Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

3 νεκρά Ελληνόπουλα...


Απλή αναφορά στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών θα τολμήσω,ξεφεύγoντας κάπως από το στυλ του blog, με σκεπτικό καθαρά ανθρώπινο και όχι πολιτικάντικο.Διότι πρέπει να είσαι παράφρων για να σπεκουλάρεις,να προβοκάρεις,να προβάλεις φόνους με μοναδικό σκεπτικό την πολιτική σου διαφήμιση.


Ο χορός των νεκρών ξεκίνησε από έναν μαχαιροβγάλτη στο Κερατσίνι και συνεχίστηκε από γκάνγκστερς στο Νέο Ηράκλειο.Τρία Ελληνόπουλα νεκρά και ένα χαροπαλεύει στην εντατική μονάδα ενός νοσοκομείου.Τέσσερα Ελληνόπουλα στο ξεκίνημα της ζωής τους γεμάτα δύναμη, δημιουργικότητα και όνειρα για την ζωή.Το νοσηλευόμενο παληκάρι είναι και πατέρας μικρού παιδού.Οικογένειες χαροκαμένες με τραγικές μορφές τις μάνες των νεκρών που προσπαθούν μάταια να καταλάβουν,γιατί να συμβαίνει όλο αυτό στα δικά τους σπίτια.Ο κάθε νέος με την δική του πορεία η οποία κόπηκε βίαια από το χέρι των φονιάδων τους,οι οποίοι οδηγούμενοι από αρρωστημένα συναισθήματα "επέβαλαν την τάξη",όπως αυτοί την ερμήνευσαν.Και στη συνέχεια πλήθος "κορακιών" με χαρακτηρισμούς που πρωτίστως θίγουν τους ίδιους τους νεκρούς.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και πολλοί άλλοι χαρακτηρισμοί,με πολιτικό ως επί το πλείστον χαρακτήρα.ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ θα πω εγώ στα οποία στηρίζεται η πατρίδα,ειδικότερα στις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει και το τελευταίο Ελληνικό σπίτι εκτός των βολεμένων.Πέραν των χιλιάδων αυτόχειρων που ήδη θρηνεί η χώρα, έρχεται και ο αλληλοσκοτωμός;Αίσχος και ντροπή σε όλους αυτούς που όπλισαν τα χέρια των φονιάδων.Αίσχος και ντροπή όμως και στους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκλημάτων,οι οποίοι πατώντας στην κυριολεξία πάνω σε πτώματα, προσπαθούν με το ρητό των αποικιοκρατών ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ να κρατηθούν στην εξουσία,εξουθενώνοντας πολιτισμικά,οικονομικά,θεσμικά έναν ολόκληρο λαό.Ο λαός αποχαυνωμένος από τους τηλεδικαστές των μίντια,αλλά και αποκαμωμένος από όλα αυτά που του έχουν επιβάλλει οι ξενόδουλοι ηγέτες,περιμένει καρτερικά την λύτρωση.


Πώς όμως θα έρθει η λύτρωση;Από τον καναπέ ή από ΚΑΠΟΙΟΝ γενικά και αόριστα;Δυστυχώς οι ΚΑΠΟΙΟΙ των τελευταίων 40 ετών μας έφτασαν στην κατάσταση που είμαστε.Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν με θύματα τους όλους εμάς αλλά και τα Ελληνόπουλα που πρόσφατα έχυσαν το αίμα τους ως θύματα του κατευθυνόμενου φανατισμού.
Να ευχηθούμε το τέταρτο Ελληνόπουλο να κερδίσει την δύσκολη μάχη που δίνει και παράλληλα να είναι το τελευταίο αίμα που χύθηκε στο βωμό της κατευθυνόμενης φανατισμένης ατμόσφαιρας.

11 σχόλια:

  1. Μας συγκινήσατε ρε ροδοπάκια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χρυσαβγουλα που ειναι πισω απο τα ρομποτακια ειναι τοσο ενθερμοι χρυσαβγιτες που δεν ξερουν καν ποσους νεκρους και ποσους τραυματιες εχουν! Μα ποσο στοκοι επιτελους? Ετσι ενημερωτικα φασιστακια 2 νεκρους και 1(ΕΝΑΝ) τραυματια εχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πανήβλακα,στόκος είσαι και φαίνεσαι.Μιλάνε τα ροδοπάκια για νεκρούς ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι για αυτά που ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ σκέφτεσαι.Αν σου έμεινε βέβαια μυαλό για να σκεφτείς λογικά,γιατί ΕΚΕΙ που συχνάζεις και ΑΥΤΑ που ΠΙΝΕΙΣ και ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ μάλλον σου το έκαψαν εντελώς κι αυτό το λίγο και κακής ποιότητας που είχες....Το ΠΟΙΟΙ είναι φασιστάκια το καταλάβαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ πλέον πανήβλακα 9:48. Και τους νεκρούς δεν "τους έχετε" μόνο "εμείς" ή "εσείς" πορωμένε,δυστυχώς ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ....

