Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Παραιτείται ο Αρης Γιαννακίδης από Περιφερειάρχης;;;


Η είδηση "έσκασε" σαν βόμβα στα τοπικά δημοσιογραφικά γραφεία και ακόμη και την στιγμή που πρώτοι εμείς γράφουμε για το γεγονός, οι δημοσιο-τέτοιοι προσπαθούν να την επιβεβαιώσουν!! Ομως ο Αρης Γιαννακίδης έχει το τηλέφωνο κλειστό και κανείς στενός του συνεργάτης δεν αποκαλύπτει τίποτα!!! Τι όμως συνέβει τις τελευταίες ημέρες;;; Ολα ξεκίνησαν....
...από την επίσκεψη του Αρη της καρδιάς μας (και των άλλων οργάνων μας) στο CERN της Γενεύης. Εκεί που οι καλύτεροι επιστήμονες του κόσμου κάνουν φοβερά και τρομερά πειράματα, άλλοι λένε για να ανακαλύψουν "το σωματίδιο του Θεού" κι άλλοι λένε για να δημιουργήσουν μία μαύρη τρύπα που θα καταπιεί όλο τον πλανήτη Γη!!!

Εκεί λοιπόν ο Αρης εξέπληξε τους πάντες με την ρητορική του ικανότητα αλλά και τις προσεγγίσεις που έκανε σε ζητήματα μεγάλου επιστημονικού ενδιαφέροντος με αποτέλεσμα όλοι οι παγκοσμίου φήμης επιστήμονες να αφήσουν το πόστο τους και να μαζευτούν τριγύρω του να τον ακούσουν και να τον γνωρίσουν από κοντά!! Κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε η συζήτηση να αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον με τον Αρη εντελώς αυθόρμητα να δίνει απαντήσεις σε ζητήματα που προβλημάτιζαν την διεθνή επιστημονική κοινότητα για δεκαετίες!!!

Οι επιστήμονες ενθουσιασμένοι από το έμφυτο ταλέντο του Αρη δεν ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει και τελικά τον πίεσαν τόσο που ο ίδιος δέχτηκε να αναλάβει προσωρινά την επιστημονική καθοδήγηση των ειδικών στο Τμήμα Διερεύνησης Μαύρης Τρύπας για 40 ημέρες. Φόβοι όμως εκφράζονται πως μπορεί να μείνει εκεί για πάντα!!

Για όλους όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Περιφέρεια το γεγονός δεν ήταν έκπληξη αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν πως η παράταξη Γιαννακίδη έχει πιάσει πάτο, για την ακρίβεια όχι απλά πάτο αλλά ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ και η Περιφέρεια ΑΜΘ τον θεωρεί από τώρα "πρώην περιφερειάρχη". Ο ίδιος λέγεται πως είχε στείλει βιογραφικό παντού και η επίσημη επίσκεψη στο CERN δεν ήταν τυχαία αλλά έγινε ακριβώς γι αυτό τον σκοπό!!!

Μένει να περιμένουμε λίγες ώρες ακόμη ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες....

Επιστήμονας: Κοίτα μη κάνεις καμία μαλακία και μας ρουφήξει όλους η Μαύρη Τρύπα!!!!
Αρης: Οχι ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, η θεωρία μου για την Μαύρη Τρύπα είναι εγγυημένη, μπορώ αν θέλεις να ρίξω μέσα έναν χοντρό συνεργάτη μου - δημοσιογράφο για να σου το αποδείξω!!!!


6 σχόλια:

  1. Ασχετοι... Ο Γιαννακίδης δεν ψάχνει την μαύρη τρύπα. ΕΙΝΑΙ η μαύρη τρύπα της Περιφέρειας. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη παραιτηθεί.Θα μαγκώσει ότι προλαβαίνει μέχρι να παραδώσει την θέση και μετά θα το παίζει και αδικημένος...Χαζός είναι να δώσει έτοιμη εξουσία,που δεν θα ξαναδεί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους κατέπληξε με τα άψογα ροδο-πέικα .Χειρότερος απτον τσίπρα είναι ούτε καλημέρα μπορεί να πει σε ξένη γλώσσα. Σαν τον κολλητό του τον χατζηοσμαν σουμπούλ αγα είναι.Τέρας μορφώσεως ο συνταξιούχος της ΕΑΣ Ροδόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.