Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Ντόρα, ΚΚΕ (και βάλε) ο μπλόγκερ του Γιαννακίδη στην ΔΗΜΑΡ


Αφού πέρασε από δεκάδες κόμματα και αποκόμματα στην προσπάθειά του να παραγοντιστεί και να το παίζει "αυθεντία" τώρα ο γνωστός καλοβολεμένος και πολυδιορισμένος μπλόγκερ του Αρη Γιαννακίδη ρίχνει πλοκάμια και στην ΔΗΜΑΡ!!! Τα προβλήματα όμως που δημιουργούνται με αυτή την κίνηση είναι πολλά, με κυριότερο ένα:


Πως θα χωρούν όλοι οι Δημαρίτες της Ροδόπης μαζί στο ίδιο ασανσέρ;;; Και αυτό όχι λόγο πλήθους αλλά όγκου αφού και ο μπλόγκερ αλλά και ο υπεύθυνος της ΔΗΜΑΡ δεν φημίζονται για την λεπτότητά τους. Ισως γι αυτό και ο μπλόγκερ, γνωστός και ως τσοντο-μπλόγκερ όλο το καλοκαίρι το είχε ρίξει στην γυμναστική για να χάσει κάποια κιλά. Είναι και οι πολιτικές φιλοδοξίες στη μέση μάλλον....


Προς το παρόν όμως χωρούν (οριακά) ο ίδιος με γνωστό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ σε τραπέζι καφενείου όπου και τα λένε τακτικά. Τι να λένε;; Ισως να σχεδιάζουν καμία εκδρομή στην Τουρκία με το λεωφορείο του δεύτερου για μεταφορά ψηφοφόρων...


9 σχόλια:

  1. Και οι τρείς σας χέζουν πατόκορφα. Γκέγκε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάμωνα μη ζορίζεσε μη σου φύγει κανένα αέριο.

      Διαγραφή
  2. Οι 2 και μιά πίτσα "έκδοση πολυκατοικίας" δεν τους φτάνει!Αν πάει και τρίτος χοντρός τότε θα πρέπει να αγγαζάρουν ένα ψήστη και ένα φούρνο για την πάρτη τους.Α γι'αυτό ο τσοντομπλόγκερ το ΄ριξε στη γυμναστική? Για να ξαναφτάσει με το νέο του κόμμα στα κανονικά του κυβικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βάζετε όλα τα σχόλια, περιμένουμε, ξέρετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεύδεσε. Ολα τα σχόλια δημοσιεύονται κανονικά εκτός από αυτά που είναι προβοκατόρικα και τα μπινελίκια που στέλνει ο μικρός χοντρός όταν τον πιάνουν τα γυναικολογικά του. Αυτά τα κόλπα αλλού.

      Διαγραφή
  4. κοπρίτες όλα τα σχόλια στην επιφάνεια, ότι σας συμφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμή και δόξα στην κυρία του Χρόνου που έβγαλε την επική φωτογραφία του "δημοσιογράφου"!!!! Ασχέτως αν σήμερα συνεργάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξερετε παρα πολυ καλα εσεις από γυνακολογικά ροδοπακια της δεκαρας. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ς γιαννη, ξερεις εσύ και ασς τον μικρό, γιατί θα βρεις πολύ γρήγορα τον μπελά σου. Δημητρα, ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.