Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ενημερωτική "επίθεση" στα διόδια Ιάσμου Ροδόπης από χρυσαυγίτες Θράκης και Καβάλας

Αιφνιδιαστική κατάληψη στα διόδια στον Ιασμο Ροδόπης έκαναν νωρίς το πρωί μέλη της Χρυσής Αυγής από Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα! Οι Χρυσαυγίτες κατέφτασαν στα διόδια γύρω στις 11,30 το πρωί και αφού έπιασαν θέσεις και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μοίρασαν ενημερωτικά έντυπα στους διερχόμενους οδηγούς. Σε αντίθεση με ανάλογες κινήσεις στα διόδια από αντικοινωνικά και προβληματικά στοιχεία της "αριστεράς" των καφενείων και της αναμπουμπούλας, το πρωί από τους Χρυσαυγίτες δεν έγινε κάποια κίνηση παρεμπόδισης της κυκλοφορίας ή της λειτουργίας των διοδίων παρά μόνο διανομή εντύπων και εφημερίδων σε όσους οδηγούς ήθελαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του κόμματος.

Στον χώρο κατέφτασε και δύναμη της αστυνομίας και της ασφάλειας οι διοικητές της οποίας δεν στέλνουν τους αστυνομικούς να πιάσουν κανένα κλεφτρόνι και κανέναν εγκληματία, από αυτούς που έχουν ρημάξει τα σπίτια της Κομοτηνής και των περιχώρων αλλά απασχολούν το προσωπικό τους για να παρακολουθούν και να φακελώνουν δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής που μάλλον ενοχλεί τον Δένδια. Λογικό το βρίσκουμε. Αλλωστε αν όλοι οι αστυνομικοί δούλευαν σωστά και κυνηγούσαν το έγκλημα για να παρέχουν ασφάλεια στον Ελληνα πολίτη αντί να κωλοβαρούν από δω κι από κει παρακολουθώντας τον κόσμο για τις πολιτικές του δραστηριότητες, πως αλλιώς θα γέμιζαν και οι στήλες των μισθωμένων χαφιέδων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στις τοπικές χαφιεδοφυλλάδες που τα αρπάζουν από την ασφάλεια, το υπέξ και το τουρκικό προξενείο ταυτόχρονα και που παριστάνουν τις μαχητικές και ενημερωτικές "εφημερίδες";;;

Ω του θαύματος αμέσως μετά τον αστυφύλαξ και τον χωροφύλαξ έκαναν και την εμφάνισή τους κανά δυο ξέμπαρκοι δημοσιο-τέτοιοι για να καταγράψουν τα γεγονότα. Προφανώς δεν είχαν καμία εσωτερική πληροφόρηση από την εταιρεία των διοδίων και την ασφάλεια και τυχαία θα έμαθαν για το γεγονός το πρωί που έτρωγαν μπουγάτσα.

Δείτε φωτογραφίες από την ενημερωτική εκστρατεία στα διόδια Ιάσμου Ροδόπης:





23 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!3 Μαΐου 2013 στις 7:03 μ.μ.

    Ερχόμουν από Αθήνα και ΜΑΥΡΙΣΕ το μάτι μου από ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ! Μήπως νοίκιασαν και κόσμο?Σε ορισμένα διόδια τα άνοιξαν κιόλας και γλυτώσαμε το αντίτιμο.Στον Ίασμο που ρώτησα κάποια κοπέλα χρυσαυγίτισα μου είπε πως είναι παράνομο γι'αυτό δεν σηκώνουν τις μπάρες.Τα Θρακιώτικα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ πάνε με το γράμμα του νόμου?Πάντως ήταν πάρα πολλοί και μου έκανε εντύπωση.Αν βγαίνουν τόσοι στα διόδια για εφημερίδες που μοίραζαν,σκέψου πόσοι ακόμη είναι στα σπίτια και περιμένουν.Ευγενέστατοι ήταν όμως και ευχόταν ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και στα Μάλγαρα ήταν και ένας πολύ ομορφούλης που μου έδωσε εφημερίδα.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε πάρε κι εσύ το χρυσαυγίτικο τεκνό και πάτε στην άκρη πίσω από τις μπάρες να συζητήσετε για τα Εθνικά Θέματα και τον πόλεμο στην Συρία!!! Σας έχουμε για πιο ξύπνιες εσάς τις Ποντίες...

