Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ξυλαγανή: Οι κουκουέδες πήγανε να κάνουν "τσαμπουκά" στους χρυσαυγίτες αλλά ...δεν τους βγήκε!!!

Γνωστοί προβοκάτορες αλλά και συμφεροντολόγοι οι κουκουέδες, πολιτικά απολιθώματα και νοσταλγοί του στρατοκράτη και ανθέλληνα σφαγέα Στάλιν, κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία δεν τη χάνουν ώστε να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ετσι και πριν λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια της τελετής μνήμης του Δήμου Μαρωνείας και Σαπών για τους 29 σφαγιασθέντες από τους βουλγαροφασίστες στην κατοχή. ..


Εκεί η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εκπροσωπήθηκε από μικρή ομάδα μελών και φίλων του κόμματος, όπως έχει δικαίωμα να κάνει κάθε πολιτική παράταξη. Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Το γεγονός όμως φαίνεται πως δεν άρεσε σε ορισμένους αμετανόητους κουκουέδες που μόλις είδαν τα λίγα μέλη της Χρυσής Αυγής να συγκεντρώνονται ξεκίνησαν να κατευθύνονται προς το μέρος τους με μάλλον αρνητική διάθεση.

Δεν χρειάστηκε όμως τίποτε περισσότερο από λίγες ματιές των χρυσαυγιτών προς τους κουκουέδες και το θέμα σταμάτησε εκεί. Λίγες ματιές με σαφές υπονοούμενο "άμα θες χοντρέ πλησίασε κι άλλο" για να ακριβολογούμε. Ετσι ο ευτραφής κουκουές και η παρέα του γύρισαν μια χαρά στην θέση τους χωρίς να προβοκάρουν την εκδήλωση. Ο καημός βέβαια των κουκουέδων είναι ένας: να έχουν το μονοπώλιο της Αντίστασης ενώ όλοι γνωρίζουν πως σε κάθε δύσκολη στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού το σταλινικό ΚΚΕ ήταν όχι μόνο αδιάφορο αλλά πολλές φορές και αντίθετο ως προς τις μάχες που διεξήγαγε ο ελληνικός λαός στα μέτωπα!!!

Οσο για τον διοργανωτή του παρολίγον "τσαμπουκά" ευτυχώς που το ξανασκέφτηκε καλύτερα και έβαλε τα υπέρ και τα κατά στην ...ζυγαριά. Γιατί υπάρχει και η παροιμία που λέει "όσο πιο χοντρό κουμούνι..." και η ζυγαριά θα μπορούσε να σπάσει!!!!

23 σχόλια:

  1. Αρχίσατε πάλι τις λασπολογίες και τις ακροδεξιές ρητορίες;; Κανείς δεν πήγε να κάνει τσαμπουκά σε κανέναν, πολύ φαντασία έχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς εκεί ήμασταν Ανώνυμε και το είδαμε. Εκτός κι αν ο χοντρο-κουκουές κατευθύνθηκε προς τους χρυσαυγίτες με σκοπό να τους προσκαλέσει σε γνωστό ξυλαγανιώτικο κοτοπουλάδικο για μάσα.

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΡΟΥΚΟΥΤΑΓΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ

      Διαγραφή
    3. Κομμουνιστές να μην είμαστε μόνο και ας έχουμε και AIDS.

      Διαγραφή
    4. Για κάντε μια εξέταση και για AIDS εκτός από ψυχιατρική

      Διαγραφή
  2. Εσύ ποιός είσαι ρε "ροδοπάκι" που δεν είσαι Ανώνυμος. Πες μας τ' όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέκος Φον Κάραγιαν. Ικανοποιήθηκες τώρα χοντρέ μας φίλε;

      Διαγραφή
  3. Τελικά "ροδοπάκι" είσαι εντελώς ανώνυμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε κανένα ζόρι με την υποτιθέμενη ανωνυμία μας κύριε Ανώνυμε αναγνώστη, άλλωστε σε λίγο καιρό η ιστοσελίδα θα οργανωθεί πολύ καλύτερα και θα έχει και ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και τηλέφωνο. Θα σε καλέσουμε και για καφεδάκι.

      Διαγραφή
  4. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΣΑΣ ΛΕΙΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ψυχίατρο και οδοντίατρο άμα θέλεις, μαζί σου όμως. Θέλεις φίλε κουκουέ;;;

      Διαγραφή
  5. ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΜΟΥΝΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ ΓΑΜΑΤΕ ΛΕΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλον μπερδευτηκαν οι κουκουεδες,δεν ξεραν που ν αποτησουν φορο τιμης,στους Βουλγαρους συντροφους τους η στους Ελληνες που τους πολεμησαν.Κατα τ αλλα "φασιστες" ειμαστε εμεις που πολεμησαμε τους ναζι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν έχει βάλει καμία ταμπέλα κι αυτός ο δήμαρχος ή κανένα προσπέκτ με οδηγίες χρήσεως, δεν φταίνε οι έρμοι κουκουέδες!!!

