Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ... ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ... Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο και κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ.

Θλιβερό το θέαμα, οι διάφοροι πολιτικοί ή μάλλον πολιτικάντηδες του αντι- συνταγματικού τόξου, να προβάλλουν την εικόνα του ευσεβούς χριστιανού, περιφερόμενοι στις εκκλησίες με αφορμή τον εορτασμό της Μεγαλόχαρης….. 
 
Η θλίψη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογισθεί κανείς πως πολλοί από τους παραπάνω μας κυβερνούν ακόμη, ευαγγελιζόμενοι εδώ και χρόνια, πως έχουν την μαγική συνταγή για να μας σώσουν……
Δυστυχώς όμως ήταν εκείνοι που μας έριξαν στην καταστροφή, αφού τα κόμματα τους στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είπαν ποτέ την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Μας γέμισαν ψέματα , μας δημιούργησαν αυταπάτες, έφτιαξαν ένα Δημόσιο – τέρας, μας έκαναν αντιπαραγωγικούς , μας χάϊδεψαν τα αυτιά, εγκατέλειψαν τις προσπάθειες για πραγματική παραγωγή, μόνον και μόνον για   να ψηφοθηρούν δεκαετίες ολόκληρες και να βολεύονται……
Αν είχαν λοιπόν λίγο τσίπα όλοι αυτοί οι ελεεινοί πολιτικάντηδες έπρεπε να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεό και να παραιτηθούν σύσσωμοι, διαισθανόμενοι το πόσο κακό έχουν κάνει στον τόπο…..
Αντ’ αυτού περιφέρονται στις εκκλησίες και κάνουν μεγάλους σταυρούς στην εικόνα της Μεγαλόχαρης! Όχι γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν , μα για να δημιουργήσουν την «έξωθεν καλή μαρτυρία» που θα παρακινήσει, όπως νομίζουν ,το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού. Με περαιτέρω αποτέλεσμα την κατοχύρωση μελλοντικών ψήφων …… 
Οι καμαρωτοί αετονύχηδες αντί να υπεραμύνονται των δήθεν αγαθών προθέσεων τους, θα έπρεπε γονυπετείς να ζητούν συγχώρεση από τον Θεό, τον Χριστό και την Παναγία για την προδοτική στάση απέναντι στον Ελληνικό Λαό.
Μήπως ξεχνούν με ποιες στατιστικές αλχημείες και ψεύτικά στοιχεία μας έβαλαν στο ΔΝΤ; Μήπως ξεχνούν τις ατέλειωτες περικοπές μισθών και συντάξεων που έφτασαν τους Νεοέλληνες, -όχι και αυτούς άμοιρους ευθυνών-, σε όρια επιβίωσης; Μήπως ακόμη λησμονεί ο «Καίσαρας» Βενιζέλος πως προγραμμάτιζε και διακήρυττε το ΕΕΤΥΔΕ, κοινώς «χαράτσι» για να σωθούμε τάχα από την οικονομική καταστροφή; Σωθήκαμε; Φυσικά και όχι! Τι λένε τώρα;! Μας εισάγουν τον ΕΝΦΙΑ! Για μεγαλύτερη και πιο στυγνή αφαίμαξη!
