Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Λουκέτο στο Πανθρακικό στάδιο!!! (Καταγγέλει Κομοτηναίος πολίτης)

Το απόγευμα της Δευτέρας πήγα να παίξω τένις με την κόρη μου,και ολόκληρο το Πανθρακικό στάδιο Κομοτηνής ήταν αλυσοδεμένο και κλειδωμένο. Ο λόγος είναι ότι η επιτροπή που το επισκέφτηκε σήμερα διέγνωσε ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις και δεν ανανέωσε την άδεια που έληξε χθες.


 Παρά τις πολλές παρατάσεις που εδώθησαν, προκειμένου να γίνουν όλα εκείνα που έπρεπε ώστε ο χώρος να είναι όπως τον θέλει η νομοθεσία, υπήρχαν κάποιες παραλείψεις και φυσικά η άδεια λειτουργίας δεν ανανεώθηκε και ο χώρος ολόκληρος σφραγίστηκε. Αποτέλεσμα πολύς κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά το χώρο και αθλείται να μείνει απροπόνητος άγνωστο μέχρι πότε!!

Τι έκανε έναν ολόκληρο χρόνο η διοίκηση του Πανθρακικού σταδίου;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Το άφησαν για την τελευταία στιγμή. Και σήμερα μάλιστα ο πρόεδρος παρακαλούσε την επιτροπή για άλλη παράταση. Όλο τον τελευταίο χρόνο η μία παράταση διαδεχόταν την άλλη. Είκοσι χρόνια πηγαίνω στο χώρο αυτό και πρώτη φορά είδα λουκέτα και αλυσίδες!

Η ανυπαρξία,αδιαφορία και ανικανότητα της διοίκησης του Πανθρακικού σταδίου έφερε την κατάσταση σ αυτό το κατάντημα. Το μόνο που κάνανε ήταν μία λιτή ανακοίνωση που λέει ότι από 1/9/2014 το στάδιο θα είναι κλειστό μέχρι την έκδοση της άδειας λειτουργίας,χωρίς φυσικά να το προσδιορίζει χρονικά!!! Δηλαδή πόσο;;;;;; Εβδομάδα;;;;;; Μήνας;;;;;; Ούτε οι ίδιοι ξέρουν.

Ούτε μια συγνώμη ζήτησαν από τον κόσμο της Κομοτηνής!!! Το μόνο που τους μένει να εξιλεωθούν μία σύσσωμη παραίτηση, αλλά το θεωρώ απίθανο. Τα γράφω όλα αυτά για να μάθουν οι φίλοι μου που ζουν εκτός Κομοτηνής για το τι γίνεται στην επαρχία και τι δυσκολίες συναντάμε!!

                       Κομοτηναίος πολίτης...

 Έχει επί αυτού να μας δώσει μια ουσιώδη και πειστική απάντηση ο πρόεδρος, κύριος Μιχάλης Πολυτσάκης;;; Η απλά τοποθετήθηκε εκεί απο τον Ευριπίδη Στυλιανίδη χωρίς κάποια τέτοια αρμοδιότητα;;;

4 σχόλια:

  1. Έγραψε και η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή σήμερα για το γεγονός,το οποίο σε μια πόλη με σχολή Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ θα έπρεπε να έχει ένα τέλειο δίκτυο γηπέδων,τα οποία θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ κιόλας.Άχρηστοι Κομοτηναίοι.Ούτε να απαιτήσετε τα αυτονόητα είστε ικανοί και μετά σας φταίμε οι χάμουτζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lathos sou ta ipane malonnnnnnnnnnnnnnnnnn den ine etsii...... apo ta ipourgia kato thimithikane tora sta ksafnika na kanoune alages se ola ta gipeda peneladikos ,,,,, otan ipirxane xrimata den ta kanane ke tha ta kanoune tora pou saftes tis periptosis xrimatodotounte apo tous dimousssss .....den exi kamia sxesi dioikisis ke lipaaaa file mou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΝΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.