Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ - ΣΟΚ στην Piazza!!! Ο Γιώργος Μανανάς στην Χρυσή Αυγή!!!


Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο μέχρι χθες Νο1 του τοπικού ΠΑΣΟΚ και από τους πρώτους σε σταυρούς στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως εκμυστηριεύτηκε σε λιγοστούς πολύ κοντινούς του φίλους, είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις σε βαθμό που σκέφτεται να αποχωρήσει εντελώς από τα κοινά, ακόμη και να παραδώσει την κομματική του ταυτότητα στο ΠΑΣΟΚ με την οποία μεγάλωσε από μικρό παιδί!!



Ούτε καν το τηλεφώνημα του στενού του φίλου και κουμπάρου του Κώστα Σκανδαλίδη δεν στάθηκε ικανό, όπως λένε αυτοί που ξέρουν να αλλάξει γνώμη στον Γιώργο ο οποίος σε κάποια φάση ακούστηκε να λέει "δεν θέλω να ξανακούσω για κανέναν, δεν με ενδιαφέρουν ούτε πράσινοι ήλιοι, ούτε πράσινα άλογα". Μάλιστα πάει καιρός που πλέον δεν ασχολήθηκε με οτιδήποτε κομματικό ενώ διάφορες προσωπικές του υποθέσεις τον βοήθησαν ώστε να πάρει αυτή την απόφαση ζωής.

Πρόκειται για μία σημαντική είδηση για την τοπική επικαιρότητα της Ροδόπης που θα επηρεάσει πολύ τις εξελίξεις.


Το πιστεύετε πως όντως είναι μία σημαντική είδηση, έτσι δεν είναι;; Κακώς όμως το πιστεύετε. Διότι το παραπάνω κείμενο που μόλις διαβάσατε είναι 100% μούφα και βγαλμένο από την φαντασία μας!! Ενα καλογραμμένο και προσεκτικά διατυπωμένο παραμύθι και μισό που σκοπό είχε να ενοχλήσει τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, να τον φέρει στη δύσκολη θέση να απαντά σε φίλους και γνωστούς που θα του τηλεφωνούν σε παντελώς ακατάλληλες ώρες αναπαράγοντάς του αυτή την παπαριά και να ανεβάσει την δική μας αναγνωσιμότητα και τα ΚΛΙΚ που θα κάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Γιώργο Μανανά!! Και που ξέρετε;; Μπορεί σε κάποιο σκοτεινό γραφείο να αρπάξαμε και κανένα 100ευρω για να συκοφαντήσουμε τον Γιώργο Μανανά και το τοπικό ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι βολεύει τα αφεντικά μας.

Ενοχληθήκατε που σας αποκαλύψαμε την μούφα;;; Φανταστείτε λοιπόν πόσο ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ είστε που κάθε μέρα διαβάζετε τόσες και τόσες πλαστές ειδήσεις σε διάφορες τσοντο-σελίδες τοπικών δημοσιο-κάφρων, όπως το Piazza Den Popolo αλλά η διαφορά εκεί είναι πως κανείς δεν σας αποκαλύπτει πως σας δούλεψε ενώ εσείς είστε ευχαριστημένοι πως διαβάσατε μία αλήθεια. Κι ας διαβάσατε ένα ανόητο ψέμα που δεν θα πίστευε ούτε ένα καθυστερημένο παιδί 10 ετών. Κοινώς: είστε ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ και οι διαχειριστές αυτής της ιστοσελίδας πολιτικής απάτης και χρηματισμού γελάνε παντού μαζί σας και ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Αντε λοιπόν, συνεχίστε την ανάγνωση "σοβαρών και σημαντικών ειδήσεων" από την ...δημοσιοκαφρική ομάδα του Piazza Del Popolo, μία χούφτα άχρηστους της Ροδόπης που μια ζωή γλείφουν ιδρωμένα οπίσθια και φιλούν κατουρημένα βρακιά για ένα πασοκομεροκάματο. Μη χάνετε στιγμή:

http://piazzadelpopolo.blogspot.gr

13 σχόλια:

  1. RANTEVOU STA GOUNARADIKA MALAKES XRYSAYGULA SAS PIRAME XABARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σήμερα πήρες και τον πρώτο τόμο απο τη Real News για τον ΠΟΥΣΤΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και κάνεις τον γαμιά...Ε;Πές την αλήθεια...Πρόσεχε μαλάκα μη κοπείς απο το σκουριασμένο κονσερβοκούτι σου και σε τρέχουν για αντιτετανικό εμβόλιο,γιατί δε σου αξίζει ρε άπλυτε!!!

      Διαγραφή
  2. Οχι ρε δε πάει χρυσή αυγή στο κόμμα του Δαπέργολα θα πάει που είναι και φιλαράκια από τις εκκλησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε βαρεθεί να σβήνουμε μηνύματα προβοκάτσιας όπως το παραπάνω. Στο εξής θα τα δημοσιεύουμε μπας και βαρεθούν οι ιντερνετικοί ψυχοπαθείς να μας τρολλάρουν. Βρείτε τα λοιπόν μεταξύ σας και αδειαστε μας την γωνιά.