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ,ΠΛΗΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ",ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ... ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΑΜΕ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ.
      ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ... ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ
      ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΔΙΚΙΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!3 Μαΐου 2013 στις 11:21 μ.μ.

      Αν και δεν με χαλάει,δεν είμαι Πόντια.Με το ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΣΑ εννοώ τώρα για γιορτές Πάσχα στην Κομοτηνή.Αθήνα εργάζομαι και "παλιννόστησα" στην πατρίδα.Όσο για το σεξιστικό υπονοούμενο "ανέραστε Ροδοπάκι" το παραβλέπω γιατί ήρθα στα πατρώα εδάφη για να περάσω ΧΑΛΑΡΑ.Δεν θα μου χαλάσει την διάθεση ο πρώτος τυχαίος....ΚΑΙ ντόπιους χρυσαυγίτες νοστιμούληδες είδα,οπότε λέω να κάνω μια επίσκεψη στα γραφεία τους που είναι και κεντρικότατα στην Κομοτηνή για να ...ενημερωθώ περαιτέρω και από τα ενημερωτικά που μοίραζαν.

      Διαγραφή
    4. Ωπα σεφτέ που θα κάνουν οι τοπικοί χρυσαυγίτες χάρη στα Ροδοπάκια!!!!! Καλές γιορτές να περάσεις Ποντία μας στην πατρίδα!!!!

      Διαγραφή
  2. Ολο μαλακίες γράφεις Ροδοπάκι της πλάκας, εσένα ποιος σε κάλεσε και πήγες εκεί βρε χρυσαύγουλο της συμφοράς και της καρπαζιάς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουτάβιε γιατί φωνάζεις πάλι, σου σταμάτησαν την πίστωση από το Τζώνη Γουόκερ;;; Απλά, με τις πολιτικές των κομμάτων των μνημονίων και τις ρεμούλες και τις κομπίνες του δικού σου κόμματος είμαστε άνεργοι και άστεγοι, κοιμώμαστε στο πάρκιν των διοδίων και έτυχε να βρισκόμαστε εκεί. Ετσι απλά. Ηρέμησες τώρα;;;

      Διαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η Τ.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τηλεφακός μας έπιασε μόνο Ξανθιώτες, Καβαλιώτες και Κομοτηναίους φίλε, την πατήσατε.

      Διαγραφή
  4. Τα Ροδοπακια ειναι Ελληνακια και πηδαν τα κομματοσκυλακια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν δεν πηδιούνται μεταξύ τους, ξέρουν αυτοί

      Διαγραφή
    2. Κάνε αποκαλύψεις Ανώνυμε, να τα βγάλουμε όλα στην φόρα να τρέχουν κάποιοι και να μη φτάνουν!!!! Θέλουμε σκάνδαλα για να ανεβάσουμε την θεαματικότητα!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πέρασα σήμερα απο τα διόδια του Ιάσμου.Για να είμαι ειλικρινής,ψήφισα Καμμένο στις εκλογές του 2012.Πλέον,το λέω με βεβαιότητα πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή,γιατί πραγματικά βρίσκω πολλά σωστά και αυτονόητα όσα λένε,αλλά δεν λειτουργούν σήμερα.Κυρίως τους βλέπω στο δρόμο,σε διάφορες ενέργειες και με παρασύρει ο ενθουσιασμός τους.Σήμερα ήταν ευγενέστατοι και χαμογελαστοί.Να είστε καλά παιδιά,καλή Ανάσταση στην πατρίδα μας και στον καθένα προσωπικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες όμως άμα ο αρχηγός σου ο Καμμένος αλλάξη βαφή μαλλιών και από Νο9 της Λορεάλ το γυρίσει το πράμα σε Νο13 θα αλλάξεις πάλι γνώμη. Δεν μας πείθεις.