      Διαγραφή
    2. Για διάβασε καλύτερα ρε ζώο για ποιούς μιλάει γαμώ την ψυχή σου

      Διαγραφή
  3. ΦΥΣΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ,ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που ευτυχώς η κατάστασή του είναι καλύτερη όπως λένε οι γιατροί.4 παλληκάρια,θύματα του φανατισμού που επέβαλαν ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ για να περνάνε τα "μέτρα" που μας φτάνουν στον πλήρη εξευτελισμό και υποτέλεια...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα; Σας νοιαζει και για τον Φύσσα τώρα; Βάζουμε ανθρωπιστική μάσκα;
    Πόσο την αγοράζετε τον ψήφο είπαμε;
    Επειδή υπάρχουν απάτριδες περνάνε τα μέτρα της τροικα ε;
    Tετοια να λετε να γίνουν οι μισθοί και 50 ευρώ το μήνα. Πόση βλακεία ακόμα..
    Τον φανατισμό οι απάτριδες τον επέβαλαν; Μαλλον αυτοί θα φταίνε και για τα μαχαιρώματα που κάναν οι χρυσαυγίτες σε όποιον να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το βλέπεις έτσι το σενάριο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ και κατά τα άλλα να το "παίζεις" αντισυστημικός.Μάλλον είσαι κι εσύ από τα "μαχαιρωμένα" άτομα γιατί απ'ότι φαίνεται είσαι "όποιος να ναι"....

      Διαγραφή
  5. http://lefteria-news.blogspot.gr/2013/09/guardian.html
    http://www.thestival.gr/society/item/124945-ayti-einai-i-lista-me-tis-epitheseis-tis-xrysis-aygis
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ
    Θρασύτατος ο κος Τρόμπας. Εγω αυτα που σκεφτομαι τα κατευθυνει το μυαλο μου, εσας τα ψυχανωμαλα μυαλα των ΄΄ανωτερων'' σου. Αλλα τι να πεις νομιζετε οτι ολοι ''σκεφτονται'' οσο αρρωστα σκεφτεστε εσεις. Εκτος απ'το να μισειτε οποιον σας ειπαν, ξερετε τιποτα αλλο; Αλλα εμεις φταιμε που δε σας γ... καλα απτη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε τρομπόνι 5:28 εγώ δεν μίλησα για ανώτερους αλλά απ ότι καταλαβαίνουμε αυτό είναι το κόμπλεξ σου μέχρι να εξελιχθείς ΕΣΥ σε ανώτερο.Δεν έχουμε όλοι αφεντικά όπως τα δικά σου.Υπάρχουν ακόμη ιδεολόγοι οι οποίοι δεν τα ξεπούλησαν όλα.Όσο και να σε πειράζει,η ιδέα είναι πιο δυνατή και από την φωτιά κι εσύ ούτε καν ξέρεις τι πάει να πει ιδεολογία.Όταν αποκτήσεις κάποτε(?) Όσο για την ερωτική πράξη που περιγράφεις τελευταία....ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
  6. Ναι golden shower στα golden eggs...χαχαχα.. ετσι με κεφαλαια το ''κατούρα'', γιατι δε νομιζω να εχετε να πειτε και τιποταλλο..
    Κι ευτυχως που καταλαβες τι εγραψε.. Οχι οτι θα μπορουσες να καταλαβεις και τιποτα εξω απ'τα κομπλεξ που σου βαλανε.(οσο για αυτο περι ''ανωτερου'' μαντεψε ποιος το χει, γιατι εσύ το κανες θεμα..) Ναι υπαρχουν ιδεες που ειναι τοσο δυνατες οσο η φωτια. Η δικια σου ''ιδέα'' σου ποια ειναι είπαμε; Τι ανθρωπινο εχεις να μας πεις; Πιο δυνατη απ'τη φωτιά, την ''ιδέα'' σας δε τη λες σίγουρα. Καμμένη τη λες καλύτερα... ΠΙΟΝΑΚΙΑ ειστε και τιποτε αλλο και αφού ανέχεστε τέτοια τομάρια να σας κάνουν κουμάντο, είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? Και ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?Θα μας πεις πάνσοφε 10:43?Διότι απ'ότι φαίνεται,τα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου.Πες και σε 'μας γιατί είμαστε από χωριό και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.