Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μπήκε η Χρυσή Αυγή, στο Δήμο Κομοτηνής!!!

 Ευτυχώς που υπάρχουν συμπολίτες που ενδιαφέρονται για την ευρεία ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν και μας έχουν στα υπόψιν τους!!!

 Αργά το απογεύμα λάβαμε 2 φωτογραφίες απο πολίτη της Κομοτηνής ο οποίος/α στις 11 περίπου του πρωί, περνούσε έξω απο το Δημαρχείο Κομοτηνής. Εκεί, όπως βλέπετε, παρεβρέθηκε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενη απο 15 περίπου άτομα, με σκοπό να μοιράσει έντυπα και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις διώξεις των στελεχών του Λαικού Συνδέσμου, καθώς επίσης και για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν άμεσα των Ελληνικό κοινωνικό ιστό και τους πολίτες. Απ'οσο μάθαμε εκ των υστέρων, όλα κύλησαν ομαλά, οι εργαζόμενοι και οι παρεβρισκόμενοι στον χώρο του Δημαρχείου δέχθηκαν τα έντυπα χωρίς καμία αντιπαράθεση σε πολύ χαλαρό και φιλικό κλίμα, μιας και όλα τα μέλη είναι πολίτες Κομοτηνής και εκ των πραγμάτων όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
 Αφού μοίρασαν όλο το υλικό που είχαν στη διάθεση τους, πήγαν μέσω πλατείας στα γραφεία τους, στο κέντρο της Κομοτηνής και ανήρτησαν εκεί το πανό σχετικά με την δίωξη των στελεχών...


 Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ τον/την πολίτη για την ενημέρωση, τις πληροφορίες και κυρίως για τις εικόνες...


                                                   Σε θέση μάχης
                                                                       Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Έβαλαν πόδι κι εκεί τα φασισταριά!!! Γέμισε το δημαρχείο με δαύτους.Ήμουν εκεί για δουλειά και ξαφνικά ΜΑΥΡΙΣΕ ο τόπος.ΕΜΠΑΙΝΑΝ από παντού...ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.