Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίρκο στην πόλη της Κομοτηνής (φωτο-βίντεο).


Ένας περιπλανώμενος θίασος έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Κομοτηνής. Ένας θίασος αποτελούμενος από καμιά 15αριά μπαχαλάκηδες (φοιτητές κυρίως) που περιφέρεται πρωί - μεσημέρι και βράδυ στην πλατεία και σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, με κράνη, κουκούλες και ρόπαλα με κοκκινόμαυρες σημαίες (τα οποία σύμφωνα με τον νέο αντιτρομοκρατικό νόμο θεωρούνται όπλα)....
 
Ο συγκεκριμένος θίασος λοιπόν,κολλάει σαν τσιμπούρι όπου βρεί διαδήλωση ή διαμαρτυρία γιά οποιοδήποτε λόγο.Έτσι τους είδαμε σε διαμαρτυρίες του ΠΑΜΕ,της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ ,αλλά και σε πολιτικές ειρηνικές διαδηλώσεις κομμάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Σκοπός τους είναι να προσκολλούν στους ειρηνικούς διαδηλωτές και να προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν φασαρίες και επεισόδια με τους αστυνομικούς, αμαυρώνοντας έτσι την κάθε ειρηνική εκδήλωση όπως φαίνεται και στο βίντεο.....




Η αστυνομία έχει ήδη σύλλαβει 2 απ αυτούς γιά επεισόδια,τον 21χρονο φοιτητή από τα Ιωάννινα Κωνσταντίνο Μερσινιά και τον 30χρονο Αθανάσιο Λιάπη με καταγωγή από την Αθήνα.Οι οποίοι μάλιστα καταδικάστηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη με 3 και 2,6 χρόνια φυλάκισης ο καθένας με αναστολή,σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χρόνου.


Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη παρέα δεν πτοήθηκε και συνεχίζει να τρομοκρατεί τους φιλήσυχους κατοίκους της Κομοτηνής,αλλά και τους υπόλοιπους φοιτητές της πόλης μας που έχουν έρθει γιά να σπουδάσουν τιμώντας τα λέφτα και τους κόπους των γονέων τους.


Τώρα τελευταία μάλιστα υιοθέτησαν και μία προβοκατόρικη τακτική. Κάποιοι απ αυτούς φοράνε μπλουζάκια της Χρύσης Αυγής και προκαλούν επεισόδια με σκοπό να μπερδέψουν τον κόσμο.
Πριν ένα μήνα περίπου 4 απ αυτούς, φορώντας διακριτικά της ΧΑ, πήγαν βράδυ έξω απ το στρατόπεδο Ηλιοπούλου στην Αγία Βαρβάρα, και παρενοχλούσαν τους στρατιώτες που φύλαγαν σκοπιά εκείνη την ώρα.Πριν λίγες μέρες,το γνωστό αυτό μπουλούκι αναρχικών, βάλανε μπροστά 3 ατομά με μπλούζες πάλι της ΧΑ και πήγαν κάτω απ τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιποι ήταν κρυμμένοι πιο πίσω. Προκάλεσαν σε συνομιλία ένα μέλος του ΛΑΟΣ που βρισκότανε εκεί κι όταν αυτός πλησίασε (νομιζοντας ότι είναι Χρυσαυγήτες) εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι αναρχικοί και τον ξυλοκοπήσανε άγρια.


Η Κομοτηνή είναι μία ήσυχη επαρχιακή πόλη αποτελούμενη εκτός από Θρακιώτες αλλά και Μικρασιάτες και Πόντιους χριστιάνους,και από μουσουλμάνους και Ρωμά ,που τόσα χρόνια συμβιώνουμε αρμονικά μεταξύ μας. Καλό είναι λοιπόν οι συγκεκριμένοι να ασχοληθούν με αυτό για το οποίο οι γονείς τους στερούνται και κοπιάζουνε, για να τους στείλουν να κάνουν εδώ στον τόπο μας.............ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝΕ.......!!!!

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΦΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!!

Πίππης

4 σχόλια:

  1. Αν αρχίσουν όμως οι "κοιμισμένοι" και "φιλήσυχοι" Κομοτηναίοι και τους κυνηγάνε με τα δικά τους παλούκια γιατί το παραγ@μησαν,θα φταίνε οι "φασίστες" Κομοτηναίοι.Έχουν καταντήσει ΓΕΛΟΙΟΙ αν μη τι άλλο.Το στάδιο του γραφικού το ξεπέρασαν.Επειδή δεν έχουν άλλη δουλειά νομίζουν πως ΟΛΟΙ είμαστε αργόσχολοι?Οι καταστηματάρχες που βλέπουν κάθε απόγευμα να τους διώχνουν την πελατεία υπό τον φόβο επεισοδίων ΤΙ φταίνε?Γονείς ΔΕΝ έχουν αυτά τα σχολιαρόπαιδα που τα ξεσηκώνει εκείνος ο κοντόχοντρος γιός του μεθυσμένου πρώην δήμαρχου να τα αρπάξουν από το τσουλούφι?Κι αν κάνουν πως κατεβαίνουν εκείνα τα νταμάρια οι "φασίστες" ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? Θα φταίνε μετά οι "φασίστες"? ΑΝΤΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ γιατί έχουμε και δουλειές.Το ξευτιλίσατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που δήθεν πολεμάτε.Σιγά μην φύγει καμμιά θηλιά από το καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ΝΙΚΟΛΑΚΗ μη κατηγοράς, αυτός σου δίνει για να φας!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΕΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ ΛΕΜΕ,ΝΔΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. http://politikologia1.blogspot.com/2013/09/blog-post_7576.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.