Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Περιφερειακή χοντρο-δημοσιογραφική κοπριά με 2 κώλους εναντίον Μιχαλολιάκου: Σημειώσατε ΣΥΡΙΖΑ

Μας ενημέρωσαν πως κάποια ανώνυμη κοπριά της τοπικής ψευτο-δημοσιογραφίας που τόσα χρόνια έκανε καριέρα σε διορισμένες θέσεις τρώγοντας τζάμπα λεφτά και σε ανώνυμα πορνο-blogs, έγραψε ένα άρθρο σε κάποια "επώνυμη" λέει ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ, κάτι σαν κομπόστ ή τοστ (με κασέρι;) ή δεν ξέρουμε τέλος πάντων το όνομα. Αλλωστε τα τελευταία χρόνια η Κομοτηνή γέμισε με μπλογκς, "ενημερωτικές ιστοσελίδες" και "δημοσιογράφους". Ας είναι καλά ο γενναιόδωρος Ευριπίδης γι αυτό...

Εκεί, όπως άλλωστε είναι της μόδας σε όποιον θέλει στην Ελλάδα να γίνει διάσημος τα τελευταία χρόνια, βρίζει με προκλητικό τρόπο τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή, γιατί ο ίδιος ως αποτυχημένος και άεργος που είναι προσπαθεί να το παίξει παράγοντας στον "αριστερό" χώρο της τεμπελιάς και του φραπέ. Καθόλου περίεργο αφού το μόνο στο οποίο έχει πετύχει στην ζωή του τόσα χρόνια να διορίζεται σε κρατικές θέσεις με τηλεφώνημα του πρώην μεγαλοπαράγοντα χουντικού (επισήμως σήμερα κομμουνιστή) μπαμπά και να ξύνει τον διπλό του κώλο.

Η εν λόγω κοπριά επιθυμεί ΔΙΑΚΑΩΣ να μπει στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ όπου και τις ώρες που αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον καθρέφτη ή στο πληκτρολόγιο, φαντασιώνεται τον εαυτό του δήμαρχο, έως και βουλευτή!! Ο Σύριζα προς το παρόν που έχει φάει πολλά τέτοια στα μούτρα, κρατά αποστάσεις. Οχι όμως και την συγκεκριμένη κοπριά σε απόσταση. Ετσι η εν λόγω κοπριά ακολουθεί την παλιά και καλή, δοκιμασμένη κομμουνιστοσυμμορίτικη και προβοκατόρικη συνταγή: βγαίνει μπροστά τώρα επωνύμως για να παριστάνει πως είναι ΣΥΡΙΖΑ και με τις ύβρεις και επιθέσεις στην Χρυσή Αυγή να αρπάξει καμία δίωξη και μετά να βγει στον "λαό" του ως διωκόμενος από τον αντίπαλο πολιτικό χώρο, έτσι ώστε ο αριστερός χώρος να αναγκαστεί να τον υποστηρίξει, για λόγους πολιτικούς. Και από κλεφτρόνι και μικρο-απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου που είναι, να γίνει και πολιτικός παράγοντας, όπως τουλάχιστον ο ίδιος φαντάζεται τον εαυτό του.

Ευχόμαστε κανείς, ούτε ο δεξιός πολιτικός χώρος, ούτε ο αριστερός να είναι τόσο ανόητοι ώστε να πέσουν θύματα ΚΑΙ αυτού του αγράμματου κομματικού τεμπέλαρου της περιοχής μας και να του κάνουν το χατίρι να τον βγάλουν από την αφάνεια του προσωπικού και οικογενειακού του βούρκου και να τον φέρουν στην επιφάνεια. Είναι προς το συμφέρον όλων των πολιτικών χώρων να κάνουν στην άκρη κάθε λογής σαβούρα της κοινωνίας, με πρώτη και καλύτερη την γνωστή σε όλους σαβούρα που υπάρχει στον χώρο της δημοσιογραφίας και της ψευτο-δημοσιογραφίας.

