Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χρυσαυγίτες κυνήγησαν με διαστημόπλοιο και έδειραν τον Στρατούλη ...στον πλανήτη Αρη

"Βοήθεια σύντροφοι Αρειανοί, με δέρνει η Χρυση Αυγή!" ανέφεραν οι κραυγές του ανυπεράσπιστου συντρόφου Στρατούλη πριν μερικές ημέρες. Το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό βίας των αδίστακτων νταήδων της Χρυσής Αυγής εναντίον του συντρόφου Στρατούλη έλαβε χώρα αυτή τη φορά όχι σε κάποιο ποδοσφαιρικό παιχνίδι αλλά ...στο διάστημα!

Αυτόπτες μάρτυρες - αστροναύτες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ανέφεραν πως είδαν το διαστημόπλοιο του συντρόφου να φεύγει με ταχύτητα από την Γη και κρυφά σε απόσταση να τον ακολουθεί δεύτερο σκάφος με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την ΝΑΣΑ τα δύο σκάφη προσεδαφίστηκαν στον πλανήτη Αρη και εκεί έγινε το σκηνικό αφού όπως οι μεγαλύτερες έγκυρες ελληνικές εφημερίδες των Αθηνών με αποκλειστικό τους φωτορεπορτάζ αναφέρουν, οι Χρυσαυγίτες εντόπισαν σε κάποια κοιλάδα τον ανυπεράσπιστο σύντροφο Στρατούλη να στρατολογεί τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψη των επομένων εκλογών. Εκεί, τον ξαναχτύπησαν όπως και στον ποδοσφαιρικό αγώνα και του πήραν το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο, 2 πακέτα τσιχλόφουσκες Big Babol και τον κρυπτωνίτη που είχε στην μέσα τσέπη του μπουφάν του.

Ο σύντροφος Στρατούλης πρόλαβε και τηλεφώνησε από εξωγήινο τηλεφωνικό θάλαμο τον γνωστό ήρωα Σούπερμαν ο οποίος και κατέφθασε άμεσα προς βοήθειάν του, όμως οι Χρυσαυγίτες κατάφεραν και το έσκασαν με το σκάφος τους πίσω στην Γη αφού είχαν μαζί τους τον κρυπτωνίτη!!!!

Για όσους δεν πιστεύουν την παραπάνω ιστορία, παραθέτουμε το αδιάψευστο φωτορεπορτάζ των έγκυρων αθηναϊκών εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας. Μα μπορεί τόσα έγκριτα ΜΜΕ να λένε ψέματα;;;

1 σχόλιο:

  1. Αν μπορεί κανείς ας "φτιάξει" και μία τέτοια στην πλατεία της Κομοτηνής να κυνηγάνε τον Καραθεοδωρή.Πολύ πλάκα όμως με το δήθεν ΝΤΟΥ στο Νοσοκομείο Τρίπολης.Είδα και μία που τους έχουν να "εφορμούν" στην DISNEYLAND.Πετυχημένο και ξεκαρδιστικό να βλέπεις τους φουσκωτούς να μπουκάρουν εκεί....Και όλα αυτά με ένα απλό φωτομονταζ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.