Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πρωτομ(ι-απ΄τα-ίδ)για και στην Κομοτηνή: Τρεις κι ο κουκουές κούκος για καφέ & τάβλι στην πλατεία


Ο απόλυτος ευτελισμός των αγώνων των εργατών και του λαού λέγεται ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!


Ετσι και στην Κομοτηνή, των βολεμένων από τον Ευριπίδουλα Στυλιανίδη κουκουέδων και συριζαίων, την ημέρα της Πρωτομαγιάς, της ιερής αυτής ημέρας είχαμε αυτό που λέει ο τίτλος του άρθρου: μία από τα ίδια, με 5 - 10 κουκουεδες να φωνασκούν με ένα κατσιβέλικης κατασκευής πανό στους δρόμους και μετά να καταλήγουν όπως πάντα στις πανάκριβες (λες και βρισκόμαστε στο Παρίσι) καφετέριες της κεντρικής πλατείας για τάβλι και για καφέ!!

Δηλαδή στην Ελλάδα, με τόσες και τόσες χιλιάδες ιστορικές στιγμές και ημέρες, με τόσους αιώνες ιστορίας στις μάχες για την Ελευθερία, για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Πολιτισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα φτάσαμε να κλείνουμε όλη τη χώρα για μία ημέρα για να κάνουν τον αγωνιστικό τους τεμπελο-χαβαλέ μια ντουζίνα δημοσιοϋπάλληλοι κουκουέδες!!!

Αμ το άλλο;; Για αυτή την ντουζίνα χαβαλεδοκουκουέδες βγήκαν στον δρόμο όλα τα τοπικά ΜΜΕ της αρπαχτής, της τουρκοβαλκανικής υποκουλτούρας και της διαπλοκής: σαβουροφυλλάδες, πορνομπλογκς και τσοντοκάναλα. Και δως του τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφήσεις και δως του οι ειδήσεις και εκπομπές. Αμα γίνει καμία άλλη πορεία, λίγο περισσότερο προς το ...πατριωτικό (λέξη απαγορευμένη για τα λαμόγια) δεν πατάει ούτε μισός δημοσιοκάφρος!!! Για 10 γραφικούς φωνακλάδες τρέχουν όλοι από πίσω τους!!!

Και τώρα όλοι αυτοί, μια χούφτα τεμπελχανεία του τάβλι και του φραπέ, τα τσοντοκάναλα και οι δημοσιοκάφροι θέλουν να μας πείσουν πως ...τιμούν την Πρωτομαγιά και τους αγώνες του εργάτη;;;

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!

19 σχόλια:

  1. Πάλι βγάζετε αντι-κομουνιστικό κόμπλεξ παλιοφασιστάκια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε δεν τα γράψαμε εμείς αυτά, άλλωστε είμαστε κομμουνιστές και σήμερα απεργούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΔΥΝΑΜΙΚΗ" και πάλι η παρουσία των συντρόφων!Κάποιες απουσίες όμως γνωστών κομματόσκυλων ήταν εμφανέστατες.Τι έγινε μ'αυτούς?Προτίμησαν τον πρωινό καφέ ή υπήρξαν οργανωτικά θέματα?Κάποιοι ετοιμάζουν πορεία ΥΠΕΡ του Μεταξά.Ναι του γνωστού ΦΑΣΙΣΤΑ που καθιέρωσε την Εργατική Πρωτομαγιά.Να δούμε ΤΙ θα γίνει σ'αυτή την πορεία?Πάντως ούτε τις εντυπώσεις των θαμώνων της πλατείας στην Κομοτηνή δεν κέρδισαν τα συντρόφια.Μόνο ειρωνικά χαμόγελα κέρδισαν και κάποιες χειραψίες του Χαρίτου με συντρόφια που έπιναν καφέ στις καφετέριες των ιμπεριαλιστών.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΒΑΜΜΕΝΟΥ-ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ μιας και ήδη συμπλέουν τα "μαντριά τους" για να φανείτε περισσότεροι.Χαρίτου,Παπαχρήστου και Βουζουκίδης θα κρατάνε το ίδιο πανό...και ο δημαρχογιός "δημοσιογράφος"(κατά δήλωσή του) θα αποθανατίζει τις στιγμές για τις "ανάγκες" της Περιφέρειας μιας και οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών από εκεί σιτίζονται...... για λίγο ακόμη.ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα είναι και ο Καμμενοβαμένος του χρόνουν να ξέρουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τον υποδεχτούμε: κομμωτήριο, μανικιούρ - πεντικιούρ κλπ. Μαλλί, γυαλί και παντελόνι λι που λέει η διαφήμιση.