Κάποιους και κάποιες που για τόσα χρόνια, αντί να βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο π.χ. σε κάποιο σκοτεινό κελί, σε κάποιο ίδρυμα με ζουρλομανδύα ή σε κάποιον οίκο ανοχής, έχοντας ως βιτρίνα την "επίσημη" θέση τους δήθεν ως δημοσιογράφοι ή παράγοντες σε κάποιο ΜΜΕ ή πολιτικό γραφείο ακόμη και χρησιμοποιώντας το όνομα του πολιτικού ή εκδότη εργοδότη τους, στην ουσία εργαζόταν ως μεσάζοντες για κάθε λογής βρωμιά και αλητεία που έφτασε την χώρα μας σε αυτό το χάλι. Και τώρα, που το μαύρο και απατεωνίστικο χρήμα περιορίστηκε αισθητά (διότι δυστυχώς δεν έχει εκλείψει) επέστρεψαν και πάλι στην παλιά "επίσημη" θέση τους μέσω της οποίας προπαγανδίζουν εναντίον κάθε αλλαγής που θα έβλαπτε τα ανήθικα και παράνομα συμφέροντά τους.

Εδώ είναι κυρίως το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ: στο να εντοπίσει και να απομονώσει εγκαίρως την περιφερόμενη σε όλα τα κόμματα κοινωνική σαβούρα της Ελλάδας και να μη της δώσει πάτημα για να συνεχίσει το έργο της. Γιατί ως γνωστόν, από όποιο κόμμα και εάν πέρασε η ΣΑΒΟΥΡΑ, από το σοσιαληστρικό ΠΑΣΟΚ, από την λαμογιακή ΝΔ των golden boys ως και τον λαϊκιστικό και οπορτουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, μόνο ζημιά και φύρα έφερε.

Θαυμαστές και φίλοι του Αλέξη ως γνωστόν δεν είμαστε. Αν όμως κάνει κάποιες σωστές επιλογές, προς όφελος της κοινωνίας ολόκληρης, σίγουρα θα είμαστε οι πρώτοι που θα το αναγνωρίσουμε. Και φυσικά αυτό ισχύει και για όλα τα κόμματα, πολύ δε περισσότερο για το λαμογιακό ΠΑΣΟΚ που τόσες συμφορές έφερε στον τόπο και πλέον δικαίως βρίσκεται στον δρόμο προς το χρονοντούλαπο της Ιστορίας...


18 σχόλια:

  1. Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν λίγο έξω απ το Βε Σέ, σε θυμάμαι μ έναν μαύρο προχωρούσες αγκαζέ.

    Και μετά στην Πιάτσα γράφεις αντί να αυνανιστείς, η καρέκλα είναι γκάβλα όταν θα διοριστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια Πουτάνα φέραμε κι αρχίδια λόγου κάναμε, φίλε Μουνί κο, τι κάνεις;;;

      Διαγραφή
    2. Και γράφει ακόμα Πούτα'ναι να κρύβεται ο φρυδοσκουλαρικάκιας...