Μήπως λησμονούν οι πολιτικάντηδες «κακής κοπής» πόσα μνημόνια ψήφισαν τάχα με το πρόσχημα εξυγίανσης της Ελληνικής Οικονομίας;!  Μήπως μπορούν να αρνηθούν ότι ετοιμάζονται να ψηφίσουν και άλλα έστω και με διαφορετική ονομασία;
Μήπως λησμονούν ότι χρόνια ολόκληρα ενώ μιλούν για ανάπτυξη, ανάπτυξη δεν βλέπουμε;! Πως αλήθεια; Με την υπερφορολόγηση , με το κυνήγια των μεσαίων επιχειρήσεων στην χώρα;! Μήπως θα σώσουν το κράτος τάχα οι ράμπο- εφοριακοί που θα εισβάλλουν αιφνίδια στο σπίτι ή την επιχείρηση κάθε φοβισμένου Νεοέλληνα χωρίς παρουσία Δικαστικών για να του κατάσχουν οικονομίες μιας ζωής ως προϊόν φοροδιαφυγής με το πρόσχημα ότι τάχα δεν πλήρωσε το χρέος του στην εφορία;! (Έτσι πρόσφατη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους)
Μήπως με τις λιμνάζουσες 400.000 δικαστικές υποθέσεις; Αντί για υποδομές, μηχανοργάνωση και εξειδίκευση υπαλληλικού προσωπικού, ξεχνούν πως δεκαετίες ολόκληρες  επένδυσαν τα χρήματα του λαού σε κομματικές φιέστες;
Μήπως λησμονούν ότι αποθέωσαν τους αριθμούς έναντι των δυστυχούντων ανθρώπων; Μήπως λησμονούν την εγκατάλειψη της Θρακικής γης (βλ μεταξύ πολλών πρόσφατο παράδειγμα εργοστασίου ζάχαρης αλλά και ανεκμετάλλευτο ζεόλιθο) την οποία θυμούνται κάθε φορά που οι Τουρκόφρονες κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ, κατά την διάρκεια των εκλογών, αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι;! Και πάει λέγοντας….. Το κροκοδείλιο όμως κράτος των Αθηνών κλείνει και πάλι τα νυσταλέα από οκνηρία βλέφαρά του ευθύς μόλις ξεχασθεί το θέμα……
Κι έτσι ψάχνουν σε συμπόσια τις αιτίες, γιατί η Ελλάδα συρρικνώνεται , γιατί η Ελλάδα καταντά σιγά – σιγά χώρα γερόντων……
Μα γιατί αιτία είναι αυτοί οι ίδιοι! Οι περισσότεροι ανεπάγγελτοι, έκαναν επάγγελμα την πολιτική και φροντίζουν ωμά να το μεταβιβάσουν και στα παιδιά τους! Ως γνήσιοι σπουδάρχες φτιάχνουν σπουδαρ….δια!
Μήπως αρνούνται ότι ολίγον κατ’ ολίγον έκαναν τον Ελληνικό λαό αν όχι να ντρέπεται να είναι αδιάφορος για την ιστορία του! Μια ιστορία την οποία έχουν ως πρότυπο άλλοι λαοί και την διδάσκονται αναλυτικά μαζί με τους αρχαίους φιλοσόφους και συγγραφείς μας στα πανεπιστήμια τους;!
Εδώ όμως την εκχυδαΐζουν κουλτουριάρηδες τύπου Ρεπούση- Δραγώνα και λοιπών «Δημοκρατικών»! Μήπως θα πουν την αλήθεια ποτέ στον παραπλανημένο και δυστυχώς χωρίς πορεία ελληνικό λαό «τα παιδιά από το Χάρβαρντ» (!) όσον αφορά το εμπάργκο της Ρωσίας και τις ολέθριες επιπτώσεις του;!
Μήπως με την διγλωσσία και την ανακολουθία τους ετοιμάζονται πια να δώσουν την χαριστική βολή στους αγρότες, αφού πλησιάζει η εποχή και άλλων προϊόντων εκτός από τα ροδάκινα όπως σταφύλια, φράουλες, ακτινίδια, μήλα, πορτοκάλια, λεμόνια κλπ;
Ή μήπως νομίζουν οι «πολιτικοί μας αστέρες» ότι την ζημιά θα την καλύψουν τα κοινοτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Ούτε αυτά, ούτε ο ελλειμματικός κρατικός προϋπολογισμός, φτάνουν για να καλύψουν τις ζημιές, τις οποίες όμως οι μεγαλόσχημοι κρύβουν…..  
Μήπως οι επίορκοι πολιτικάντηδες μας θα βρουν εναλλακτικές λύσεις στην αναμενόμενη μείωση εξαγωγών φυσικού αερίου προς την Ελλάδα;
Μήπως τα «παιδιά του Χάρβαρντ» και όχι μόνον αλλά και οι λοιποί μεγαλόσχημοι επιστήμονες προνόησαν όσο η Ελλάδα είχε την Προεδρία στην Ε.Ε. για ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της Ελλάδας στην σύγκρουση Δύσης- Ρωσίας;
Αντ’ αυτού φάνηκε ακόμη μια φορά η «δουλικότητα τους» αφού ο «Καισαρίσκος» Βενιζέλος προετοίμασε συναντήσεις με την νέα ηγεσία της Ουκρανίας αντί για διαπραγματεύσεις μέσω Βρυξελλών !
