Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δ.Ε.Υ.Α.Κ - ΠΑΣΟΚ = ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!

Όσο και να μη το θέλουμε εμείς αλλά και πολλοί άλλοι συμπολίτες και συμπατριώτες μας, το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντοτε εδώ... (ενωμένο και δύνατο έχουμε αμφιβολίες). Όσο και να επιθυμούμε την τιμωρία της παρέας του 'Λεφτά υπάρχουν' αλλά και πιο πίσω, δεν παύει να κινεί νήματα ακόμα και σήμερα, να βολέυει ημέτερους και να λειτουργεί το λεγόμενο: Βαθύ ΠΑΣΟΚ.


 Ο σημερινός μας ήρωας, άνθρωπος του μόχθου, της διαφάνειας και της ειλικρίνειας, είναι όχι απλά ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αλλά κάτι παραπάνω. Ακόμα και σήμερα επιμένει ΠΑΣΟΚΙΚΑ κάνοντας τον υπερασπιστή των πεπραγμένων του Τζέφρυ προσπαθώντας να βγάλει ένα πρόσωπο αγωνιστικό και λαικό.
 Ο εν λόγω, που λέτε, άνθρωπος, εργάζεται στην Δ.Ε.Υ.Α.Κομοτηνής. Ανήσυχο πνεύμα πάντοτε, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο του, ψαχνόταν μέσα απο τοπικές επιτροπές και κομματικά μονοπάτια να ανέβει πιο ψηλά. Πράγμα που του έτρωγε πολύτιμο...εργασικό χρόνο με αποτελέσμα να μη εμφανίζεται στην εργασία του προφασιζόμενος κομματικές υποχρεώσεις και πάντοτε με την κάλυψη, των ισχυρών τότε, φίλων του
 Με την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009, πήρε την απόφαση να εξαφανιστεί τελείως απο την Δ.Ε.Υ.Α.Κ και να ασχοληθεί με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σαν ελπιδοφόρος αιρετός στο Δήμο Κομοτηνής. Μάλιστα κακές γλώσσες λένε, όχι εμείς, πως στο γραφείο του πήγαινε για να κάνει προεκλογικές κινητοποιήσεις και απαραίτητα τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του ΟΤΕ να πάει στα 1.500 ευρώ... (εμείς τα πληρώσαμε προφανώς). Έτσι μετά απο κόπο και ψυχική φθορά, ο ήρωας μας εκλέχτηκε με τον νικητήριο συνδοιασμό του Δήμου Κομοτηνής και μάλιστα του ανατέθηκε και αντιδημαρχιλίκι...Έλα όμως που άρχισαν τα όργανα με τις περικοπές παντού, γιατί έπεσε και σε άσχημη περίοδο, και έπρεπε να απαρνηθεί κάποιο μισθό. Είτε της Δ.Ε.Υ.Α.Κ είτε του Αντιδημάρχου... Έπρεπε να κάνει κάτι, οι ισχυροί του φίλοι ήταν πιο χρήσιμοι απο ποτέ και ενώ είχαν ακόμα δύναμη και παντοκρατορία... Έτσι λοιπόν, μέσω ενός ισχυρού φίλου του, πολιτικάντη βαψομαλλιά, κατάφερε να πάρει μετάθεση για Καβάλα...ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ... Μετατέθηκε σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ ώστε να μη φαίνεται πως εισπράττει 2 μισθούς εν Κομοτηνή, μιας και η Δ.Ε.Υ.Α.Κ είναι ιδιωτικού δικαίου. Έτσο λοιπόν ασχολήθηκε απερίσπαστος με τις αντιδημαρχιακές του δραστηριότητες, ενώ ο μισθός απο τη Δ.Ε.Υ.Α Καβάλας καταβαλόταν κανονικά... Όλα αυτά μέχρι πρίν ένα χρόνο περίπου, τότε που έληξε η θητεία του στον Δήμο σαν αντιδημάρχου και έμεινε ένας απλός και ταπεινός σύμβουλος, αφού επέστρεψε σαν υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής με σκοπό να εργαστεί και να αγωνιστεί για το ΠΑΣΟΚ που τόσο αγάπησε (αν και δεν γουστάρει τον Βενιζέλο).
 Φήμες λένε πως το υπνοδωμάτιο του ήρωα μας, είναι κάπως έτσι:


                                                                                                    Σε θέση μάχης
                                                                                                            Άντερς Σβένσον
Ενημέρωση

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από αυτοδιοικητικό της Κομοτηνής την οποία και δημοσιεύουμε εδώ:

http://tarodopakia.blogspot.com/2013/09/blog-post_16.html

18 σχόλια:

  1. Τι έγραψες πάλι Σβένσον? "Κέντησες" στα αλήθεια και πιστεύω πως το 99% καταλάβαμε για ΠΟΙΟΝ χτυπάει η καμπάνα!ΠΟΥ τα μαθαίνεις όλα αυτά τα "νέα" όμως θα πρέπει να μας το πεις και σε εμάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα μυστικά που έμαθε ο Σβένσον!! Σε όποιο μπαράκι και να πας θα τα μάθεις, όταν μεθάει ο λεγάμενος τα λέει όλα μόνος του!!!