      Διαγραφή
  7. Μάλλον η φωτογραφία του Αρχηγού των ΚΚΕδων του Πέτρου είναι, αλλά στην εκδήλωση σίγουρα ΔΕΝ φορούσε μάσκα! Πάντως απ'ότι μου είπε φίλος Ξυλαγανιώτης οι ξουρισμένοι χρυσαύγουλοι δεν πτοήθηκαν καθόλου από την παρουσία 8 αγουροξυπνημένων σχολιαρόπαιδων.Οι χρυσαύγουλοι ήταν από νωρίς στο πόδι,έκαναν πρωινή γυμναστική,έφαγαν πρωινό και μετά πήγαν στο μνημείο.Τους ΚΚΕδες ο Πέτρος μάλλον από γνωστό ξενυχτάδικο πρέπει να τους συγκέντρωσε γιατί μου είπαν ότι εκτός του ότι φάνηκαν στα τελειώματα,παραπατούσαν από το ξενύχτι! Αν έκαναν κανένα ντου οι ξουρισμένοι(και πρισμένοι) κατά το Κόσμιο θα τους μάζευαν τους πιτσιρικάδες του ΚΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λένιν: Επί 100 κομμουνιστών οι 40 είναι αγύρτες οι 59 αφελείς και ΕΝΑΣ πραγματικός μπολσεβίκος. Αυτός είναι —δια στόματος Λένιν— ο στελεχιακός πυρήνας του ΚΚΕ. Μαζί με αυτούς και κάποιοι ανίδεοι από την κοινωνική προβληματικότητα που θέλουν να εκφράσουν την αντίδρασή τους παρέα με τους επαγγελματίες διαδηλωτές. Μόνο που αντί για το “γάιδαρο” διαμαρτύρονται στο σαμάρι…

    http://www.zougla.gr/blog/article/457627

    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012, 23:17

    Aυτή είναι η υπηρεσία του ΚΚΕ στον δικομματισμό. Τον κάνει τηλεθεατή των εξελίξεων. Καταλαμβάνει αυθαίρετα τους "δρόμους" και δεν αφήνει την κοινωνική αντίδραση να εκδηλωθεί. Όποιος Έλληνας, για όποιο αίτημά του κι αν βγει στον δρόμο να διαμαρτυρηθεί, θα βρει εχθρό στον δρόμο του το ΚΚΕ.

    Είτε θα “φράξει” το δρόμο του για να μην προχωρήσει είτε θα καπελώσει τον αγώνα του.

    Και όποιος από τους διαδηλώνοντες πολίτες τολμήσει να διαμαρτυρηθεί θα πέσει θύμα βίας. Θύμα βίας στην πορεία του από τους “μπροστάρηδες” στον αγώνα ΚΚΕδες επαγγελματίες διαδηλωτές ή θύμα βίας εκτός της πορείας από τους αστυνομικούς του δικομματισμού, οι οποίοι συνεργάζονται άριστα με τους ΚΚΕδες.

    Οι ΚΚΕδες πλέον είναι αυτοί οι οποίοι με τον άλφα ή βήτα τρόπο ζούνε από αυτό που υποτίθεται πιστεύουν. Αυτοί οι οποίοι έχουν μετατρέψει την ιδεολογία τους σε βιοποριστικό μέσον.

    Άνθρωποι, που έχουν σπουδάσει "φτηνά", εξαιτίας της ιδεολογίας τους. Άνθρωποι, που έχουν "βολευτεί" εύκολα στο δημόσιο, εξαιτίας της ιδεολογίας τους. Γενικά, άνθρωποι, για τους οποίους ο Περισσός είναι το σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα δώρα. Το σπίτι που θα τους εξασφαλίσει ένα τζάμπα δωμάτιο σε μια φοιτητική εστία. Το σπίτι που θα τους εξασφαλίσει μια υποτροφία σε ξένο κράτος. Το σπίτι που θα τους εξασφαλίσει δουλειά. Το σπίτι που θα τους εξασφαλίσει "καριέρα" πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εκεί και πέρα υπάρχει το χάος. Μέσα σ' αυτό το αιώνιο κι ασήμαντο εκλογικό ποσοστό οι περισσότεροι δεν είναι κομμουνιστές, αλλά άνθρωποι βολεμένοι, ρουσφετολόγοι που το κόμμα τους έκανε υποχείρια του για να διατηρεί ένα εκλογικό ποσοστό που θα του εξασφαλίζει “δοσοληψίες”, και "συναλλαγές” με τα “αφεντικά” του στην εξουσία.

