Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το "ιερό" βρέφος του Ανδρέα στην αυλή του Αλέξη


Τι διαφορά έχει ένας χρυσαυγίτης που χασκογελάει στην κάμερα με αστεία για το ολοκαύτωμα από έναν «ηγέτη» αριστερού κόμματος που χασκογελάει στην κάμερα με αστεία για τα γκουλάγκ του συντρόφου Ζίζεκ;


Η μόνη διαφορά που εντοπίζω στις δύο απεχθείς εικόνες είναι ότι ο λούμπεν χρυσαυγίτης «τα λέει» σε επίπεδο καφενείου με τα φιλαράκια του ενώ ο «ηγέτης» ακούει μαγεμένος γνωστό καραγκιόζη, διανοούμενο της συμφοράς στα πλαίσια …συνεδρίου χωρίς καν να κρατήσει τις δέουσες αποστάσεις για την ατυχή δήλωση.

Βέβαια πίσω από τα γελάκια κρύβονται απόψεις. Που είναι ξεκάθαρες. Τις θυμίζω:

Τσίπρας: «Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή».

Schoolingans: «Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!»

Τσίπρας: «Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο».

Schooligans: «Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει...»

Τσίπρας: «Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους...»

Schooligans: «Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!»

Τσίπρας: «Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε...»


Είναι εμφανές πως τα εγκλήματα αλλάζουν αναλόγως με τις προσωπικές πεποιθήσεις, και ονομάζονται τρόποι διακυβέρνησης διαφορετικής άποψης. Να επισημάνουμε πως η συνέντευξη γίνεται σε μία περίοδο που δεν είχαμε κρίση και κυρίως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, τώρα που ζητάει την ψήφο των Ελλήνων για να τους κυβερνήσει με θαυμασμό στον Μάο, την κατάργηση του στρατού και τα δικαιώματα για υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, όπως προκύπτει από την παρούσα συζήτηση.


Περισσότερες λεπτομέρειες για την συνέντευξη, εδώ www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=566&Itemid=28


                                                                                                             Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. Το "θείο βρέφος" εξαργύρωσε την ντουντούκα που κρατούσε στο πολυτεχνείο και συνενοήθηκε με τον ύλαρχο Γουνελά ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα μπουκάρει το ΤΑΝΚ με την καταξίωσή του από τον Ανδρέα ως ΜΟΝΙΜΟ υπουργό ΠΕΧΩΔΕ,επειδή εκεί είχε τις πολλές και καλές μίζες λόγω εργολάβων(και όχι μόνο)."Την έκανε" διακριτικά από το κίνημα μόλις άρχισε να μπατάρει το πλοίο και τώρα είναι ο μοναδικός που "αλωνίζει" στα Εξάρχεια για στρατολογήσεις "νέων" φανερά υπέρ του νεοπασοκ χωρίς να ενοχλείτε από κανέναν(αναρχικοί,αντιφα κ.τ.λ.).Γιατί άραγε?Μήπως επειδή τόσα χρόνια τους ενίσχυε(οικονομικά) και τους στήριζε(ιδεολογικά)?Τώρα εξαργυρώνει και επίσημα ότι "κατέθετε"! Η κόρη του δε, παντρεύτηκε τον γιό του Εθνικού δικαστή Ντεγιάννη,αυτόν που "δίκαζε" αντάρτες στον εμφύλιο και μετά τον έβαλε ο καραμανλής και δίκασε τους "χουντικούς" με την υπόσχεση πως θα τον κάνει υπουργό δικαιοσύνης.Όταν όμως του είπαν πως θα βγάλουν στη φόρα τις "ιδιοτροπίες" που τον βαραίνουν (και ως δικαστής των ανταρτών), ο "κουφός εθνάρχης" τον γαμοσταύρησε(όπως συνήθιζε) και τότε ο Εθνικός δικαστής άρχισε να χτυπάει άλλες πόρτες τότε ισχυρών(οικονομικά) κινημάτων και τώρα ανύπαρκτων(εκλογικά).Έτσι άρχισε και το συμπεθέριασμα....ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ; ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβολές φίλε μας Κομοτηναίε, υπερβολές... Απλά δεν σου αρέσει η Καρμίνα Μπουράνα γι αυτό τα γράφεις όλα αυτά.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.