Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Που το πάνε οι συμπολίτες μας, μουσουλμάνοι;;;

 Πριν απο λίγες ημέρες, 21 συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, κατέθεσαν αίτηση για τη δημιουργία κυνηγετικού συλλόγου στην Ροδόπη ο οποίος θα απευθύνεται, όπως φημολογείται, αμιγώς σε ομόθρησκους τους.

 Το ερώτημα που προκύπτει είναι, για ποιόν λόγο έκαναν μια τέτοια κίνηση;;; Απο που υποκινήθηκαν και ποιό είναι το σκεπτικό τους;;; Μήπως για να κάνουν μια κλειστή ομάδα;;; Σε τι θα συνέφερε αυτό;;; Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής, κάνει έργο, αναδασώσεις, απελευθερώσεις και εμπλουτισμό θηραμάτων συν ότι έχει στο ενεργητικό του θηροφύλακες, οι οποίοι κάνουν ελέγχουν καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Σε τι λοιπόν θα ωφελήσει η δημιουργία ενός παρασυλλόγου;;; Μήπως για να βγάζουν φθηνότερες άδειες;;; Αυτά τα 20-30-40 ευρώ που πάνε στον Σύλλογο Κομοτηνής, δεν θέλουν να δώσουν;;; Να βγάζουν άδεια απευθείας απο το δασαρχείο;;; Δεν είναι λογική αυτή γιατί απλά θα βγάζουν μια άδεια δίχως όμως να προσφέρουν τίποτα άλλο σε αυτό το σπόρ που λέγεται κυνήγι, γιατί προφανώς τη συνδρομή που θα γλιτώνουν, δεν θα πηγαίνει πλέον στον τοπικό Σύλλογο ώστε να συνεχίσει το μέχρι τώρα επιτυχημένο του έργο.
 Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο απο πίσω. Μήπως θέλουν να διχαστεί και σε αυτό το επίπεδο ο Ροδοπίτικος λαός;;; Γιατί είναι λογικό πως θα πάνε και άλλοι να βγάλουν εκεί άδεια προκειμένου να γλιτώσουν μερικά ευρώ. Μακάρι να έχει να κάνει μόνο στο θέμα το οικονομικό και όχι τίποτα περισσότερο...

                                                                Σε θέση μάχης
                                                                                 Άντερς Σβένσον

3 σχόλια:

  1. Ενοπλες ομαδες θελουν να κανουν με την αδεια του Ελληνικου κρατους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΟΥΤΖΗ ΜΕ ΛΕΝΕ8 Ιουλίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΙ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ....ΖΩΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΗΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.