Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Από τα ΜΜΕ και τα κάθε λογής δημοσιογραφάκια ...στα Ροδοπάκια!

Αποφασίσαμε να πούμε τη δική μας "καλημέρα" στο διαδίκτυο της Θράκης!

Οχι για να "ενημερώσουμε" ή να "κατευθύνουμε" την κοινή γνώμη, όπως επιθυμουν διακαώς να κάνουν οι γνωστοί έμποροι και μεταπράτες της επικαιρότητας που έχουν στα χέρια τους τα γνωστά και κατεστημένα ΜΜΕ. Αλλά πάνω από όλα, ως μια παρέα νέων ανθρώπων που ζούμε και δημιουργούμε στον τόπο μας να ενημερωνόμαστε εμείς οι ίδιοι για όσα γεγονότα θεωρούμε όντως σημαντικά, αλλά δυστυχώς οι αποκαλούμενοι "δημοσιογράφοι" μας κρύβουν ή επιμελώς επιλέγουν να μην ασχολούνται μαζί τους.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε πως η ενημέρωσή μας για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία είναι σημαντική υπόθεση, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το νέο ξεκίνημα ώστε πλέον μόνοι μας να επιλέγουμε τι αξίζει να μάθουμε και να συζητήσουμε και τι όχι. Και όχι κάποιοι άλλοι να το επιλέγουν αυτό για εμάς.

Καλωσήρθαμε λοιπόν και καλώς σας βρήκαμε! Και να μη ξεχνάμε: ο ενημερωμένος πολίτης είναι πάντα ο πιο σωστός δημοκρατικός πολίτης!

2 σχόλια:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.