσε να απαντήσει, θέλοντας να δείξει πυγμή και αποφασιστηκότητα το μόνο που βρήκε να πεί ήταν:  Εγώ κάνω ότι θέλω και δεν δέχομαι παρατηρήσεις από κανέναν, εγώ αποφασίζω τι θα γίνει και δεν νοιάζομαι για τον νόμο.

 Πιθανώς όμως ο δήμαρχος, να έχει σαν πρότυπο τον έταιρο μουσουλμάνο δήμαρχο του νομού μας, ο οποίος πριν ένα χρόνο είχε την απαίτηση όλα τα νηπιαγωγεία του δήμου του να έχουν και Τουρκάλα δασκάλα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επέτρεπε να λειτουργήσουν. Ας δούμε όμως αυτούσια την δήλωση του όπως δόθηκε στον τοπικό τύπο: «σε αυτά τα σχολεία, καθώς δεν εφαρμόζεται σύστημα δίγλωσσης εκπαίδευσης, δεν θέλουμε να εφαρμοστεί το εκπαιδευτικό σύστημα σε μια γλώσσα. Το επαναλαμβάνω, εάν σε αυτά τα σχολεία η εκπαίδευση δεν είναι δίγλωσση, τότε αυτά τα σχολεία σίγουρα δεν πρόκειται να ανοίξουν. Το εκπαιδευτικό θέμα συνεχίζει να αποτελεί ένα μεγάλο θέμα. Σε περίπτωση που τα νηπιαγωγεία είναι δίγλωσσα δεν θα υπάρξει θέμα, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα το δεχτούμε ποτέ. Η Τουρκία στο θέμα των μειονοτήτων συνεχίζει να κάνει πολλά ανοίγματα. Ελπίζουμε παρόμοια ανοίγματα να κάνει και ηΕλλάδα. Όταν υπουργοί επισκέπτονται τον δήμο μας, πάντα τους το λέμε. Έχουμε επίσης ανάγκη από γυμνάσιο. Αυτό μπορεί να γίνει είτε στην Φιλλύρα, είτε στα Αρριανά, αυτό δεν είναι σημαντικό. Και το σχολείο αυτό πρέπει να είναι ισοδύναμο με το σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ. Διότι ο δήμος μας είναι κατά 99% τουρκικός και έχει ανάγκη ένα τέτοιο γυμνάσιο».

Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα αλλά και τις εικόνες να μιλήσουν απο μόνες τους για τη δράση κάποιων Ελλήνων πολιτών, στην τόσο ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης και κατ' επέκταση της Θράκης. 

 Εδώ συνοδεία με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρο του κόμματος Εθνικιστική Δράση, της Τουρκίας και γνωστό Γκρίζο Λύκο...

Στη γιορτή του Μπαιραμιού με τους 2 ψευδομουφτήδες της Ροδόπης και Ξάνθης, τον Πρόξενο και τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης.

Η επίσκεψη στον Πρόξενο για τα Χρόνια Πολλά!!!
Ο έταιρος δήμαρχος, για τον ίδιο σκοπό!!!
Και βεβαίως, δεν έλειψε η παρουσία μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Εδώ οι διορισμένοι ψευδομουφτήδες, Αχμέτ Μέτε (Ξάνθης) και Ιμπραήμ Σερήφ (Ροδόπης) οι οποίοι επίσημα δεν έχουν κανέναν θεσμικό ρόλο, όμως παρόλα αυτά κανένας νόμος δεν λειτούργησε ώστε να 'μαζευτούν' με την κατηγορία της παραποίησης αρχής.
Ο Ξανθιώτης ψευδομουφτής με τα σύμβολα της Τουρκίας αλλά και της Τουρκικής Δυτικής Θράκης...
...και ο Ροδοπίτης ψευδομουφτής με αντίστοιχα σύμβολα να τον περιβάλλουν!!!
Ο λύκος δίπλα στην Τουρκική σημαία, αποκτά άλλη έννοια.

 Αρκετές απο αυτές τις φωτογραφίες, σίγουρα τις έχετε δεί και πολλά απο αυτά που λέμε τα έχουν πεί και άλλοι. Τι έγινε όμως;;; Πήραμε ποτέ απαντήσεις για αυτά τα γεγονότα;;; Μιλάμε για ανθρώπους που κυριολεκτικά αλωνίζουν στην Θράκη. Απλά τα καταγράφουμε συνολικά και τα δίνουμε στον κόσμο να τα επεξεργαστεί ο να αναλάβει τις ευθύνες του σαν πολίτης. Δεν έχει να κάνει με το θέμα τη πίστης και της θρησκείας, αλλά σαν συμβολισμός και κυρίως ποιά η σχέση της Τουρκίας και του Κεμάλ με Έλληνες πολίτες που κατέχουν αξιώματα;;; Ποιός τους διόρισε (όσο αφορά τους ψευδομουφτήδες), ποιός τους πληρώνει και τι θεσμικό ρόλο έχουν;;; Η ερώτηση είναι απλή, αλλά δεν προσδοκούμε καμία απαντηση...

                                                                                                                 Σε θέση μάχης
                                                                                                                        Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Απλά φοβερός και πάλι ο Άντερς,προσπαθεί να αφυπνίσει συνειδήσεις οι οποίες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!Κάποιες όμως (συνειδήσεις) "κοιμούνται" τον ύπνο του προδότη και δυστυχώς αυτοί είναι οι Ελληνόφωνοι της Θράκης μας,οι οποίοι υπό την σκέπη της πολυπολιτισμικότητας τα αρπάζουν με δύο χέρια από την γνωστή "αντιπροσωπεία" της γείτονος χώρας στην Κομοτηνή.Νομίζουν ότι αρπάζουν ψηφαλάκια αλλά κάποιοι προσκυνημένοι αρπάζουν και "αργύρια"και οι εικονιζόμενοι εκτελούν επίσημα την αποστολή τους.Αποστολή που δεν είναι άλλη από την τρομοκρατία των Μουσουλμάνων και την εξαγορά όσων "γκιαούρηδων" ενδίδουν.Βέβαια ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΝΕΙΣ.Δυστυχώς γι αυτούς (τους ρουφιάνους-προσκυνημένους) τους γνωρίζει ο κόσμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.