Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Από τον ξύλινο λόγο στα Τετράγωνα των Αστερων ο "πολιτικός" λόγος του Αρη Γιαννακίδη

Η Περιφέρεια πάει από το κακό στο χειρότερο, η παράταξή του έχει ήδη διαλυθεί με τους μισούς και βάλε περιφερειακούς του συμβούλους να αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την δημοκρατικότητα και νομιμότητα των πεπραγμένων αλλά ο Αρης της καρδιάς μας (και των άλλων οργάνων μας) πέρα βρέχει και συνεχίζει τις ατελείωτες διακοπές του. Χθες μάλιστα...


...όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια σχολείου στην Προσοτσάνη Δράμας και ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το μπάχαλο που επικρατεί στην παράταξή του και τις επιστολές που στέλνουν δημοσίως οι περιφερειακοί του σύμβουλοι, ενώ στην αρχή κόμπλαρε (μάλλον δεν τον είχε ενημερώσει κανείς) στην συνέχεια εκστόμισε την απίστευτη πολιτική δήλωση:

"Τους αγαπώ όλους"!!

Και φυσικά μας θύμησε ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό αστέρι, την γνωστή και αγαπητή και επίσης χαμογελαστή Μαρία Αλιφέρη η οποία πριν κάποιες δεκαετίες έκλεινε την εκπομπή της με τα ίδια λόγια.

Αρη αλήθεια σου λέμε, αδικείσαι στην πολιτική!!!!



Βεβαίως για τους σκληροπυρηνικούς φαν του Αρη παραθέτουμε και δείγμα από το παλιό ρεπερτόριο του περιφερειάρχη μας, τότε που ο ίδιος, χάρη στην στήριξη από φοβερούς και έμπειρους συνεργάτες του ανταγωνιζόταν σε ρητορική επάξια ακόμη και τον Ακη Τσοχατζόπουλο:


2 σχόλια:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.