Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ) ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Κοστίζει στο δημόσιο 163.000 αλλά δεν παράγει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες τον θίασο Γιαννακίδη και τα ψευτο-αριστερά παρελκόμενά του (τον φοιτητο-πατέρα Χαρίτο, τον κατά φαντασίαν λαϊκό αγωνιστή κομμουνιστο-δάσκαλο Ιωαννίδη  και άλλους γραφικούς) να κάνουν παρέλαση από την οδό Κοσμίου όπου ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ μπήκαν στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό και έκαναν την δωρεάν αυτοδιαφήμισή τους για να τσιμπήσουν κανένα ψηφαλάκι. Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί σε αυτή την αυθαιρεσία η πασοκοδιορισμένη προϊσταμένη Δέσποινα - Πεπίτα Καρκατσέλη - Τσαραμπουλίδου (χήρα του γνωστού αειμνήσου δεξιού χεριού του Αρη Γιαννακίδη και παρελκόμενο του περιβάλλοντος Βαβατσικλή) και η κατά φαντασίαν "παράγοντας της δημοσιογραφίας" Βάσω Μαχαίρα (που έχει περάσει ένας θεός ξέρει από πόσα κομματικά γραφεία - και γκαρσονιέρες - από την άκρα δεξιά παλαιότερα και την άκρα αριστερά τώρα για να κάνει καριέρα) αλλά και μερικοί ακόμη πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ που είχαν κάνει κατάληψη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Κόσμιο Κομοτηνής και έβαζαν μέσα όποιον ήθελαν!!!!


Ολα αυτα τα καλά παιδιά του κρατικοδίαιτου συστήματος της αδιαφάνειας και της ηθικής σήψης που τόσες δεκαετίες τρώνε το ψωμί, το παντεσπάνι και το χαβιάρι τους ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, τώρα προσπαθούν να μας πείσουν πως η ΕΡΤ ήταν χώρος ........πολιτισμού και ελεύθερης έκφρασης!!! Φυσικά κάθε νομοταγής πολίτης γελάει ακούγοντας όλες αυτές τις μπαρούφες αλλά και εξοργίζεται που τόσες δεκαετίες δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να τον απαλλάξει από την ψευτο-αριστερή χούντα που καταληστεύει τα λεφτά του νόμιμου πολίτη. Ας αφήσουμε όμως τα περί πολιτισμού και ελευθεροτυπίας για μετά και ας δούμε τι γίνεται με τα οικονομικά της ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Ενός ραδιοφωνικού σταθμού που τόσα χρόνια απασχολεί την τοπικη κοινωνία για άλλες θλιβερές καταστάσεις και σχεδόν ποτέ για πολιτισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με παλαιότερη έρευνα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Κομοτηνής ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ έχει λειτουργικά έξοδα (κρατηθείτε!!) 163.975 ευρώ!! Ναι!! 163 χιλιάδες ευρώ σε καιρούς κρίσης για να πηγαίνουν εκεί οι ψευτοαριστεροί "ηγέτες" και να κάνουν τζάμπα προβολή (τζάμπα για εκείνους αφού για εμάς που πληρώνουμε είναι πανάκριβη!!!) και για να στρογγυλοκάθονται ένα σωρό κηφήνες, να "εργάζονται" κανένα δίωρο (γιατί τόσο πατάνε ορισμένοι και ορισμένες), να παίρνουν όμορφα κολλαριστά χιλιάρικα για μισθό, ασφάλιση, σύνταξη, εφάπαξ, να δουλεύουν και σε δεύτερες και τρίτες δουλειές (γιατί το βόλεμα στην ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ δεν είναι για πολλούς το κύριο επάγγελμα αλλά, όπως και οι ίδιοι λένε, το ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ!!!!) και να τα αρπάζουν και από πολιτικούς, δημάρχους και επαγγελματίες τους οποίους προβάλουν από τις εκπομπές τους με γκρίζα διαφήμιση παρόλο που αυτό απαγορεύεται από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο!!!! Και όλα αυτά με την ανοχή των συνδικαλιστών της Αθήνας που καλύπτουν όλες αυτές τις βρωμοδουλειές!!!!