      Διαγραφή
  2. Χρυσαύγουλα τι σας έπιασε πάλι και τα βάλατε με τις δημοσιογραφικές προσωπικότητες της περιφέρειας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προδοτακο εσενα τι σε επιασε με την Χ.Α.? Γουσταρεις τους οθωμανους? Εμεις τον κωλο σου θελουμε να προστατεψουμε.....ΑΧΑΡΙΣΤΕ!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτός ο κρατικοδίαιτος μπούλης,ελέω πατέρα "τρούπωσε" εκεί που είναι με μόνο εφόδιο την πατρική εύνοια και θαλπωρή.Έφτιαξε(;) και το blog για να χαζολογάει με αγοράκια και κοριτσάκια του ευρύτερου "προοδευτικού" χώρου,αλλά μόλις "μυρίσει μπαρούτι" χάνεται στα γνώριμα του στενά.Οι στενές του σχέσεις με πρώην πασόκο κυβερνητικό που γιόρταζε πριν λίγες ημέρες,υποδηλώνουν και τον μεγάλο του έρωτα που διατυμπάνιζε μέχρι πρότινος για το "κίνημα των μπαξέδων".Τώρα βέβαια που το καράβι όχι απλά βουλιάζει αλλά έπιασε πάτο,ως "γνήσιος ιδεαλιστής" αλληθωρίζει αριστερότερα ξεχνώντας τους ιδεολογικούς έρωτες.ΕΤΣΙ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΕ ο μπούλης! Αγωνιστικά και βολεψιακά.Οι "αριστερότεροι" όμως όσες επικύψεις και να κάνει,ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ τον θεωρούν.Οπότε μπούλη,τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία να παίξεις...Όσο για το δημοσιογραφικό δαιμόνιο; Άστο καλύτερα στην Όλγα και στα υπόλοιπα παιδάκια που έχουν ΚΑΙ σωματικά χαρίσματα,διότι ΚΑΙ από αυτά αδικημένος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζεις Κομοτηναίε, ο μικρός χοντρός πριν ένα χρόνο διατυμπάνιζε πως θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με το ΣΥΡΙΖΑ και 24 ώρες γλύφει τον Τσίπρα από τις ανώνυμες και επώνυμες ιστοσελίδες του, άρα κάτι θα παίζει στο παρασκήνιο. Αυτός μαζί με την αλόγα την Ολγα και το κοντό ξωτικό την Βασούλα - κουραδούλα είναι το φοβερό τρίο της ποικιλόχρωμης υπερκομματικής βίζιτας, μια στη ΝΔ, μια στο ΠΑΣΟΚ, μια στο ΛΑΟΣ, μια στην Ντόρα, μια στους μάγους με τα δώρα και τα βιντεάκια από τα ομαδικά τους πάρτυ με ούζα δίνουν και παίρνουν. Τώρα ποιος θα είναι τόσο βιτσίζος ώστε να παρακολουθεί ιπποπόταμους, άλογα και ξωτικά να κάνουν παρτούζες είναι άλλο θέμα, ίσως στα ντοκυμαντέρ με ζώα στο National Geografik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε εσύ τα έχεις δει τα βίντεα ή έτσι μιλάς;; Πάντως από ότι λένε ο χοντρός με τους 2 κώλους έχει βίτσιο να του ρίχνουν δάχτυλο γιατί την βρίσκει έτσι. Μάλλον θα του έμεινε κανένα κουσούρι από τότε, στο πάρκο με τους αθίγγανους. Πάλι καλά γιατί ο άλλος ο ξάδερφός του, ο συνονώματος ο χασοδίκης έχει χειρότερα βίτσια: κάνει σεξ ντυμένος καλόγρια!!! Οικογένεια Ανταμς και μη χειρότερα!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ11 Μαΐου 2013 στις 10:03 μ.μ.

      Δήμαρχος επειδή ήταν γιός δημάρχου?Ωραία νοοτροπία αλλά για την εποχή του Κάμελοτ που τα οφίτσια πήγαιναν από πατέρα σε γιό.Ο γιός του σερίφη γινόταν σερίφης.Και στη σύγχρονη πολιτική ζωή βέβαια ίσως να μην απέχουμε και πολύ και αυτό δεν τιμάει πρώτα εμάς το "πόπολο".Όσο γι αυτόν της "πιατσα" που ήθελε να γίνει και δήμαρχος ας φορέσει το κοστούμι του μπαμπά,για να ντυθεί δήμαρχος στο σπίτι,μήπως και του φύγει ο καημός.Όποιος τον βάλει υποψήφιο (εννοείται κανένας οικολόγος ή η σπίθα ή ο ολυμπισμός) θα πρέπει να λάβει υπόψη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ "ΧΟΥΓΙΑ" που είχε από μικρός και μεγαλώνοντας απέκτησε ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε πολιτικά "χούγια" γιατί απ'αυτά πέραν από τους πατρικούς λόγους που αναγιγνώσκει μπροστά στον καθρέφτη(και ας είναι και μπαγιάτικοι) δεν του πολυκόφτει....

