Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εορτασμοί στο οχυρό Νυμφαίας: Το ΑΖΑΞ του έκανε αόρατους!! (όλους εκτός από την Χρυσή Αυγή!!)

Ο λόγος για όλους τους τοπικούς πολιτικούς μας που φέτος για κάποιο περίεργο λόγο δεν τίμησαν τον εορτασμό για την μάχη τη Νυμφαίας!!!

Ετσι δήμαρχοι, περιφερειάρχης και πολλοί άλλοι ήταν άφαντοι ενώ το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπήθηκε ήταν η Χρυσή  Αυγή όπου περίπου 15 άτομα με ελληνικές σημαίες τίμησαν τους νεκρούς ήρωές μας που αντιστάθηκαν στους ναζί με τίμημα την ζωή τους!!!

Αλλες παρουσίες ήταν του μητροπολίτη και του μουφτή Κομοτηνής, του εκπροσώπου των Ελλήνων Πομάκων και φυσικά της στρατιωτικής ηγεσίας. Οι άλλοι;; Απλά άφαντοι!!!! Θαυμάστε τους!! Ψηφίστε τους!!!

15 σχόλια:

  1. τα κοράκια οι χιτλερικοί έχουν το θράσος να πηγαίνουν στην επέτειο κατά των ναζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι άλλοι που δεν πήγαν τότε τι είναι;;;

      Διαγραφή
    2. ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 400 ΔΙΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΙΚΑ 2.000.000 ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ....Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....Η ΠΙΟ ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Μήπως χιτλερικοί είναι αυτοί που προσκυνάνε την Μέρκελ και τον ανάπηρο?Γιατί αυτούς που αποκαλείς εσύ χιτλερικούς με Ελληνικές σημαίες τους βλέπω.Αντίθετα οι λοιποί ηγέτες μας συνέχεια με γερμανούς έχουν πάρε δώσε,σε αυτούς μας πούλησαν και με γερμανικές σημαίες τους βλέπω συνέχεια.Μην βάλουμε και τα συγγενολόγια τους στο ψάξιμο....Από τον Β'Παγκόσμιο και μετά τα ίδια γερμανοσόγια κυβερνούν στην χώρα μας....Ψάξτε το λίγο...

      Διαγραφή
    4. Μόνο τα χρυσαύγουλα παρόντες? Οι "άλλοι" οι "συστημικοί" μάλλον κρύωναν και δεν πήγαν ή άρχισαν και εδώ να μην πολυεμφανίζονται φοβούμενοι το κράξιμο που ρίχνει ο κόσμος.Σε άλλα μέρη βέβαια που ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει το κράξιμο πέφτει σύννεφο σε όλους τους πολιτικάντηδες.Εδώ ως συνήθως όλοι περιμένουμε τον ΑΛΛΟΝ να κάνει την αρχή και αν ΔΕΝ φαινόμαστε τότε ΜΠΟΡΕΙ(?) να πούμε καμμιά "κακιά κουβέντα"! Ροδόπη το μεγαλείο σου! Ή παιδί στο δημόσιο έχουμε όλοι και φοβόμαστε μην το κυνηγήσει ο "αφέντης" του τόπου ή "επαγγελματιές" είμαστε και φοβόμαστε μην χάσουμε πελάτες.Γενικά ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ οπότε δεν πρέπει να ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ κιόλας όσο ΔΕΝ φωνάζουμε για όλα που μας ενοχλούν.

      Διαγραφή
    5. Οχυρό Νυμφαίας :
      http://ktimaimia.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

      Διαγραφή
  2. Ο ρατσισμός και ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμη και στα σχόλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχυρό της Νυμφαίας :
    http://ktimaimia.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. siga na min skisete to kalson pou timisate eseis to oxiro fssistakia...xristaki pires fora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούφα το αυγουλάκι σου μικρέ χοντρέ και ξεκοκκάλισε κανένα περιφερειακό κονδύλι όσο προλαβαίνεις.....

      Διαγραφή
  5. Με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, εχοντας σιγουρους ψηφους στον νομο λογω του Προξενειου, και ΝΔ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην αδιαφορια και στον κοσμο τους, και αν συνεχισουν με κατι τετοιες κινησεις οι ντοπιοι Χρυσαυγιτες που εκθετουν ολους τους αλλους, τους βλεπω να κτυπανε κανα 10% στην Ροδοπη, παροτι ειναι ο πιο κοντρα νομος για αυτους, για προφανεις λογους πιστευω, και να ειμαστε μετα ολοι με τα υπογλωσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ12 Απριλίου 2013 στις 11:17 π.μ.

    Και κάποια πράγματα που αν επιθυμείτε Ροδοπάκια να τα δημοσιεύσετε,διότι ο ημερήσιος τύπος της Κομοτηνής ΔΕΝ δημοσιεύει ότι λαμβάνει αλλά από όπου λαμβάνει.Πρός απάντηση των "συντρόφων" της τοπικής ΡΗΜΑΔ η οποία αν και απούσα από την Τελετή Τιμής και Μνήμης των Οχυρών στην Νυμφαία(γιατί άραγε?),ενοχλήθηκε αφάνταστα από την παρουσία αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής.
    http://www.xa-amthraki.net/2013/04/blog-post_6739.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Komotini einai mikri poli. Oloi metaksi mas eimaste gnostoi. Ta tsirakia tis X.AYGIS apo kounia tous kseroume. Gia auto, as peksoun to rolo pou tous ravoun. Dioti allios merokamato den exei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά ρε Terma που δίνεις μεροκάματο στα χρυσαύγουλα.Αναρωτιόμασταν κι εμείς όλοι ΠΟΥ "ράβονται"(όπως λες) και ΠΟΙΟΣ τους "ταίζει".Τα "tsirakia" όμως ΔΕΝ ξέρουμε,οπότε κάνε την κόπο να μας ενημερώσεις κι εμάς που είμαστε "εκτός" της mikri poli....ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ πρόσεχε μήπως ο Terma είναι μαθητής κανενός ντόπιου δασκάλου πολεμικών τεχνών και σε ανακαλύψει γιατί ...ΤΑ ΚΙΤΥ ΑΙΜΑ!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.