Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ στον Δήμο Κομοτηνή: Ακροδεξιά στοιχεία στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!



Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και γενικώς όλης της Θράκης έχει γίνει πόλος έλξης κάθε λογής ακροδεξιών φυσιογνωμιών είναι γεγονός εδώ και χρόνια. Ελληνες και Τούρκοι φασίστες έχουν ως κοινή συνισταμένη το κόμμα της "Γιουροβίζιον της Αριστεράς" και με αυτές τις περγαμηνές παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα (τα δικά τους) και κάθε λογής συμφέροντα...

Πριν από λίγο καιρό χαρακτηριστική ήταν η ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Ομάδας Κομοτηνής με την οποία κατήγγειλε στον τοπικό τύπο τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για ακροδεξιές συναναστροφές και δήλωνε πως τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεπιθύμητα στις πορείες των αντινεξουσιαστών! Τις τελευταίες ημέρες όμως σε πηγαδάκια εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου της Κομοτηνής άρχισε να γίνεται αντικείμενο συζήτησης κάτι ακόμη: άλλη μία ανάρμοστη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με την άκρα δεξιά.

Πρόκειται για μία παραδημοσιογράφο, το αληθινό επάγγελμα της οποίας...


...ουδεμία σχέση έχει με την αληθινή δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ αφού όλα αυτά τα χρησιμοποιεί ως βιτρίνα. Γνωστή εντεταλμένη μεγαλοπολιτικού της Ροδόπης (γνωστού το τελευταίο διάστημα για την ακροδεξιά στροφή του), πολυδιορισμένη σε ένα σωρό δημόσιες θέσεις και υπουργεία και μισθοδοτούμενη από τις γνωστές λίστες των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών (του ελληνικού, για το τουρκικό δεν μάθαμε τίποτε ακόμη), μπλεγμένη σε ένα σωρό "περίεργες" υποθέσεις και διάφορες υπηρεσίες.

Δεν είναι άλλη από μία πρώην εργαζόμενη σε τοπικό ραδιοσταθμό, παπαγαλάκι γνωστού γαλάζιου παιδιού - ιδρυτή πολλών ΜΚΟ (των γνωστών σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ και σκιώδους υπερ-δημάρχου Κομοτηνής σε παλαιότερη δημοτική αρχή) καθώς και φερέφωνο πολιτικού γραφείου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ βουλευτή της Θράκης για χάρη του οποίου διαφήμιζε διορισμούς - ρουσφέτια στην κεντρική πλατεία. Είναι η γνωστή συνεργάτιδα του Piazza del Popolo...

Βάσω Παπάρα!!


Δικαίως θα αναρωτηθεί κάποιος "μα τι σχέση μπορεί να έχει μία ακροδεξιά χουντική λέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ;" αλλά η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Η εν λόγω, λειτουργώντας για λογαριασμό διαφόρων υπηρεσιών αλλά και ακροδεξιών πολιτικών, προσκολλάται κάθε φορά σε διάφορα "κορόιδα", την μία δήθεν για να προσφέρει τις διάφορες υπηρεσίες της (παραδημοσιογραφικές και άλλες) και την άλλη κλαίγοντας πως "δεν έχει δουλειά" και έτσι καταφέρνει να έχει πρόσβαση παντού είτε επειδή κάποιοι την βαριούνται από τα πολλά παρακάλια και της κάνουν τα χατίρια, είτε γιατί πιστεύουν πως "έχει ανάγκη".

Καλείται η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης λοιπόν, αξιοπρεπής μέχρι σήμερα για την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο, να απαντήσει για το τι είδους σχέσεις έχει με το εν λόγω αμφιλεγόμενο άτομο τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, ποιος την κόλλησε εκεί και εάν προτίθεται να συνεχίσει να διατηρεί στις τάξεις των συνεργατών της τέτοιου είδους άτομα.

Είναι θέμα δημοκρατίας και ηθικής τάξης. Μέχρι κάποιος εισαγγελέας να αναλάβει να διερευνήσει το παρασκήνιο σχετικά με το εν λόγω αμφιλεγόμενο άτομο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.