      Διαγραφή
  5. Ως Ν.Ε. Ροδόπης θεωρούμε υποχρέωσή μας να διαψεύσουμε τις έρπουσες φήμες που διέσπειραν για δική τους προβολή γνωστοί και μη εξαιρετέοι παραπληροφορητές, παρασύροντας και έγκριτα μέσα ενημέρωσης περί παρουσίας του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκου Μιχαλολιάκου στις εορταστικές εκδηλώσεις “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013”.

    Σε επικείμενη επίσκεψη του Γ.Γ. αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε εγκαίρως όπως οφείλουμε, αφήνοντας στο περιθώριο τους γνωστούς παραπληροφορητές των blogs και των ιστοσελίδων του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συντροφε Νικο, μαχιμε αντιφασιστα ειμαστε μαζι σου! Κανε εσυ πρωτος το καλεσμα για αντιφασιστικη, οπως τον Δεκεμβρη, και εμεις θα ειμαστε στον δρομο για να ξαναβγαλουν φτερα τα ποδαρακια μας στην Βενιζελου.... Φτανει εσυ, μαζι με τον εταιρο μαχιμο αντιφασιστα της πολης, τον Παντελη, να εισαι ασφαλης στην θαλπορη του σπιτιου σου οπως και τοτε....
    υ.γ. Και ουτε δινουμε βαση σε αυτα που λενε τα χρυσαυγουλα, οτι σε διορισε ο μπαμπας σου στην Περιφερεια με αδιαφανεις διαδικασιες γιατι εισαι αχρηστος να κανεις οτιδηποτε αλλο στην ζωη σου.... Ειμαστε σιγουροι οτι ο παχυλος μισθος σου απ το δημοσιο ειναι για την προετοιμασια της προλεταριακης επαναστασης!
    ΠΙΣΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΞΑΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενας στο χώμα, χιλιάδες στην κονόμα!! Οτι πει ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ εμείς θα κάνουμε, πέφτουμε και στη θάλασσα για χατίρι του!! Με μπρατσάκια όμως, ε;;; Γιατί και άμα πεινάσουμε, δεν περιμένουμε να μας διορίσει κανείς σε καλές θέσεις όπως αυτές που μπαίνει κάθε τρεις και λίγο ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ αλλά όλο και θα μας πάρει να μας φιλοξενήσει ο μπαμπάκας του στο εξοχικό 35 στρεμμάτων σε γνωστό προάστιο της Κομοτηνής. Δεν θα μείνουμε και άστεγοι!!! Ετσι είναι οι σύντροφοι, δείχνουν αλληλεγγύη μεταξύ τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε λαμόγια χρυσαύγουλα, δρυός πεσούσης!! Τώρα θυμηθήκατε το πασοκ και τα κατοικίδιά του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην συγκεκριμένη περίπτωση Ανώνυμε ...δρυός ΠΕΟΥΣΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΑΝΔΡΟΣ" Κ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΔΡΥΟΣ" ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ "ΣΥΚΙΑΣ"

      Διαγραφή
    3. Εμείς είμαστε λαϊκοί άνθρωποι, από το πανεπιστήμιο της ζωής. Οχι σα τον μπλόκερ που έκανε και μεταπτυχιακό ...στις καφετέριες της Θεσσαλονίκης ή τον πίθηκο πατέρα του που παρήγγειλε πτυχίο από την Βουλγαρία με ντελίβερι. Δεν μπορούμε να φτάσουμε εμείς τέτοιους ανθρώπους των ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!!!

      Διαγραφή
  9. Μήτσο ούτε στο αρχ... τους δεν μπορείς να φτάσεις γιατί τα έχουν πεντακόσα κιλά. Πίθηκος; είδες τα μούτρα σου στον καθρέπτη μογγόλε, αρχιρουφιάνε της πεντάρας.Κοπρόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία μου συγκρατήστε τις φυσιολογικές σας ορμές για εκτόνωση στο εξοχικό κτήμα δεκάδων στρεμμάτων που κονόμησε ο σύζυγός σας, όταν εσείς κάνατε life style στο πανεπιστήμιο. 1 μισθός εσείς, 2 εκείνος, 1 ο γιόκας και 1 η νύφη, αρκετά είναι για το κομμωτήριό σας απόψε. Ω ρεβουάρ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.