Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

JUMBA ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ JUMBO Ο ΕΥΡΗΣ

 Ανοίγουν σε λίγες μέρες τα JUMBO στην εγνατία στον κόμβο Ιάσμου.


Μία επένδυση "ανάπτυξης" ,όπως καυχιότανε πριν λίγα χρόνια ο γνωστός πολιτευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης,θέλοντας να πει ότι έβαλε αυτός το χεράκι του γιά την δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος.
Απ ότι μάθαμε όμως οι θέσεις εργασίας που περηφανευότανε ότι θα μας φέρει ο πρώην υπουργός μας, είναι της τάξεως των 180 ευρω το μήνα γιά 4ωρη απασχόληση(και μάλιστα πρέπει να βάλεις και μέσον γιά να μπεις,εδώ μας καταντήσανε). Αν θέλει ας παρατήσει το βουλευτιλίκι του κι ας πάει αυτός να δουλέψει γιά 180 ευρώ το μήνα.

Εκτός απ αυτό όμως ,το συγκεκριμένο κατάστημα ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά και στα ντόπια καταστήματα του είδους γιατί ,όπως είναι γνωστό πουλάει κινέζικα προιόντα αμφιβόλου ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.
Εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Κομοτηναίους επιχειρηματίες,που και καλής ποιότητας εμπορεύματα έχουν και σε καλές τιμές πουλάνε,αλλά και γιατί τα χρήματά μας θα μείνουν στον τόπο μας.
Πάμε τώρα και γιά το κερασάκι στην τούρτα.
Το κατάστημα του JUMBO στον Ίασμο Ροδόπης έχει πινακίδες στα Τουρκικά,ναι καλά ακούσατε και θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


Αυτή την ανάπτυξη ονειρευόμαστε γιά την Θράκη μας?
Δεν θέλουμε να γίνουμε πωλητές κινέζικων προιόντων για ένα κομμάτι ψωμί.Θέλουμε εργοστάσια και δουλειές για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΕΣ


5 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από τουίτ που έκανε υπάλληλος του προξενείου, εκφράζοντας την ικανοποίηση του που οι πινακίδες -όπως λέει- στο νέο μαγαζί JUMBO που άνοιξε στον Ίασμο είναι και στα τουρκικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέρα από όλα τα άλλα ..... πήγατε ποτέ στα μάρκετ Kipa στην Κεσσάνη και στην Αδριανούπολη που έχει τεράστιες ελληνικές πινακίδες και μας καλωσορίσουν στα ελληνικά ..... τι κόμπλεξ είναι αυτά με την τουρκική γλώσσα ? ..... ας το βάλει και στα βουλγάρικα και στα ρουμάνικα ..... μια χαρά θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άλλο που διάβασα είναι ότι ο δήμος Ιάσμου για να παραχωρήσει έκταση για την επιχείριση, ζήτησε το 75% των υπαλλήλων να είναι κάτοικοι του Ιάσμου. Δηλαδή αν όχι όλοι, στην πλειοψηφία μουσουλμάνοι. Ενα Τζάμπο που και τη φύρομ την παρουσιάζει ως Μακεδονία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ Ο ΕΥΡΙ .........
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ........ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΦΙΑ .....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΗΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΑΡΑ?
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑ-ΑΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.