Αναρωτηθήκαμε λοιπόν αν τα 163.975 ευρώ των λειτουργικών εξόδων αλλά και τα λεφτά για μισθούς των υπαλλήλων βγαίνουν καθόλου από την αγορά. Δηλαδή αυτό το κρατικοδίαιτο μαγαζί τεμπελιάς και αδιαφάνειας αν παράγει έστω ένα ευρώ από την αληθινή οικονομία, την αληθινή αγορά. Ψάξαμε, ρωτήσαμε και βρήκαμε.... Τι βρήκαμε;;; Ναι, καλά το φανταστήκατε!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ δεν έχει η ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ από έσοδα!!! Το φαντάζεστε;;; Δείτε λοιπόν τις παρακάτω αναφορές προς τα κεντρικά της ΕΡΤ από το "διαφημιστικό τμήμα" του ραδιοσταθμού του Κοσμίου:

Οπως λοιπόν φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις αναφορές που στέλνει ο "υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος" της ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, που τις τελευταίες ημέρες μοίραζε σε όλη την Κομοτηνή φωτοτυπίες με προκηρύξεις των εργαζομένων που είχαν κάνει κατάληψη στο ραδιόφωνο, το κρατικό ραδιόφωνο Κομοτηνής δεν παράγει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!!!

Ξέρετε εσείς κάποια ιδιωτική επιχείρηση που να μην παράγει ούτε ένα ευρώ, να έχει ένα σωρό υπαλλήλους που κάθονται και κάνουν παραγοντισμό στα κόμματα και αυτή η επιχείρηση να λειτουργεί ακόμη;;; Προφανώς όλα αυτά τα καλά παιδιά θα είναι πολύ χρήσιμα στο καθεστώς ώστε η κάθε κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση να τους εξασφαλίζει χρυσούς μισθούς μισθούς, διορισμούς και καθισιό. Αναρωτιόμαστε λοιπόν τι είδους υπηρεσίες προσφέρουν...

Θαυμάστε λοιπόν τα παραπάνω κρατικοδίαιτα ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ και άλλη φορά αν σας πλησιάσει σε δρόμους και πλατείες η κυρία Καρκατσέλη, η κυρία "παράγοντας" Μαχαίρα ή ο κύριος "διαφημιστής" Καραγεωργίου Γιώργος (που έχτισε σπίτι, μεγάλωσε και πάντρεψε τα παιδιά του και έφτιαξε και σούπερ μάρκετ χάρη στην ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ που εργάζονται και σε λίγο θα πάρουν και σύνταξη ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) να σας μοιράσουν προκηρύξεις και να σας ζητήσουν υποστήριξη για να μην μείνουν στην ανεργία, ρωτήστε τους ξεκάθαρα αν τα εισοδήματά τους από την ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ είναι τα μοναδικά, πόσα άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον πληρώνονται από το δημόσιο και σε τελική ανάλυση πόσα λεφτά παράγουν σε αυτή την κρατικοδίαιτη υπηρεσία!!! Και αν σας απαντήσουν, σφυρίξτε μας κλέφτικα.

Γιατί από κρατικοδίαιτο κομμουνιστο-πολιτισμό και υποκουλτούρα παρακμιακού καφενέ χορτάσαμε τόσα χρόνια. Χρήματα θέλουμε να παράγουν όλοι αυτοί εκεί μέσα και όχι αέρα κοπανιστό και τεμπελιό. Ιδιαίτερα όταν είναι βουτηγμένος μέσα στα σκάνδαλα και την εμμετική κομματίλα της "αριστεράς"!!!


Από αριστερά προς τα δεξιά: η άλαλη διευθυντρια, η επίσημη εκπρόσωπος τύπου της διευθύντριας (αφού η πρώτη μάλλον δεν ξέρει να μιλάει), ο διανομές των προκηρύξεων και διαφημιστής χωρίς διαφημίσεις και ...ο 45χρονος δημοσιοϋπαλληλο-συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ!! Με απλά λόγια: ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!!!