Μήπως οι πολιτικάντηδες προετοίμασαν το έδαφος για εναλλακτικές δυνατότητες των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων; Τίποτε από όλα αυτά! Δουλικότητα μόνον στους πάτρωνες τους!
Μήπως οι δουλικοί πολιτικάντηδες δεν μας έβαλαν σε ένα πιο ισοπεδωτικό από παλιά (Δυστυχώς υπήρχε μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο) για τις αξίες μας και τα ιδανικά μας Αμερικανικό τρόπο ζωής(ΑΤΖ)  όπου όλα στην καθημερινότητα μας έχουν γίνει εμπόριο και ωφελιμισμός, ενώ η οικογένεια, η πατρίδα, η θρησκεία και η πραγματική παιδεία έχουν κονιορτοποιηθεί στην άφιλη κοινωνία των δυτικών μανδαρίνων;!
Μήπως είναι υπερήφανοι για τα αποτελέσματα του Διοικητικού «Καλλικράτη» που έχει ισοπεδώσει την ύπαιθρο και δεν άφησε τίποτε όρθιο! Μια βόλτα στην περιφέρεια και την αγροτική περιοχή θα τους έπειθε! Ούτε όμως αυτή δεν κάνουν…….
Μήπως δεν θέλουν με κάθε τρόπο και μέσο να ποδηγετήσουν τον τύπο, ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερο τον επαρχιακό, που δεν τον έχουν στο στομάχι γιατί δυστυχώς τους τα ψέλνει συχνά σε αντίθεση με τα υποταγμένα δουλόφρονα αθηναϊκά ΜΜΕ; Ξεχνά κανείς την πρόσφατη αναταραχή που δημιούργησαν οι πεφωτισμένοι πολιτικάντηδες με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου; Έτσι αλήθεια ευαγγελίζονται την δημοκρατία;!
Μήπως όσα αναφέρουν και θα ψηφίσουν στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν είναι παρά στυγνή κατάλυση της ελευθερίας της έκφρασης ενός λαού που έχει υποστεί πολλές γενοκτονίες αλλά καμμιά δεν προστατεύεται ξεκάθαρα! Έτσι την αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία;
Οι λίστες των ανομημάτων των πολιτικών μας πολλές! Δεν απαριθμούνται εύκολα όλα όσα έχουν κάνει διαχρονικά από τον καιρό της μεταπολίτευσης και μετά! Σαράντα χρόνια αμαρτίας και εξαπάτησης! Μονόδρομος πια γι’ αυτούς η πραγματική μετάνοια τούτες τις άγιες μέρες της Χριστιανοσύνης και η άμεση οικειοθελής απομάκρυνση τους από τα κοινά!!

Με κάλεσμα νέων και άφθαρτων (ακόμη!) ανθρώπων στην πολιτική κονίστρα και με τροποποίηση του Συντάγματος στην άσκηση της πολιτειακής εξουσίας! Όχι λοιπόν μεγάλους σταυρούς με την κάμερα της τηλεόρασης δίπλα για να τους βλέπει ο λαός. Ένα λαός που δυστυχώς έχει κι αυτός τις μεγάλες ευθύνες του στην ανοχή και πολλές φορές σύμπραξη με αυτούς στα ανομήματα τους! Ας δώσει λοιπόν η Μεγαλόχαρη να φύγουν από τον σβέρκο μας οι θλιβεροί πολιτικάντηδες, ακόμη κι αν αυτοί δεν μετανοήσουν, πράγμα σχεδόν βέβαιο! Αλλιώς θα τους διώξει η ύβρις που διαπράττουν συνεχώς σε βάρος αυτής της τόσο ωραίας αλλά εγκαταλελειμμένης χώρας …..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.