Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αστυνομικός της Θράκης σε ρόλο Φιλιππινέζας μοίραζε τουρκικά φυλλάδια ...εν ώρα υπηρεσίας!


Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα της Ζούγκλας σύμφωνα με το οποίο κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια με όχημα του Δήμου εν ώρα εργασίας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το γεγονός συνέβη στον Δήμο Πυλαίας και το καταγγέλλει (πολύ σωστά κάνει) ο ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός όμως δεν είναι τίποτα μπροστα σε αυτά που έχουν συμβεί κατά καιρούς στην Θράκη, όπως σε κάποια προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση κατά την οποία εν ενεργεία αστυνομικός της Ροδόπης...


...γύριζε σε τουρκόφωνα χωριά μοιράζοντας φυλλάδια τα οποία ήταν στην τουρκική γλώσσα!

Ο εν λόγω αστυνομικός που υπηρετεί στην υπηρεσία ασφαλείας υψηλών προσώπων (συγγενής κομματικού στελέχους άλλου νομού της περιφέρειας ΑΜΘ) είχε αποσπαστεί σε βουλευτικό γραφείο μουσουλμάνου βουλευτή ως προσωπικό ασφαλείας. Δεν χρειάστηκε όμως πολύ ώστε πολύ σύντομα να μετατραπεί σε Φιλιππινέζα του βουλευτή και να γυρνά σε κάθε μικρό χωριό και τσιγγάνικο μαχαλά της περιοχής για να κάνει μικρά και μεγάλα ρουσφέτια για χάρη του αφέντη του.

Η δράση του εν λόγω αστυνομικού έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τα τοπικά ΜΜΕ αφού έχει γραφεί για τις παρεμβάσεις του στο αστυνομικό τμήμα υπέρ συλληφθέντων που τυγχάνουν Τούρκοι της Θράκης (ψηφοφόροι του αφεντικού του δηλαδή - όχι της αστυνομίας αλλά του βουλευτή) ενώ ο ίδιος έφτασε σε σημείο να βρίζει και να συκοφαντεί Ελληνες δημοσιογράφους σε εγκάθετους του προξενείου επειδή δεν ακολουθούσαν την γραμμή του Τούρκου προξένου (της οποίας εκφραστής ήταν το πολιτικό αφεντικό του) και άρα για εκείνον "εθνικιστές"!

Ο εν λόγω κωλόμπατσος (γιατί περί αυτού πρόκειται, για έναν ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟ ιδιωτικών συμφερόντων και όχι για τίμιο αστυνομικό που δουλεύει για το καλό της πατρίδας και του λαού) σε αυτές τις εκλογές αναμένεται να μείνει πολιτικά άστεγος αφού ο βουλευτής τον οποίο τόσα χρόνια ασκούσε χρέη Φιλιππινέζας δεν έβαλε υποψηφιότητα καθώς, όπως γράφτηκε, σκέφτεται να αφήσει τον χώρο της πολιτικής και να ασχοληθεί με αυτόν της θρησκείας!

Κανένα πρόβλημα όμως αφού τόσα χρόνια η εν λόγω προξενική Φιλιππινέζα μέσα στα πολιτικά κόλπα και τα ρουσφέτια του συστήματος ΠΑΣΟΚ βολεύτηκε σε πάρα πολλές θέσεις, μεταξύ άλλων και σε επιχείριση που άνοιξε με επιδότηση, στην οποία και εργάζεται όλη την ημέρα αφού στην αστυνομία πατάει ...μόνο για να πληρώνεται! Και οι υπόλοιποι αστυνομικοί τρέχουν όλη μέρα μέσα στον δρόμο για έναν μισθό που και αυτός έχει μείνει μισός.

Κι εσύ λαέ βασανισμένε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.