Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο παραλήρημα του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο "ρεζερβέ" τηλεοπτικό του σταθμό!!!

Εύρης: "Μια χαρά τα είπα ρε ξεφτίλες Ροδοπάκια, μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ με λάτρεψε!"

Εχασε την ψυχραιμία του ο φίλος και υπουργός μας Εύρης χθες βράδυ στο δελτίο προβολής και διαφήμισης πολιτικών χορηγών του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Κομοτηνής!! Σε μία παρουσία, ίσως την χειρότερη των τελευταίων ετών και όχι μόνο, ένας Εύρης αλλιώτικος από αυτόν που ξέραμε, φανερά εκνευρισμένος, απογοητευμένος, ίσως και οργισμένος βγήκε να μας θυμήσει το τι έκανε τόσα χρόνια (λες και δε το ξέρει όλη η Ελλάδα), τα λάθη που γίνονται σήμερα (φυσικό ήταν, χωρίς τον ίδιο σε μεγάλη καρέκλα να βλέπει παντού λάθη) και το τι πρέπει να γίνει για το μέλλον.


Βεβαίως η "συνέντευξη" - μονόλογος του Εύρη έγινε και πάλι στο κανάλι που ο ίδιος ως υπουργός τόσα χρόνια είχε κάνει χρυσό με φορτηγά ολόκληρα δημοσίου χρήματος από κρατικές διαφημίσεις και άλλες χορηγίες και φυσικά απέναντί του είχε την ίδια πάλι "δημοσιογράφο" που δημοσιογράφος αναγνωρισμένη δεν είναι αλλά κάποια μανδάμ που ήρθε φοιτήτρια στην πόλη μας, έμεινε, δικτυώθηκε λόγω "δημοσιογραφίας" σε κάθε πιθανό και απίθανο χώρο και στα χρόνια παντοκρατορίας του Στυλιανίδη έγινε κι αυτή χρυσή όπως και το κανάλι της.

Βεβαίως αμέσως μετά το "δελτίο ειδήσεων" (και προβολής χρυσών χορηγών) του καναλιού ακολούθησε και το γνωστό διαφημιστικό σποτ εναντίον της επένδυσης εξόρυξης χρυσού στην Θράκη διότι ως γνωστόν στην Θράκη κινδυνεύουμε από τον χρυσό και οι μόνοι που μπορούν να μας σώσουν είναι ο χρυσός Εύρης, το χρυσοπληρωμένο κανάλι και η χρυσοδιορισμένη παρουσιάστρια με τις 500 θέσεις σε δημόσιες δουλειές.

Περαστικά μας...

7 σχόλια:

  1. ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ - ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπουργάρα μου!!! Διόρισε κι εμένα μπάρμπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta riksate kai gia to xryso kala leei o nikolakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ για της Όλγας την "γούνα" υπάρχουν ράμματα,οπότε σε λίγο θα δημοσιοποιηθούν....

      Διαγραφή
  4. h proth synenteyxi stylianidh tha sto piazza del kwkwlo....ston kollito toy nikolakh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα το εφτυσε και το δημιουργημα του ο νεος γραμματεας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.