Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μόνος του σχεδίασε την έξοδό απο την κυβέρνηση ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;;;;

Ο ..."Κουβέλης" της Ροδόπης!!!

Το γράφαμε πριν ημέρες αλλά το πρόσεξαν. Τελικά τα Ροδοπάκια επιβεβαιώθηκαν και πάλι προς απογοήτευση ορισμένων...

Λέγαμε λοιπόν τα παρακάτω:

Ο ...καλός χριστιανός βουλευτής μας φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με το πως θα παραμεινει στο υπουργείο του και στην καρέκλα του καθώς τα σενάρια ανασχηματισμου της κυβέρνησης Σαμαρά τον θελουν στα πρόσωπα που μαλλον απομακρύνονται.

http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_19.html

Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κανείς και προφήτης ώστε να αντιληφθεί τις μελλοντικές κινήσεις του Εύρη μας αφού ο ίδιος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ...γράμμα ανοιχτό! Τι να πρωτοπούμε λοιπόν;;; Για την "ιδιωτική εξωτερική πολιτική" που έκανε με τους Γερμανούς;;; Για την "στήριξη" του κυβερνητικού έργου ...με τα χαιρετίσματα;;; Η για την συνεχόμενη εναντίωσή του ακόμη και στην βούληση άλλων υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού σε ένα κάρο ζητήματα;;;

Χαρακτηριστικό ζήτημα ήταν το θέμα της εξόρυξης χρυσού από τα μεταλλεία στην Θράκη. Εκεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε κρατήσει μία δική του εντελώς ξεχωριστή στάση στο θέμα από την υπόλοιπη κυβέρνηση. Ενώ λοιπόν πολλοί υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έπειτα από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας δήλωσαν πως οι επενδύσεις ως νόμιμες και περιβαλλοντικά ορθές θα προχωρήσουν, ο ίδιος ο Εύρης μας δεν άφησε αριστερή φυλλάδα και αριστερό blog στο διαδίκτυο που να μην εκφράσει τις εντελώς αντίθετες απόψεις!! Μέχρι και στην συριζαίικη ΑΥΓΗ αλλά και σε ένα σωρό ακροαριστερές ιστοσελίδες μίλησε για να εναντιωθεί στην εξόρυξη χρυσού και να δηλώσει διαφορετική θέση!!

Φυσικά το "μυστικό" του Εύρη είναι ένα: εκλεγμένος (πλέον στις τελευταίες εκλογές και φανερά) από νεοδημοκράτες αλλά και πασόκους, συριζαίους, μέχρι και κουκουέδες ψηφοφόρους ο ίδιος δεν τηρεί καμία κυβερνητική γραμμή παρά πηγαίνει ...όπου φυσά ο άνεμος στα τοπικά θέματα. Και όπου "άνεμος" βάλτε καθεστώς Αρη Γιαννακίδη και Περιφέρεια. Ετσι από εκεί που κάποτε ο ίδιος ήταν ο πανίσχυρος υπουργός της περιοχής έφτασε το τελευταίο διάστημα να σύρρεται πίσω από την γραμμή Γιαννακίδη και να προκαλεί ακόμη και τον πρωθυπουργό σε ορισμένα ζητήματα. Επισήμως βέβαια πάντα έριχνε το φταίξιμο στην "τοπική κοινή γνώμη" την οποία ο ίδιος εκπροσωπεί...

Αξιος λοιπόν ο μισθός του και ο ίδιος μπορεί να σχεδιάζει το υπερκομματικό του και πολύχρωμο μέλλον στην πολιτική, όπως αυτό διαμορφώνεται από τις εκλογικές ισορροπίες στον νομό Ροδόπης. Αν και στις επόμενες εκλογές τα πράγματα θα είναι τέτοια που όσους κουκουέδες, πασόκους και συριζαίους υποτακτικούς και ρουσφετοδιορισμένους και εάν επιστρατεύσει τα κουκιά (και τα φασόλια) δεν θα βγαίνουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Οπότε τον βλέπουμε μάλλον προς αυτοδιοίκηση μεριά και θα μας θυμηθείτε και πάλι... Προς το παρόν ελπίζουμε να μη τον δούμε να βγαίνει στα γνωστά τοπικά ΜΜΕ και να δηλώνει πως ...εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση λόγω συμφερόντων, όπως κάνει ήδη ο γνωστός Μπαρμα Φώτης της αριστεράς!!!

Εξω φρενών ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ (και των άλλων οργάνων μας) με τον Εύρη, χτυπά με τσαμπουκά το χέρι στο τραπέζι. "Οχι, δεν θα με σηκώσετε από αυτή την θέση, πως αλλιώς θα προλαβαίνω τους αγώνες του Πανθρακικού στο παρά 5" ακούστηκε να βροντοφωνάζει...

10 σχόλια:

  1. Κρίμα που έφυγε ένας τόσο άξιος και νέος πολιτικός από την κυβέρνηση,σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα και πήραν υπουργεία κάτι Μπουμπούκοι και κάτι Μητσοτάκηδες...Τα καλό είναι πάντως πως θα τον βλέπουμε πολύ πιο συχνά στην Κομοτηνή να ψάχνει το ρουσφετάκι και να το παίζει ώς άλλος Νίκος Ξανθόπουλος,το παιδί του λαού που τον έφαγε ο κακός 'χάμουτζης' επειδή είχε διαφορετική άποψη προς όφελος του τόπου του...Ετοιμαστείτε για δράματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιος ο Ευρυπίδης των ρουσφετιών και των βολεμάτων; Χα!! Είστε τραγικοί και επικίνδυνοι όσοι ακόμα υποστηρίζετε την ΝΔ που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε με την τρισάθλια πενταετία του Καραμανλή του σιωπηλού..

      Διαγραφή
  2. Ο ΕΥΡΗΣ έφυγε γιατί τον κάλεσε ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ για μπάνια στην Θάσο ρε άσχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μη τον φώναξε να του φτιάξει δρόμο προς την βίλα ρε ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ, ότι σας κατέβει γράφετε

      Διαγραφή
  3. Γι αυτό ο εύρη είναι όλο κρυάδες τώρα τελευταία με τον παυλιδη από την ξάνθη???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΡΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ - ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που το κατάλαβες πως μας πλήρωσε ο Τέρης Χρυσός για να τον διαφημίζουμε, βγήκε άλλωστε τώρα και ο Κυριάκος υπουργός, οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, άστα...

      Διαγραφή
  5. Ο διακομματικός, ο διαχρωματικός, ο διαρουσφετιακός... Επί υπουργείας του όποια πόρτα κι αν άνοιγες στα υπουργεία που διορίστηκε θα έβρισκες την μισή Κομοτηνή. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΠΗ ΜΑΣ, ψηφίστε ΓΙΔΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ Ο ΧΑΛΒΑ-ΑΤΖΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ?
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΚΕΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.