Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεργάτης του Ραδιο Παρατηρητής (και του Νίκου Βαβατσικλή;) ο καταδικασθέντας Κώστας Μερσινιάς

Τελικά ο (σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου) γελωτοποιός Νίκος Βαβατσικλής δεν γνωρίζει τον 21 ετών φοιτητή και "φίλο" του από την (όπως είπε στο δικαστήριο) "συνδικαλιστική" του δράση.


Και αυτό διότι όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στο επίσημο έντυπο προγράμματος του Ράδιο Παρατηρητής (ιδιοκτησία Παρατηρητής της Θράκης της συνταξιούχου δασκάλας Τζένης Κατσαρή - συζύγου του εργολάβου δημοσίων έργων Πέτρου Βαφειάδη, βλ. Εγνατία Οδός, Κάθετος Αξονας προς Βουλγαρία κλπ) ο φοιτητής Νομικής Σχολής Κομοτηνής Κώστας Μερσινιάς που προχθές καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 3 χρόνια φυλάκιση, αποτελεί συνεργάτη του ραδιοφώνου με δική του εβδομαδιαία εκπομπή!!!

Στο οποίο ραδιόφωνο φυσικά είναι συνεργάτης και ο ίδιος ο Νίκος Βαβατσικλής αφού συμμετέχει σε ρόλο "δημοσιογράφου" σε δύο εκπομπές: μία με τον επίσης φοιτητή Θωμά Σταμούλη (πρέπει να έχει πολλά "ταλέντα" φοιτητές στην πόλη μας και ο κυνηγός ταλέντων Βαβατσικλής να μη προλαβαίνει να τα ανακαλύπτει...) και μία με την κόρη της εκδότριας Νατάσα Βαφειάδου.

Εδώ με τον Θωμά Σταμούλη, δημοσιογράφο του Παρατηρητή:


Εδώ με την θυγατέρα της εκδότριας:

http://www.paratiritis-news.gr/detailed_article.php?id=160297&categoryid=10

Το τι είδους εκπομπή κάνουν όλοι αυτοί δεν το γνωρίζουμε προσωπικά αφού σεβόμαστε αρκετά τα αυτιά μας για να ακούσουμε τέτοια πράγματα, όμως προφανώς ο ...λαϊκός αγωνιστής Νικολάκης μέσα από τις συχνότητες του ραδιοφώνου και μαζί με τον Κώστα Μερσινιά κάνουν την δική τους "επανάσταση". Αλλωστε η δράση του εν λόγω χρυσοπληρωμένου από το Ελληνικό Δημόσιο "δημοσιογράφου" είναι γνωστή και μέσα από επώνυμες αλλά και ανώνυμες ιστοσελίδες και από τα κηρύγματα μίσους και προτροπές σε βία που κατά διαστήματα δημοσιεύονται εναντίον κοινωνικών ομάδων, επαγγελματικών του ανταγωνιστών αλλά και αντιπάλων του αφεντικού του Αρη Γιαννακίδη που κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση συκοφαντεί και στοχοποιεί.

Αυτοί είναι λοιπόν οι ...επαγγελματίες επαναστάτες της "αριστεράς": καλοπληρωμένοι από τις πολλές θέσεις τους στο Ελληνικό Δημόσιο κομματικοί εγκάθετοι, με σπίτια και περιουσιακά στοιχεία και επιδοτούμενα με εκατομμύρια ΜΜΕ, ιδιοκτησίας εργολάβων δημοσίων έργων.

Κατά τά άλλα, κακόμοιρε φοιτητάκο τρέξε να τους υπηρετήσεις, να δέρνεσε με τα ΜΑΤ και να τρως φυλακές για να ...πολεμήσεις το κακό κεφάλαιο!!!!

Κατεβάστε το έντυπο του προγράμματος από εδώ:

http://www.paratiritis-news.gr/admin/entheta/1359105757.pdf

(Αν δεν προλάβουν να το "κατεβάσουν" οι ίδιοι...)

Διαβάστε για το δικαστήριο με τον γελωτοποιό Νίκο Βαβατσικλή:

http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/09/piazzadel-popolo.html


10 σχόλια:

  1. Ωπα τα πλουσιόπαιδα φόρεσαν επαναστατικά ΑΡΜΑΝΙ και βγήκαν στους δρόμους για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κυνηγός ταλέντων";;; Υπάρχει κάποιο υπονοούμενο εδώ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχουν alternative και πολυποίκιλα ταλέντα τα παιδιά...Εξάλλου φήμες λένε ότι ο εν λόγω,είναι γουστόζος...

      Διαγραφή
  3. Fotografies tou nikolaki kai natasas apo ton Aleksandro Parotidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάστε πριν χρόνια που είχε έρθει ο περιφερόμενος θίασος των μπαχαλάκηδων και στην Κομοτηνή για "πορεία διαμαρτυρίας" και τους περίμεναν οι μαγαζάτορες, τους αρχίσανε στις φάπες και ταμπουρώθηκαν στην παλιά νομική και κατουριώταν επάνω τους από τα κλάματα;;; Τότε ο γιος της κυρίας εκδότριας, επίσης "αριστερός αγωνιστής" με τα (δημόσια) λεφτά του εργολάβου μπαμπά, ο Θανούλης, είχε γράψει άρθρο στην φυλλάδα με τίτλο ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ για να υπερασπιστεί τα φιλαράκια του από την Ξάνθη. Εκεί σπουδάζει και ο ίδιος. Οι διαδρομές της κοινωνικής αναταραχής και αναρχίας είναι γνωστές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητη κα Τζενη κωλοχανιο εχεις κανει την πρωην εφημεριδα σου....γιατι τωρα εχει γινει κωλοφυλλαδα.Λυπαμαι γιατι ημουν απ τους πολλους ανθρωπους που σε ειχα στηριξει...να γινει ενα η φυλλαδα σου με τον χρονο αφου ο μεγαλος δημοσιογραφος ΒΑΒΑ σε καρφωνει καθε μερα στην δηθεν ανταγωνιστρια σου.Βεβαια.....μυρισαμε ψητο...μονο που ο ΤΣΥΡΙΖΑ δε θα ψηθει ΠΟΤΕ!Πρεπει να ντρεπεσαι που χεις αυτον τον τυπακο στην εφημεριδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι αυτοί είναι η παρέα που όταν φοράει τις κουκούλες μεταμορφώνονται σε σκληρούς ΑΝΤΙΦΑ? Θα γελάσει ο κάθε πικραμμένος όταν τα χρυσαυγουλικά νταμάρια πιάσουν στα χέρια τους κάποιον από αυτούς τους "γίγαντες" της ΑΝΤΙ οτιδήποτε παρεούλας...Καλό θα είναι οι συγκεκριμμένοι να φορέσουν ΠΑΜΠΕΡΣ όταν θα βγαίνουν για πορεία με τα κοκκινόμαυρα παλούκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά τα αίματα βρε κοπροσκυλα του κερατά. Φτάστε τους στην πορεία και μετά τα λέμε. Ανθρωπάκια, βρωμερά ζιζάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.