Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εισβολή τοκογλύφων στη Κομοτηνή (συνέχεια)...


Τα Ροδοπάκια σε προηγούμενο σημείωμά τους είχαν επισημάνει το ρόλο και τη λειτουργία των σύγχρονων ενεχυροδανειστηρίων  στην Ελλάδα αλλά και στην πόλη μας.

Μετά, λοιπόν, από το "ενεχυροδανειστήριο" πολυεθνικής εταιρείας αγγλικών συμφερόντων που συνεχίζει με επιθετική διαφήμιση να κάνει γνωστή την παρουσία του στην πόλη μας (διαθέτει ήδη 25 υποκαταστήματα στην Ελλάδα), νέο "ελληνικών" συμφερόντων ενεχυροδανειστήριο με προτίμηση στο χρυσό ετοιμάζεται να ανοίξει στο κέντρο της πόλης.


Πρόκειται για επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ΑΜΘ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και παραρτήματα σε Ξάνθη, Χρυσούπολη...Το αυτοκίνητο πάντως που χθες ξεφόρτωσε τα έπιπλα είχε πινακίδες Βέροιας.

Ήδη στη Κομοτηνή λειτουργούν 4 ενεχυροδανειστήρια με παρόμοια δραστηριότητα και στόχο τους έχουν τον ιδιωτικό πλούτο του μέσου πολίτη που προσπαθεί να επιβιώσει και στην ανάγκη του εκποιεί πολύτιμα κειμήλια και χρυσαφικά.

Οι συμπολίτες μας ας είναι προσεκτικοί και τα Ροδοπάκια θα είναι δίπλα τους!!!

Συνεχίστε να μας διαβάζετε γιατί εμείς λέμε σήμερα αυτά που οι άλλοι σκέφτονται να σας πουν μεθαύριο!

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πάντως ο χρυσός των Ελλήνων καταλήγει πρώτα στην Γερμανία αλλά και σε μεγάλο βαθμό στην Τουρκιά. Ετσι απλά και όμορφα, χωρίς πόλεμο! Επιτέλους πολιτισμός, γίναμε Ευρώπη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρπάζουν το χρυσό από την Ελλάδα και τον πάνε στο εξωτερικό

    Διεθνή κυκλώματα έχουν απλώσει τα δίχτυα τους πάνω από την Ελλάδα και κερδίζουν ιλιγγιώδη ποσά, αρπάζοντας και τα τελευταία γραμμάρια χρυσού από τα χρεωκοπημένα ελληνικά νοικοκυριά.

    Μερ τη συνδρομή των περίπου 10.000 νόμιμων και παράνομων ανταλλακτηρίων, τα κυκλώματα βγάζουν καθημερινά εκτός συνόρων 100-150 κιλά χρυσού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Real», ο χρυσός καταλήγει μέσω του κυκλώματος σε Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία Λίβανο Κύπρο και Τουρκία.

    Απίστευτα και καθημερινά είναι τα περιστατικά που διαδραματίζονται γύρω από τη «φάμπρικα» που άνοιξαν τα κυκλώματα των επιτήδειων σε βάρος των Ελλήνων που, χτυπημένοι από την κρίση, έβγαζαν στο σφυρί τα οικογενειακά τους κειμήλια. Πριν από λίγες ημέρες, σε αδήλωτη αποθήκη σε υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας το ΣΔΟΕ εντόπισε 35 κιλά κοσμήματα έτοιμα για λιώσιμο και 29 κουτιά με χρυσά και αργυρά κοσμήματα.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι δρόμοι του χρυσού συνήθως περνάνε μέσα από τη θάλασσα, όπως προκύπτει από τις υποθέσεις που έχουν εξιχνιαστεί, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν αποτελεσματικά τα 16.040 χιλιόμετρα της ελληνικής ακτογραμμής.

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/280650/arpazoyn-to-hryso-apo-tin-ellada-kai-ton-pane-sto-exoteriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι και τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ μας αφήνουν και ήρθαν τώρα αυτοί οι τοκογλύφοι να μαζέψουν ότι έμεινε από τα "ασημικά" και τα "μαχαιροπήρουνα".Ντροπή και αίσχος πρώτα στην πολιτεία και μετά στις τοπικές κοινωνίες που τους ανέχονται.Οι αρχισυνδικαλισταράδες μας τι θέση θα πάρουν για το "φαινόμενο"?Ελεύθερη Αγορά? Σε λίγο θα αρχίσουν και τα επίσημα σκλαβοπάζαρα στο όνομα της Ελεύθερης Αγοράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.