Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Εύρης ο τουρκοφάγος - Πάλι αυτός θα σώσει τον Ελληνισμό!!!!

Εύρης, εθνικά συγκινημένος: "Ξεφτίλες και ανθέλληνες Ροδοπάκια, αδιαφορείτε για
τα Εθνικά Θέματα και λοιδορείτε τον Θρακάρχη Εύρη;;"

Λίγες μόλις ώρες μετά την μεγάλη εκλογική νίκη της παρέας του αγράμματου και άνεργου καφετζή χωρίς εισοδήματα με την 25μετρη BMW και ταυτόχρονα της φαεινής ιδέας κάποιου εγκεφαλικώς νεκρού πανηλίθιου πανύβλακα από την Αθήνα να μπογιατίσει τους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης γκρίζους, ο Εύρης, ο γνωστός Εύρης της καρδιάς μας (τώρα που χάνουμε τον Αρη, πρέπει να βάλουμε κάποιον άλλον μεγάλο ηγέτη στην καρδιά μας) βγήκε στα ΜΜΕ και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!!!

Κούνησε το δάχτυλο στην Κυβέρνηση και είπε πως τώρα που κάποιοι στην Αθήνα είδαν το χρώμα στον εκλογικό χάρτη θα πρέπει να ξυπνήσουν!!

Ευτυχώς που ο Εύρης, ο Εύρης της καρδιάς μας ξεκίνησε την εθνοσωτήρια επανάσταση γιατί αυτά τα βόιδι στην Αθήνα δεν θα ξυπνούσαν με τίποτα!! Αλλωστε η συμβολή του Εύρη στο ελληνικό έθνος είναι σημαντική τους τελευταίους αιώνες...


  • Εριξε την πρώτη τουφεκιά στην Ναυμαχία του Ναβαρίνο!
  • Μπήκε εγγυητής για τα δάνεια που πήρε το νεοσύστατο ελληνικό κράτος!
  • Ηταν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Οργανισμού "Αθήνα 1896" (η Γιάννα Αγγελοπούλου της εποχής!)
  • Ηταν αυτός που έδειξε τον δρόμο προς τα βάθη της Ασίας στον ελληνικό στρατό κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία!
  • Ηταν αυτος που πρόλαβε και κατέβασε την σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη και μετά την έδωσε στον Γλέζο γιατί τον λυπήθηκε!
  • Ηταν αυτός που μάζεψε τα όπλα των κομμουνιστοσυμμοριτών και τα έστειλε για σκραπ στις Ινδίες!
  • Ηταν αυτός που έκανε το κονέ του Γιώργου Παπαδόπουλου με την Δέσποινα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μέγα ερωτικό σκάνδαλο που τελικά έριξε την Χούντα!
  • Ηταν επάνω στο αεροπλάνο που έφερε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή από το Παρίσι, αλλά πρόλαβε και κατέβηκε πρώτος απο την σκάλα ο ανηψιός Μισέλ!
  • Ηταν αυτός που γνώρισε στον Ανδρέα την Μιμή και τον Κοσκωτά και έριξε το ΠΑΣΟΚ!
  • Ηταν αυτός που έπεισε τον Σημίτη να βάλει την Ελλάδα στην ΟΝΕ!
  • Ηταν αυτός που έδιωξε τους τουρκαλάδες από τα Ιμια!
  • Ηταν αυτός που έπεισε τον Τάσσο να πει το ΟΧΙ!
  • Ηταν αυτός που κανόνισε να πάρουμε το Ευρώ 2004 και την Γιουροβίζιον!
  • Ηταν αυτός που έκανε το κονέ μεταξύ Στρος Καν και καμαριέρας για να εκδικηθεί την υποδούλωσή μας στο ΔΝΤ!


...και τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από τα οφέλη που είχε από τον Εύρη ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες!

Στους καφετζήδες του ΝΤΕΜΠ θα κολλήσουμε;

Ο Εύρης είναι η μοναδική εγγύηση ελπίδας πως θα ξεγκριζάρει ο χάρτης της Θράκης!!!! Πίσω τουρκαλαράδες!!!!

Είσαι η ελπίδα μας - Εύρη - Ευρηπήδα μας!!!!


Και μη μας ξαναρωτήσετε τι γνώμη έχει ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΧΑΛΒΑ-ΑΤΖΗ για όλα αυτά γιατί σας έχουμε έτοιμη την απάντηση:

2 σχόλια:

  1. Το βράδυ των ευροεκλογών βγήκε στον κολλητό του τον Χατζηνικολάου και κατηγορούσε την κυβέρνηση επειδή μεταξύ άλλων,έκλεισε την σχολή αστυνομίας στην Κομοτηνή.Ο Χατζηνικολάου όμως "ξέχασε" να τον ρωτήσει ΤΙ ΘΕΣΗ είχε ο ίδιος τότε στην κυβέρνηση.Υπουργός εσωτερικών ήταν και δήλωνε άγνοια για το κλείσιμο της σχολής.Έσκιζε και τα ρούχα του πως οι λαθρομετανάστες θα είναι προσωρινοί έως τον Οκτώβριο μιας και ήταν Αύγουστος όταν τους έφεραν.Δεν διευκρίνησε βέβαια για ποιού έτους τον Οκτώβριο μιλούσε γιατί τους έφεραν αυτός και η κυβέρνησή του τον Αύγουστο του 12 και έχουμε Μάιο του 14.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!! Κατά τα άλλα στον Χατζηνικολάου αυτοδιαφημιζόταν πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ θα ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ την Ροδόπη και την Θράκη γενικότερα γι αυτό να τον ξαναηφίσουμε.Πολύ καλά έκανε και αγόρασε σπίτι στην Αθήνα γιατί εδώ λίγο δύσκολο να έχει μούτρα να ξαναεκτεθεί ως βουλευτής.Ήδη κάποια χωριά προπύργιά του κόμματός του,έδωσαν το μήνυμα και στις εκλογές αλλά και στον ίδιο προσωπικά.Στην Διαλαμπή του νομού Ροδόπης όπου και "καραέγραφε" σε ψηφαλάκια,τον έδιωξαν άρων άρων.Όσο για τον "σύμβουλό του",απ΄οτι λένε στους Αγίους Θεοδώρους(το χωριό του) ψάχνει τοποθεσία για νέα στάνη για τα πρόβατα,μιας και μόνο αυτό μπορεί να κάνει τώρα που πλησιάζει στην ανεργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χαλβα-ατζη μεγαλο σπουδαγμενο συμβουλο εχει λυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.