      Διαγραφή
  4. Άντε στα λαγούμια σας ρε σκατοφασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι φωνάζεις ρε Κουτάβιε;; Θύμωσες που ο ψευτορεπόρτερ μας σε φωτογράφησε με το στόμα ανοιχτό;; Κλείστο κι εσύ να μη μπει καμία μύγα!! Αλλη φορά στις πορείες να δίνεται περισσότερα από 10 ευρώ στα φοιτητάκια σας για να μην αυτονολάνε σε μας και μάλιστα δωρεάν. Πάτε να πιείτε όλοι μαζί κανένα σφηνάκι στο γνωστό ασανσέρ που συχνάζετε!!!

      Διαγραφή
    2. Βλέπω ξέρετε να πλάθεται ωραία παραμυθάκια!

      Διαγραφή
    3. Προφανώς γιατί εμείς για πρωινό κάνουμε κάμψεις και τρώμε μερέντα, δεν ξεκινάμε τη μέρα μας με μισή μπουκάλα ουίσκι όπως εσύ!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Μη σε ανησυχεί σύντροφε Στοκελίων, κάνουμε ήδη ψυχανάλυση και θα μας φύγει.

      Διαγραφή
  6. Οσο πιο πολλά λέτε τόσο καλύτερα καταλαβαίνουμε ποιοι είστε φασιστόμουτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο."

    Τα δικά σας σχόλια που περιέχουν μόνο τα παραπάνω που εσείς απαγορεύεται, πως τα σβήνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθή η απορία σου Ανώνυμε. Η κότα έκανε το αυγό ή ο κουκουές έκανε την κότα;; Ιδού η απορία.

      Διαγραφή
    2. Η κότα έκανε το αυγό και τα χρυσά αυγά τις κοτούλες!

      Διαγραφή
  8. Επίσης, γιατί δεν λέτε ποιοι είστε; Φοβάστε κοτούλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε Αβερέλ Ντάλτον, αν σου πούμε ποιοι είμαστε τι θα μας κάνεις; Πρόταση γάμου;;

      Διαγραφή
  9. Λοιπον για να μην χαλατε την ζαχαρενια σας πασχαλιατικα!! στης ευρωεκλογες θα ξεκαθαρισουν πολλα πραγματα! βλεπω την ΧΑ οτι θα εχει πανω απο 15% και τα πραγματα θα αγριεψουν στην χωρα! οι ΑΝ.ΕΛ και ΧΑ εχουν βαλει σκοπο να εξαφανησουν το προξενειο και την μειονοτηκη ψηφο και ετσι προβλεπω τους προεδρος τους να μπαινουν στα ψηφοδελτια της ροδοπης κ ξανθης (ο καμμενος το εκανε περσι στον εβρο) επομενως εγω λεω να βγαλετε κανενα προγνωστικο για στοιχημα που πηγαινεται πολυ καλα και ολα τ αλλα ειναι δρομολογημενα βαση σχεδιου! δεν χρειαζονται λογομαχιες!! αντε καλη ανασταση σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προξενείο μόνο η Χρυσή Αυγή λέει πως θα το κλείσει.Ο Καμμένος(όνομα και πράγμα) δια στόματος Τέρενς (μας θυμήθηκε κι αυτός...) λέει πως είναι "διπλωματικό" το θέμα και θα το "δούμε" δια της διπλωματικής οδού.Τρίχες κατσαρές....Ή το κλείνεις και στα τέτοια μας αν σε ανταποδοτικότητα κλείσει το προξενείο της Σμύρνης,Ή συνεχίζεις και το "λούζεσαι" όπως τόσα χρόνια που έχουμε τον λύκο (γκρίζο λύκο) να φυλάει τα πρόβατα (αγνοί Έλληνες Μουσουλμάνοι).Το μόνο που "επιτελεί" στη Σμύρνη το εκεί Ελληνικό προξενείο,είναι να σφραγίζει καμμιά βίζα που και που.Ρωμιοί ΔΕΝ υπάρχουν στην περιοχή...Ας σκεφτούμε τι "επιτελεί" το ντόπιο τουρκομάγαζο όμως.Από κατασκοπία,προπαγάνδα,φανατισμό,μαύρη αγορά,χρηματισμούς(και όχι μόνο μουσουλμάνων) και ότι άλλο βάζει ο νους μας....

      Διαγραφή
    2. Το προξενείο, οι τουρκοπράκτορες και τα σούρτα - φέρτα είναι συμφωνίες μεταξύ των χωρών γι αυτό και καθόμαστε και λουζόμαστε τον κάθε παρακρατικό κεμαλικό ντενεκέ να γυρίζει σε όλη την Θράκη λες και είναι το τσιφλίκι του.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.