      Διαγραφή
    2. Πάω και πίνω νερά κάπου και εκεί μου τα λένε τα πουλάκια!!!

      Διαγραφή
    3. exeis na plhrwseis polla exypne svenson.....perimene mexri thn paraskeyh na doyme poy tha kryfteis pseyth..tha pesei poly gelio.etoimase paketa gia polles pleyres..exoyme na kanoyme glentia sthn ygeia soy koroido!

      Διαγραφή
  2. Κάτω τα χέρια απο τον υπερήρωα G Man ρε αλήτες!!! Η εκκλησία και τα ΚΑΠΗ είναι μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANAKRIVEIES XONTRES OLA OSA LETE KAI APLHROFORHTOI ENTELVS...TH METATAXI THN PHRE PROTOY ORISTEI ANTIDHMARXOS KAI POTE DEN PLHRWTHIKE AP TH DEYAKAVALAS OSO EIXE THN ADEIA SYMFVNA ME TON KALIKRATH GIA NA ASKEI TA KATHIKONTA TOY....THA PLHRWSETE POLLA HLITHIOI GIA TA PSEMATA POY SAS EXOYN METAFEREI....THA KONOMHSEI KAI O IDIOS KAI H DEYAKAVALAS HLITHIOI...KAI KATA DEYTERON OI AIRETOI PLHRVNONTAI H TON ENAN H TON ALLO MISTHO K FAINETAI AMESWS AP TON EDIKO LOGARIASMO TOY YPOYRGEIOY OIKONOMIKWM KAI AP TO POUEN ESXES KAI TH DHLWSH TOY.EISTE ENTELWS PSEYTES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει δίκιο ο "φωτογραφιζόμενος" που διαμαρτύρεται!! Οι διπλοί μισθοί έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό, μάλιστα οι αντιδήμαρχοι και οι άλλοι αυτοδιοικητικοί ήταν απλήρωτοι για πολύ καιρό ως γνωστόν. Τα κομματικά τσατσιλίκια και οι πασοκιές είναι γνωστές παντού και δεν είναι ο μόνος που εποφελήθηκε στην ζωή του από το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Ας μην αδικούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Να ζητηθεί συγνώμη από τον θιγόμενο για όσα από το παραπάνω άρθρο ήταν ανακρίβειες. Και ο θιγόμενος να μην απειλεί γιατί δεν βρισκόμαστε στην Αγρια Δύση ούτε ...στο πιατσα ντελ πόπολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε ηλήθιοι, το πιατσα δελ ποπολο γιατί τόσο τα αναμασάτε, μπορούμε να ξέρουμε, τί στο διάολο σας έκανε; Ξέρουμε πολύ καλά ποιός είναι από πίσω σας και πολύ γρήγορα θα ανακαλυφθείτε και δεν θα ξέρετε που θα πάτε να κρυφτείτε. Αλλά αδίκως ασχολούνται με εσάς, γιατί δεν αξίζετε ούτε το σάλιο ούτε τον οίκτο τους. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι δα και ο μοναδικός στην πόλη που το βιογραφικό του έχει μόνο μία σειρά: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατονομάσαμε κανέναν,ο νοών νοήτο και το τόι,τοήτο.Γι'αυτό,θα μεταχειριστώ μια παροιμία:όποιος έχει τη μύγα,μυγιάζεται...Μιλήσαμε για έναν ήρωα,μάλιστα δεν τον χαρακτηρίσαμε...Αλλά οι αλήθεια πονάει και καίει περισσότερο όταν τα μαντάτα έρχονται εκ των έσω...Τουλάχιστον εμείς δεν ήμασταν και δεν θα είμαστε ποτέ σε κανένα δημόσιο αξίωμα,οπότε δε θα μπορέσει ποτέ κανείς να μας κατηγορήσει.Όσοι μπλέκονται με τα πίτουρα,να είναι έτοιμοι και για δημόσιες κρίσεις,εφόσον εκτίθονται στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κάτι ακόμα.Όχι να κλαφτούμε κιόλας,αλλά ήταν παλιό άρθρο πριν αλλάξει ο νόμος για τους διπλούς μισθούς,όμως καλό είναι να λέγονται όλα γιατί μέχρι σήμερα πολλά σκεπάστηκαν και κρύφτηκαν παντού και για πολλούς.Μια μικρή όμως ανακρίβεια δεν είναι ικανή να επισκιάσει αλήθεις που αναφέρονται στο υπόλοιπο άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DEN THA EKLEGEITAI ENNOEIS GIATI GI AYTON POY GRAFEIS TOI PANTA EKLEGMENES THESEIS EIXE K POTE DIORHSMENH.....TA ALLA STIS AITHOYSES ROKY-SVHNSON-ARVANITIA K LOIPOI...TA MANTATA ERXONTAI EGGRAFOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To mikrh anakriveia na ta peis alloy....etoimo prin xronia to xate to arthro e????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΡΘΡΟ Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΕ ΠΟΠΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Βαβατσικλής Ανώνυμε;; Αυτός που είναι κατηγορούμενος σε 550 δικαστήρια για τα εκατομμύρια της ΔΕΥΑΚ και κάνει διακοπές διαρκείας στο ιδιόκτητο δάσος του πάνω από Κομοτηνή ή ο άλλος ο γιος του που είναι κατηγορούμενος για συκοφαντίες και εκβιασμό μέσω δημοσιογραφίας στο διαδίκτυο;;; Η μήπως ο άλλος ο γιος του που διορίστηκε στην ΔΕΥΑ Θεσσαλονίκης επί ...δημαρχείας Παναγιώτη Ψωμιάδη;;;; Μίλα συγκεκριμένα για να ξέρουμε από που θα φυλαχτούμε, φοβόμαστε!!!

