Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μιχαλολιάκος πατάει την τουρκοσημαία της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης"!!

Παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα την στιγμή που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος πατάει συμβολικά την ψευτοσημαία των Τούρκων πρακτόρων που ονομάζουν ...σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης. Πριν λίγο καιρό προέκυψε θέμα ακόμη και στην Βουλή όπου παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έδειχναν τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν να φωτογραφίζεται με τέτοια σημαία. Να σημειώσουμε πως τέτοιες σημαίες και σύμβολα χρησιμοποιούν οι Τούρκοι φασίστες σε όλο τον πλανήτη για να δείξουν πως η ελληνική Θράκη τους ανήκει.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που μας έστειλε φίλος του ιστολογίου:





1 σχόλιο:

  1. Και στη συνέχεια το καίνε κιόλας αυτό το κ@λ@πανο και μάλιστα χρυσαυγίτες από Κομοτηνή το πήραν από κάποιο "τουρκοχώρι" της Ροδόπης.Καλά το έκαναν......όποιος νοιώθει τούρκος να φύγει...Εμείς πάντως δεν φεύγουμε και σημαία μας θα είναι η Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.