Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τα Carrefour - Μαρινόπουλος της Κομοτηνής δημιουργούν έκθεση με τοπικά προϊόντα!

Ενα ολόκληρο τμήμα αποκλειστικά με τοπικά προϊόντα της Θράκης δημιούργησαν τα Carrefour - Μαρινόπουλος στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κοσμίου στην Κομοτηνή! Ολα τα προϊόντα διατίθεται στους πελάτες μάλιστα με έκπτωση 25%.



Τα Ροδοπάκια στηρίζουν πάντα την τοπική αγορά και κάθε ανάλογη προσπάθεια προβολής των τοπικών προϊόντων μας ειδικά όταν γίνονται από μεγάλες επιχειρήσεις όπως αυτή στα σούπερ μάρκετ του Μαρινόπουλου. Ευχόμαστε δε να ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις αυτό το παράδειγμα ώστε σε κάθε μικρό και μεγάλο κατάστημα να βρίσκονται τα τοπικά μας προϊόντα. Το σημαντικό βέβαια είναι όχι μόνο η τοποθέτηση ως πρώτο βήμα αλλά εμείς ως καταναλωτικό κοινό να προτιμούμε τα προϊοντα μας ώστε τα χρήματα που δίνουμε να μένουν στον τόπο μας.

Μεταξύ άλλων μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται είναι η μπύρα Βεργίνα, τα αναψυκτικά Sparky, το Ούζο 7 και η φέτα Δουκίδη. Επίσης μάθαμε ότι από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο πάρκιν του καταστήματος θα στηθεί μία ολόκληρη έκθεση τοπικών προϊόντων στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τοπικά προϊόντα.

Μόνο μία λέξη: ΕΥΓΕ!




1 σχόλιο:

  1. Εμείς προτιμάμε τα τοπικά προϊόντα και στηρίζουμε τα σούπερ μάρκετ που τα έχουν στα ράφια τους. Οι τοπικοί παραγωγοί όμως να προσέξουν δύο πράγματα:

    α) Να κρατάνε την ποιότητα ψηλά για να μην μας απογοητεύουν.

    β) Να πληρώνουν το προσωπικό τους και να μην ακούμε κάθε τρεις και λίγο ιστορίες για απλήρωτους υπαλλήλους και ακόλλητα ένσημα.

    Να είναι εντάξει για να είμαστε κι εμείς εντάξει, ως καταναλωτές.

    Μπράβο στον Μαρινόπουλο πάντως για την πρωτοβουλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.