11 σχόλια:

  1. Λέτε να "παίξουν τα όργανα" και για την ΕΡΑ Κομοτηνής? Πολύ γέλιο θα έχει για πολλούς και πολύ δάκρυ για λίγους αλλά εκλεκτούς....Οψόμεθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουστάρω την Πέπιτα, είναι πολύ life style να ούμε!!! Ο κουτάβας τι έπαθε και κάνει έτσι, αμορτισέρ από Ούνιμογκ κατάπιε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραγεωργίου και η γυναίκα του τι σας φταίνε και τους εντάσσετε μαζί με τους δημοσιογράφους;; Διορίστηκαν, έκαναν παιδιά, έχτισαν σπίτι, έκαναν και επιχείρηση, θα πάρουν και σύνταξη και εφάπαξ όπως κάθε άλλος στην Ελλάδα. Αυτοί φταίνε για όλα;; Μήπως τα βάζετε όλα σε ένα τσουβάλι και προσβάλλετε ανθρώπους και συνειδήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η ΝΤΕΜΕΚ διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής, η Καρκατσέλενα ξέρει να μιλάει καθόλου;;; Γιατί στο περιφερειακό συμβούλιο δε την ακούσαμε αφού έστειλε την εκπρόσωπό της Μαχαίρα η οποία λέει έχει και ....πολιτικές βλέψεις!!!! Μόνο να της γράφει ο Δάμων καλύτερα κείμενα διότι θυμίζουν διαγώνισμα φυσικής του Αλέξη Τσίπρα στο λύκειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρκατσέλη και Μαχαίρα αφού τερμάτισαν το κοντέρ στην "δημοσιογραφία" άρχισαν να έχουν βλέψεις για την πολιτική. Η πρώτη χάρη στα σόγια του παλαιοπασόκου βιοτέχνη θείτσου της και η δεύτερη χάρη στις "γνωριμίες" της από όλα τα κόμματα. Η αποθέωση του κρατικοδίαιτου ΤΙΠΟΤΑ που έκατσε στον σβέρκο μας και ζητά και τα ρέστα. Οι μούτσοι που γίνανε καπεταναίοι...

      Διαγραφή
  5. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ18 Ιουνίου 2013 στις 8:58 μ.μ.

    ...."αλλά και μερικοί ακόμη πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ που είχαν κάνει κατάληψη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στο Κόσμιο Κομοτηνής και έβαζαν μέσα όποιον ήθελαν!!!!" Αυτό δεν γινόταν ΠΑΝΤΑ;Κομματικό παραμάγαζο που το χρυσοπληρώνει ο κακόμοιρος Έλληνας ήταν το κρατικό κανάλι.Τώρα βέβαια οι "3 δυνατοί φύλαρχοι" θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο...τρομάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που τα βρήκατε αυτά τα ντοκουμέντα ρε χρυσαυγουλάκηδες, πάλι στα σκουπίδια ψάχνατε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε έσοδα, ούτε πελάτες, ούτε ακροατές. Μόνο διπλο και τριπλοθεσίτες διορισμένους να παίζουν πασιέντζα όλη μέρα και να χρησιμοποιούν την ΕΡΑ Κομοτηνής ως διαπιστευτήρια για τις "άλλες" δραστηριότητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για την χρυσαυγίτισσα πρώην νουδουπασόκα που πήρε συνέντευξη από τον αρχιναζιστή μιχαλολιάκο δουλεύετε κι αφείστε τα σαπάκια
    αυτούς που λέτε μία κλίκα και μία κλίκα εσείς με κάποιους όμοιούς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να αναφέρεις πως επίσης δουλεύουμε για τον Σόρος και την Νέα Τάξη Πραγμάτων λαμογιότατε πρώην υπάλληλε της πρώην εταιρείας, όσο για αυτήν που πήρε συνέντευξη από τον Μιχαλολιάκο, ας πρόσεχε όταν της έδωσαν εντολή η κυρά διευθύντρια του λαμογιακού συριζο-σταθμού με την δήθεν αρχισυντάκτρια να πάρει την συνέντευξη αυτή και να ήξερε τι παγίδα της ετοίμαζαν με τον αθηναίο μεγαλο-δημοσιο-τέτοιο για να μην έπεφτε μέσα. Σε μία εταιρεία - απάτη είναι λογικό να είναι στα πάνω τους οι μεγαλύτεροι κομπιναδόροι. Και όποιος δεν συμμετέχει στην απάτη και στην ρεμούλα, όπως αυτή που αναφέρεις, να είναι ο περιθωριακός. Καλοφάγοτα τώρα εσύ και τα άλλα τρωκτικά εκει μέσα μέχρι να σας περάσουν χειροπέδες μία και καλή.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.