Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νέα ράτσα εμφανίστηκε στην πόλη!



Νέα ράτσα εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πόλη μας!

Το ντύσιμο είναι κολλητό υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο λευκό κολλαριστό κουμπωμένο μέχρι το λαιμό, αξεσουάρ παπιγιόν ή μαύρη λεπτή γραβάτα και μαλλί "κοκοράκι" - τύφλα νά ΄χει ο Ελβις, απαραίτητο και το περιποιημένο μουστάκι α-λά Ζωρζ Πιλαλί ή Σαλβαντόρ Νταλί!

Το φύλο λένε ότι είναι αρσενικό αλλά δε βάζω και το χέρι στη φωτιά. Η παρέα αφού έκανε μία γύρα στα μαγαζιά της πλατείας, κατέληξε στο Μπρίκι (καινούριο στέκι, απέναντι από την παλιά Πρυτανεία - Τσανάκλειο Μέγαρο, να ευχηθούμε και καλές δουλειές!) και όπως και όπως αναφέρουν οι φήμες πέρασε πολύ καλά.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η καινούρια αυτή φυλή προερχόταν από γειτονική μας πόλη.

(Πολιτιστικό ρεπορτάζ: Πίππης Κόσμιος)

2 σχόλια:

  1. Πάντα πρώτος και καλύτερος ο Πίππης σε θέματα κουλτούρας και πολιτισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μιλάμε για "εισαγώμενη" κουλτούρα,μιας και ΔΕΝ μας φτάνει η "εγχώρια"! Και είμαστε στη καρδιά του Χειμώνα και χωρίς θέρμανση οι περισσότεροι-ες απ'ότι λένε οι συνφοιτητές μας.Που και να πιάσουν οι ζέστες... Υ.Γ.Το μπρίκι τι λέει από κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.