      Αυτό είναι και το ζητούμενο από την όλη πολιτική λειτουργία του κόμματος, εφόσον δεν θέλει ή δεν μπορεί να διεκδικήσει οτιδήποτε παραπάνω, ώστε να φτάσει στην εξουσία. Το ΚΚΕ με την όλη δραστηριότητά του μπορεί και λειτουργεί ως μια λεκάνη απορροής κοινωνικής προβληματικότητας. Δεν μπορεί να συγκεντρώσει πολιτική δυσαρέσκεια, αλλά μπορεί να εισπράξει κοινωνική προβληματικότητα.

      Άνθρωποι, οι οποίοι για παράδειγμα αδικήθηκαν κατάφορα —για τον οποιονδήποτε λόγο και όχι απαραίτητα για λόγους ιδεολογίας— από το αστικό κράτος, υποστήριζαν ή υποστηρίζουν το ΚΚΕ μόνον και μόνον για λόγους παρηγοριάς. Μόνον και μόνον επειδή εκεί μπορούσαν να βρουν ομοιοπαθείς, δεινοπαθούντες κατά τη γνώμη τους. Άνθρωποι, οι οποίοι σιχαίνονται το αστικό κράτος και τους γόνους τού δικομματισμού, ψηφίζουν ΚΚΕ μόνον και μόνον για να "ανησυχήσουν" τα “αφεντικά”. Μόνον και μόνον γιατί θέλουν να παίζουν με τους "συναγερμούς" του. Αυτό είναι που λέμε κοινωνική προβληματικότητα.

      Όλοι όσοι θέλουν να "πουν" κάτι στο άδικο και άθλιο αστικό κράτος, ψηφίζουν ΚΚΕ. Όλοι όσοι θέλουν να χτυπήσουν το γαϊδούρι και δεν μπορούν να το κάνουν, χτυπάνε το σαμάρι. Αυτοί όμως δεν είναι ΚΚΕδες. Ψηφίζουν ΚΚΕ για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, γνωρίζοντας ότι αυτή η ψήφος δεν απειλεί τη “δημοκρατία” της αστικής τάξης. Γνωρίζοντας ότι αυτή η ψήφος δεν θ' αποτελέσει "διαβατήριο" εξουσίας για τις “Αλέκες” του Σταλινισμού.

      Απλά πράγματα.

      Μόνο που τελευταία άλλαξαν λίγο τα δεδομένα…

      Τα “υποχείρια” άρχισαν να επαναστατούν ως φαίνεται ή δεν ελπίζουν πια, δεν περιμένουν άλλα ρουσφέτια. Βλέπουν ίσως ότι αργά ή γρήγορα οι “επαγγελματίες διαδηλωτές” θα επιτεθούν και σε αυτούς εφαρμόζοντας ίδιες ταχτικές του παρελθόντος εναντίον διαφωνούντων συντρόφων τους.

      Έτσι μετά από έναν αιώνα κοινωνικών αγώνων, υποτίθεται, του ΚΚΕ που υπό της παρούσας οικονομικής εξαθλίωσης του λαού έπρεπε να καταξιωθεί στην κοινωνία, στην ανησυχία της ελληνικής κοινωνίας ένας Καρατζαφέρης που ξεκίνησε χθες και μόνος του συγκεντρώνει ένα ανάλογο με το ΚΚΕ ποσοστό.

      Ελπίζω κάποια στιγμή να προβληματίσουν όλα αυτά την ηγεσία του Περισσού… Για το καλό τους και το καλό μας…

      Διαγραφή
    2. Πασοκάρα λέτε όσο πρήχτες είναι οι κουκουέδες με τα μυαλά - μπετόν αρμέ άλλο τόσο είσαι κι εσύ με τα σχόλια που κάνεις, μισό χιλιόμετρο το καθένα, άλλωστε ιδεολογικά ξαδέρφια είστε όλοι, απ΄ τα βουνά και τα λαγκάδια.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ,βεβαίως και είναι με τον εργάτη το ΚΚΕ αλλά τα τελευταία πολλά χρόνια είναι με τον Αλβανό εργάτη,τον Πακιστανό εργάτη,τον Μπαγκλαντεσιανό εργάτη και γενικά με οποιονδήποτε "της γης αδικημένο" εργάτη ξεχνώντας το ζόρι που τραβάει ο Έλληνας εργάτης.ΓΙΑΤΙ? Γιατί ως διεθνιστές οι ΚΚΕδες πιστεύουν και "αγωνίζονται"(?) για τους "πολίτες του κόσμου"(sic).Τώρα και με τον παντελώς άγνωστο νέο ηγέτη-καθοδηγητή το κόμμα μάλλον θα οδεύσει προς το απόκομμα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σύντροφοι....

      Διαγραφή
  9. Οτι κι αν πίνετε πετάξτε το.Είναι ληγμένο και σας χαλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ίδια σκατά είστε και οι χρυσαυγίτες και οι κουκουέδες-συριζαίοι. Εσείς λίγο περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.