Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οι τοπικοί μας άρχοντες έγιναν ...φωτομοντέλα για την κολεξιόν του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Το ότι στην ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες αν δηλώσεις "αριστερός" σου ανοίγονται όλες οι πόρτες και έχεις και το ακαταλόγιστο είναι γνωστό. Το ότι όμως θα βλέπαμε τόσους τοπικούς παράγοντες μαζεμένους να παριστάνουν τα ...φωτομοντέλα για την επαναστατική κολεξιόν της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν το περιμέναμε!!!



Θαυμάστε λοιπόν στην φωτογραφία από συνεδρίαση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τον δήμαρχο Κομοτηνής, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης να "ποζάρουν" αδιαμαρτύρητα κάτω από τα κακογραμμένα συνθήματα της συριζο-νεολαίας!!

Οσο για το ότι μπαίνουν όποτε θέλουν και σηκώνουν και πανό σε μία αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, αυτό νομίζουμε δεν είναι και σκάνδαλο!! Αλλωστε για το περιβάλλον του Αρη Γιαννακίδη μιλάμε. Απλά αναρωτιόμαστε αν ο Αρης Γιαννακίδης είναι "δημοκρατικός" μόνο όταν πρόκειται για τα δικά του παιδιά (πασοκο-συριζαίους και λοιπούς κρατικοδίαιτους που συνήθως διορίζονται τριγύρω του) ή η "δημοκρατικότητά" του ισχύει για όλους. Θα μπορούσαν δηλαδή κάποιοι άλλοι να μπούνε στην αίθουσα και να σηκώσουν πανό;; Είναι τέτοιο ξέφραγο αμπέλι η Περιφέρεια και όποιος θέλει μπαίνει και κάνει ότι θέλει;;

Την φωτογραφία βρήκαμε στο προφίλ του Γιώργου Κυμπαρίδη στο Facebook την οποία ο ίδιος δημοσίευσε:

http://www.facebook.com/kymparidis


3 σχόλια:

  1. Δημοσιότητα και όπου να 'ναι,ειδικά για κάποιους-ες στερημένους-ες όπου γάμος και χαρά....Και έτσι θυμόμαστε και κάποια παλιότερη Λουλουδοονοματισμένη που ήταν σαν τον Ζορό Ψωμιάδη(Θεσ/νίκης) της Ροδόπης ένα πράμα! Την ίδια μέρα την έβλεπες σε τόσα δρώμενα που άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για κλώνους της! Τι γάμους,τι βαφτήσια,τι κηδείες,τι εγκαίνια,τι.......και μόνιμα με το ίδιο χαμόγελο από τότε που δίδασκε ακόμη.Τώρα τελευταία όμως ψιλοκόπηκε το χαμόγελο και λόγω πολιτικών εξελίξεων αλλά και λόγω οικογενειακών.Γιατί όπως λέει και το γνωμικό:Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει.Έτσι συνέβει και σ'αυτό το δέντρο άραγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους την έφερε ο Γιαννακίδης και τους "έστησε" στο κάδρο για να προετοιμάσει την επόμενη πολιτική του κίνηση: την προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ και ίσως την μετακίνησή του σε βουλευτικό - υπουργικό θώκο, με κυβέρνηση "αριστερή"! Ετσι τουλάχιστον του έχουν πει οι σούπερ συνεργάτες του, έτσι κάνει κι αυτός!!! Τώρα αν στο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουν κανείς δε ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κουρντισμένες μαριονέττες, κουκλίτσες κάποιες με τα όλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.