      Διαγραφή
  12. Μήτσο από το Καβακλί ή από όπου αλλού είσαι στα 550 δικαστήρια για τα εκατομμύρια της ΔΕΥΑΚ πάνε να ρωτήσεις τις ηγεσίες της ΝΔ που κυβερνούσαν από το 1985 και ... και τους αλητήριους του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν μαζί με την ΝΔ τώρα τον Δήμο Κομοτηνής και που προσπάθησαν να σπιλώσουν έναν τίμιο και άξιο Δήμαρχο της πόλης με όραμα και που έβλεπε πάρα πολύ μπροστά - αλλά αυτοί όλοι ούτε στην τρίχα του τον φτάνουν όσα χρόνια και να περάσουν- που με λύσσα και παγαποντιές προσπάθησαν να τον καταδικάσουν, αλλά στο τέλος κουρεύουν Μήτσο τον γαμπρό, όλα στο φως και έλαμψε και θα λάμψει και πάλι η αλήθεια. Αλλά εσύ βλέπω ξέρεις αυτά που συμφέρουν τα αφεντικά σου, αλλά ασχολήσου καλύτερα με άλλα που είναι καλό για εσένα και για την πόλη μας και άσε τους άλλους να τους κρίνουν και να τους αθωώσουν ή να τους καταδικάσουν αυτοί που είναι αρμόδιοι. ΄Οσο για το ποιός ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, θα σου απαντήσω αντικειμενικά άς ανήκω και σε άλλο κόμα από τον πρώην Δήμαρχό μας, δεν θα ξαναπεράσει τέτοιος Δήμαρχος από την πόλη μας, το θέλετε δεν το θέλετε. Όσο για την οικογένειά του, μη ασχολείστε πλέον άλλο, γιατί πιστεύω πώς γίνατε πάρα πολύ γραφικοί και ελεεινοί συκοφάντες. Νομίζω πως δεν αξίζει πιά άλλο να ασχοληθούμε με ανθρώπους του τύποου σας άλλο. Αρκετά.
    Ένας Νεοδημοκράτης που βλέπει πάρα πολύ μακριά και αληθινά και όχι κοντόφθαλμα και ύπουλα σαν μερικούς χαμαιλέοντες.
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ, έχεις εσύ τα κότσια άσπρε Μήτσε από το Καβακλί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά είστε για τα μπάζα. Ότι σας συμφέρει το προβάλετε. Μερικά σχόλια δεν βλέπουμε να τα ανεβάζετε, τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε "δεξιέ", ή συγγενή, ή απλά πυροβολημένε, θα πρέπει να γράψεις το ονοματάκι σου για να σε τιμήσει η πόλη ως τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.