      Διαγραφή
    2. Πίστεψε με πως μετάνιωσα που δεν ψήφισα εξαρχής.Βέβαια αυτό ίσως να μη σε νοιάζει και ούτε έχω σκοπό να σε πείσω.Όλες οι δράσεις,η πορεία και η γενικότερη παρουσία της Χρυσής Αυγής με έχει κερδίσει.Χριστός Ανέστη

      Διαγραφή
    3. Δέν έχω σκοπό να σε πείσω,απλά είναι η διαπίστωση και η αναφορά που έκανα πως μετάνιωσα που δεν ψήφισα εξαρχής Χρυσή Αυγή.Απέδειξαν οτι είναι οι μόνοι που έχουν συνέπεια λόγων εντός και εκτός Βουλής.Χριστός Ανέστη

      Διαγραφή
  6. Βγήκε βρώμα πως πέρασε από το σημείο και ένα γνωστό τουρκοτζιπάκι και κάτι παίχτηκε, ισχύει αυτό, βγάλατε φωτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμόγια, ποιος γνωστός δημοσιοκάφρος που τα άρπαζε χοντρά από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γράφει στα Ροδοπάκια;;; Αμα τολμάτε βάλτε αυτό το σχόλιο αν και δε νομίζω γιατί είστε κοτούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός γιά;;;Πές μας να ξέρουμε και εμείς...Μεταξύ μας θα μείνει...

      Διαγραφή
  8. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος Ανώνυμε προβοκάτορα και θα το ψάξουμε. Γιατί έτσι όπως το έγραψες, η περιγραφή σου ταιριάζει στο 99,9% των τοπικών δημοσιοκάφρων. Αν και όπως είναι γνωστό, στα Ροδοπάκια κομμουνιστές και δημοσιοκάφροι δεν χωράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω προσωπικα με αυτο που ειδα στην σελιδα της Χ.Α αλλα και ζωντανα στον Ιασμο με εκανε να προβληματιστω παρα πολυ. Δεν γινεται στις δημοσκοπησεις να εχουμε 27-29% και να μην κανουμε μια αναλογη κινηση οπως οι φασιστες. Ξυπνατε συντροφοι εκει στην Κουμουνδουρου. Οι φασιστες εχουν αρχισει και μας παιρνουν τον δρομο, την αποκλειστικοτητα του ακτιβισμου και την νεα γενια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ5 Μαΐου 2013 στις 8:32 μ.μ.

      Ανώνυμε 10.48 το μεγαλύτερο ποσοστό της νεολαίας "ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" απ' ότι λένε ΚΑΙ οι δημοσκόποι ΣΑΣ.Διότι ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ να βλέπουν αυτά που καταφέρατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ οι αριστεροί τόσα χρόνια ως συντεταγμένοι στο ΣΥΣΤΗΜΑ.Το οποίο σύστημα το κάνατε μεγάλο και τρανό με όλο τον πολιτικό συρφετό που νέμεται την Ελληνική κοινωνία από την μεταπολίτευση και μετά.Ανώριμοι να διαχειριστείτε την "δημοκρατία σας" γιατί κατά βάθος λειτουργήσατε φασιστικά Σταλινικά,εγκαθιδρύοντας ένα "ερυθρό" προτεκτοράτο εκμεταλευόμενοι την "αγανάκτηση" και τα εμφυλιοπολεμικά κόμπλεξ που σκοπίμως συντηρήσατε.Το "διαίρει και βασίλευε" ως δόγμα,κατάφερε και έκανε ένα κολονήσι όπως η Αγγλία ολόκληρη Αυτοκρατορία(UNITED KINGDOM).Αλλά εκεί το διαχειρίστηκαν Άγγλοι και όχι κατσαπλιάδες....Οπότε συνεχίσατε ως ερυθροί Χμέρ της Ελλάδος μετά την ήττα στον συμμοριτοπόλεμο να διαιρείτε συνειδητά τον Ελληνικό Λαό με μόνο σκεπτικό την εγκαθίδρυση ΚΑΙ ΕΔΩ ενός συστήματος που όπου "πήγε" είδαμε όλοι πόσο πέτυχε...Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ πλέον σε αντίθεση με τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ που όσο και αν τον καταριέστε στο τέλος ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Δούρου Δούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.