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΙΑΤΣΑ ΔΕ ΠΟΠΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΠΑΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΠΑΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ GAY SEX GAY SEX ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΥΠ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΛΟΓΟΥ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΛΟΓΟΥ ΔΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΥΡΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΥΡΗ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ

      Διαγραφή
    3. Καλά αυτός ανέβασε το επίπεδο, έχει πάει στο CERN μαζί με τον Αρη!!!!!

      Διαγραφή
  4. Α ρε αλητήριοι, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ο θεός να σας κρίνει η μάνα σας να κλαίει πολύ γρήγορα πάνω από τους τ ς σας. ρεμάλια του κερατά. Φτάστε τον μικρό στο μισό του αρχ...... και μετά τα λέμε. Ζηλιάρηδες, αποβράσματα της κοινωνίας. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:47μ.μ σε ξέρω πάρα πολύ καλά και καλά θα κάνεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα τα του οίκου σου. Θέλω η μάνα σου να βρεθεί σε ποιό δύσκολη φάση από του μικρού, που του καταλογίζουν αυτά που του καταλογίζουν. Τελικά άξιζε πάρα μα πάρα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ ΠΟΛΥ η οικογένεια ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ. Να έχουν την υγεία τους όλοι στην οικογένεια και ο κόσμος Δήμαρχε ξέρει πάρα πολύ καλά πιός είναι ο ένοχος και πιά η αιτία. Ξανά πολύ γρήγορα στις επάλξεις ΔΗΜΑΡΧΕ και εμείς όλοι από όλα τα κόμματα μαζί σου. Όρμα ΔΗΜΑΡΧΕ και εξαφάνισε τα σκουλίκια, είτε ανήκουν στην ΔΕΞΙΑ είτε ανήκουν στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Μαζί σου όλοι μας. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντόχοντρη ΓΑΠίτισα, γνωστή και ως "κυρά Λεμονιά" και παρελκόμενο της οικογένειας Βαβατσικλή και του ΠΙΑΤΣΑ ΔΕ ΠΟΠΟΛΟ άντε να σφουγγαρίσεις το σπίτι σου καμιά φορά για να μη σε ξαναδιώξει ο άντρας σου (ν αγιάσει το χέρι του!!!!) και ξανατρέχεις να ψάχνεις φιλοξενία αλλού. Και όταν το κάνεις, βγάλε και μία φωτογραφία με το πασοκοτηλέφωνο Blakbery που σας έδωσε ο ΓΑΠ και στείλε μας να την δημοσιεύσουμε. Η μάνα του μικρού χοντρού οφείλει μία ΣΥΓΝΩΜΗ στην κοινωνία της Κομοτηνής για την δράση του γιόκα της, για την ζημία που έχει προκαλέσει ο γιόκας της σε τόσους ανθρώπους και να ρωτήσει να μάθει πόσα λεφτά κονομάει ο γιόκας της από δω κι από κει. Φυσικά και σεβόμαστε τους πάντες και προπαντός την μάνα του αλητάμπουρα αλλά δεν ξέρουμε αν κι αυτή σέβετε εμάς. Κατάλαβες αγελαδογλύφτρα, αργόσχολη πασοκοσχολιάστρια;;;;

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις η Κομοτηνή είναι γεμάτη παρανοϊκούς, η παραπάνω σχολιάστρια είναι τόσο δημοκράτισα που θέλει η μάνα σας να κλαίει πάνω από τους τάφους σας και εξυμνεί τον πρώην δήμαρχο Βαβατσικλή!!! Μάλλον θα την έχει πουθενά συνεταιράκι την χοντρή σε καμιά επιχείρηση στην Βουλγαρία, αλλιώς δεν εξηγείται.

      Διαγραφή
  5. Βρε ανώνυμε ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ 6:39μ.μ. αν η δική σου μάνα άκουγε και διάβαζε αυτά που δεν αξίζει και που του καταλογίζουν αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας, αυτοί οι χαμαιλέοντες που ευημερούν με όλες τις καταστάσεις,μπορείς να μου πείς τί θα έκανες εσύ;
    Όσο για επιχειρήσεις στην Βουλγαρία έλα και εσύ να σου δ΄σω από τα πολλά που μου έδωσε και εμένα. Φτού στην μούρη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν σου έδωσε φράγκο ο μογγόλος πρώην μεγάλος και το μογγολάκι κοντόχοντρο που τους γλήφεις μέρα νύχτα γιατί είσαι απλά μία μαλάκω, η χρήσιμη ηλίθια του συστήματος που τα κάνει όλα δωρεάν λόγω βλακείας. Αντε τράβα και κάνε εκείνο το σφουγγάρισμα που λέει ο άλλος αποτυχημένη. Φτυστα μπούτια σου μαλάκω.

      Διαγραφή
  6. Ζηλεύεις; Μογγόλος είσαι και φαίνεσαι. Δες την μούρη σου στον καθρέπτη ρε Λε...... και σύγκρινε την σκατόφατσά σου με τον ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ πατέρα.
    Γι αυτό και η άλλη από την πολύ βόχα που βγάζεις άρχισε και απομακρύνεται, δεν το καταλαβες ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.